Tuijan Blogi

tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Valitus virsi

Ei mikään erityisen kiva päivä,tuntuu että välillä menee kaikki asiat päin honkia ja asiat ei vaan luista niin kuin pitäisi:(
Pikkolo kauppakin lopettaa toimintansa 11päivä ja ei ole sitten enään lähellä kauppaa vaikka helsingissä asutaankin...alepaankin on kilometrin matka!

Telkkaristakaan ei tule mitään paitsi elämäni eläimet ja sen katon.
Nyt loppu tänpäivän kirjotus tähän ja valitus.t,tuijeliini

maanantaina, tammikuuta 30, 2006

Eipä väsytä:)

On todellakin ihme ettei väsytä vaikka on maanantai! Olin jo aamulla aikaisin Pipsan kanssa lenkillä ja vähän pidemmällä semmosella.Yöllä on satanut vettä ja ulkona oli aika liukasta.

Pistää kyllä miettimään kun parvekkeella on minun viime kesäiset kukat siis maassa lumen peitossa ja siitä ruukusta tulee uusia vihreitä lehtiä kun muratti on alkanut kasvamaan..en kyllä enää ymmärrä kukista mitään koska minun mielestä muratti on kesäkukka!!
Terolla paloi pinna yöllä kun Viivi maukui ja maukui koko yön kun on taas juoksuaika, silloin ei todellakaan saa nukutuksi.Pakko on viedä katti leikattavaksi jos haluaa nukkua.
Onpahan sitten pressakin valittu ja aika kova kilpailu oli.

Tänään täytyy ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa siivomaan sekä pyykkiä pesemään, hommia riittää:(
Hyvää päivänjatkoa kaikille,t:tuijeliini

sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Pressa jännitystä!

Täytyy tänään katsoa kummasta tulee uusi presidentti, Saulista vai Tarjasta..melkeinpä osaan arvata mutta sitä kun en kerro:)
Eilistä lauantaita ei sitten vissiin ollutkaan kun jäi päiväkirja kirjoittamatta ja ei aina innosta kirjoittaa. Virpi eilen haki Nooran kotiin ja Nooralla oli niiiiiin hirmu ikävä äitiä että kysyi minulta minuutin välein että koska äiti tulee.

Nyt on sitten kamera 3 käynnissä aina sillöin tällöin mistä näkee kuinka Viivi ja Tikru nukkuvat meidän sängyssä...mutta huom.öisin se kamera on kiinni:D
Eipä tässä muuta kuin että ruokaa laitan ja ehkä Lene ja Santtu tulevat vielä käymään kun ovat käyneet taas äänestämässä.

Hyvää sunnuntaita toivottaa tuijeliini ja nukkuvat katit sekä väsähtänyt koira:)

perjantaina, tammikuuta 27, 2006

Blogi sekoilee


En ymmärrä mitä on tapahtunut kun tämä blogi vaan sekoilee ja kuvatkin häipyy mihin sattuu,kyllä ottaa kaaliin! En ees eilen viitsinyt kirjottaa kun tekstit hyppii mihin huvittaa:(
No Noora on täällä hoidossa yön kun Virpi on ostanut Ikeasta huonekaluja ym.ja laittavat niitä Tatun kanssa paikoilleen.

Mutta sainpas kivan yllärin tänään Tatun isältä joka on laulaja Timo Turpeinen ja laulaa esim.sen kappaleen kuin yksi oli liehuva liekinvarsi ja toinen oli kuivaa puuta..Timo sitten antoi minulle Virpin mukana cd:n joka on hänen uusin levynsä,nimeltänsä virtaa...ja siinä kannessa on vielä minulle kirjoitettu viesti:)

Kello kukkuu jo 20.34 joten pistän Nooran nukkumaan.
Hei hei taas:D T: Tuija

keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Kuvia laitettu

Nyt on sitten kuvat laitettu näytille. Tässä Lene viikon vanhana:) 1984
Virpi soitti tänään ja on loppuviikon kotona kun Noora on kipeä,pientä kuumetta ja yskää on..jos on Noora perjantaina terve niin tulee tänne hoitoon.
Tero tossa puuhastelee ja näköjään laittaa taiteovea paikoilleen...kissat ihmettelee vieressä että mitä ihmeen ansaa se virittelee:)
Lauri on juuri lähdössä luokan kanssa Suomen kansallisteatteriin katsomaan varasto näytöstä, toivottavasti on kiva esitys.

Minä en tässä tänään mitään erikoista tee, ruokaa laitan ja Pipsalle pitäisi hakea kaupasta lakua että maha vähän "pehmenisi"ettei toisen rassukan tarvisi tuola ulkona turhaan kyykkiä!
Kivaa keskiviikkoa kaikille toivoo Tuijeliini:)

tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Voi elämä mikä kuva

Siis niin hirveä kuva kuin olla ja voi, siinä on minä,äiti ja ensimmäinen colliemme Kasperi, kuva on vuodelta -73 ehkä!!! Halusin vaan tämän kuvan laittaa näytille kun siinä on meidän unohtumaton koira:)
Kuvakansio on kyllä tulossa mutta se vie hetken aikaa koska siinä on varmasti 50 kuvaa.

Lenellä oli tänään vapaapäivä töistä ja tuli jo aamulla tänne, sitten illemmalla leikkasi Teron hiukset ja Lauri sai uuden värin päähän sekä hiustenleikkuun..hyvää jälkeä tuli ja siistiä.

Eipä tässä ole tämän kummosempaa tapahtunut tältä päivältä.
Tsau vaan ja moikkelis koikkelis:D

maanantaina, tammikuuta 23, 2006

Ihan tavallinen maanantai

Niinkuin otsikkokin jo kertoo että maanantai taas ja "akku"ihan tyhjä, olen vaan ollut ja haahuillut kuten aina maanantaisin.
Tänään saa kyllä jäädä remontti väliin kun ei enään illalla viitsi kiusata naapureita poran ja sahan kanssa:)

Kaivoin kaapista vanhoja valokuvia joita laitamme sivulle kun Tero on ne vaan saanut skannattua...siellä on vähän sekalainen sikermä vuosien varrelta!
Aaamulla oli vielä hirmu pakkanen-22 ja Terolla kiire töihin niin sen prutsku escorttiromu sano ittensä irti ja Tero potki renkaita pihalla mutta onneksi sen työkaveri tuli hakemaan töihin ukon:) Nyt illalla on sitten vaan -3 astetta ja autokin toimii kuin enkeli.
Jääköön nyt tähän tämän päivän kirjoitus kun pitäisi laittaa pöperöä noille kahdelle isolle äijälle"Terolle ja Laurille"!!
Heissulivei sanoi Tuijeliini

sunnuntaina, tammikuuta 22, 2006

Remontti

Elossa ollaan vaikka välillä remontin ja sekasotkun keskellä tuntui että ei tää homma lopu ikinä...kolmen päivän uurastusta ja tavaroiden siirtelyä paikasta toiseen. Kissat kovasti tykkäsivät maistaa tapettiliisteriä ja leikkiä työkaluilla!

Mutta ihan kiva on lopputulos olkkarissa vaikka homma jatkuu huomenna sillälailla että laitamme seinään boordin ja yhden oven tilalle laitamme taiteoven.

Harmittaa kun en ole voinut kirjoittaa päiväkirjaani mutta kun on koneet ollut kiinni tuolla yhdessä nurkassa niin milläs sitten kirjoitan.

Ja näistä ihanista pakkasista senverran että täällä on jatkuvasti vähintään -20 astetta, ei yhtään kivaa ole kun joutuu juosten kaikki asiat hoitamaan, esim.koiran kusetus kun toisen tassut jäätyy:)

Nyt en kyllä enempää jaksa kirjoittaa kun väsyttää! Mutta hyvät voinnit kaikille iltavirkuille lähettää Tuijeliini:)

ps. Hellu älä hätäile,kyllä mun henki vielä pihisee ja ihan sujuvasti:D

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

Kylmää täälläkin!

Apua mikä pakkanen -16 astetta ja kova tuuli vielä päälle, minä hölmö menin tänään Pipsaa viemään ulos ja ajattelin että ei varmasti tule kylmä ja jätin pipon kotiin kun muutenkin inhoon pipoja omassa päässäni...no pää jäätyi mutta ei hätää on se ennenkin jäätynyt:) Pipsalla ei ole mitään hätää pakkasilla kun on kunnon turkki. Kissu oli tasan 5 minuuttia aamulla ulkona kun sen piti ne "tarpeensa"vääntää nurkan taakse. Tero raukka se vaan painaa ulkotöitä mutta onneksi on kunnon varusteet niin ei jäädy pystyyn.

Ja ihme on tapahtunut, olen ollut aamukuudesta asti hereillä kun ei vaan ole tänään väsyttänyt ja viime yön nukuin aika huonosti.

Väsäsin vielä illaksi tortilloja ja ne on niin hyviä kun sinne voi laittaa melkein mitä vaan täytteeksi.....paitsi että nälkä menee aina ohi kun ruuan teen, yollä sitten hipsin jääkaapille:)

Monet ovat kotisivujansa uudistaneet ja tosi kivalta näyttävätkin, ehkä mekin joku kaunis päivä
uudistamme!
Mukavia pakkasia vaan kaikille toivottaa jäätynyt Tuijeliini:)

tiistaina, tammikuuta 17, 2006

Väsyttää aina!

En tiedä mikä on kun jatkuvasti väsyttää, aamulla sain väkisin itseni kuudelta pystyyn ja keitin kahvit, sitten kun jäin yksin tänne niin nukahdin ja nukuin vielä silloinkin kun Tero tuli ruokiksella käymään, noloa:( Tuntuu vaan että ei ole mitään mielekästä tekemistä kun aina on kotona!
Aamulla heti kun kauppa aukesi niin kaksi "nilviäistä"oli varastamassa jotakin sieltä ja juoksivat karkuun ja Lauri oli samaan aikaan kaupassa, eipä näytä rosvoillakaan olevan parempaa tekemistä!
Viivi kisusta on tullut paljon rohkeempi kuin ennen, nyt jo tulee viereen sohvalle istumaan ja änkee syliin mutta arkuus johtuu siitä että toinen raukka on ulos syntynyt ja sieltä löydetty ilman emoa. Tänään tuli vasta kolme viikkoa kun Rita nukkui pois, tuntuu että ei oltaisi ikuisuuksin nähty ja nythän se ikävä onkin vasta pahimmillaan, Ritan leikkikaverikin tuli tänään kadulla vastaan:(

Ilma täällä on kylmenemässä kovaa vauhtia, nyt jo tuulee ja luntakin on satanut.
Telkkarista menee pula-ajan sotaelokuva kattelen sitä vaikkei niiden puheesta saakkaan mitään selvää:)
Hyvää tiistain jatkoa kaikille toivoo Tuijeliini

maanantaina, tammikuuta 16, 2006

Arki taas!

Kyllä menee viikonloppu hurauksessa ohi. Eilen tosiaankin tuli vaaleja katsottua niinkuin Hellukin tuossa kirjoitti.
Pipsakin on jo alkanut syömään,tais olla lihapulla vaan dietillä:) Minä olen väsäämässä kaalilaatikkoa...tiedoksi vaan Lenelle ja Virpille, jostain ihmeen syystä silloin ei lapset tule kotona käymään, ehkä ne sen lemun haistaa jo kymmenen kilometrin päähän:):)

Kovia pakkasia on luvattu keskiviikosta eteenpäin, -10 ja kovaa tuulta niin se on kuulemma kuin olisi -40 astetta pakkasta,ei kivaa mutta onneksi sisällä on lämmintä ja voi vaikka hyppää peiton alle jos paleltaa!
Ei kyllä viime yönä oikeen kunnolla tullut nukuttua kun Tikru oli jatkuvasti varpaita räpsimässä, vuorotellen minun ja Teron varpaita.Kissu on löytänyt uuden nukkumapaikan ja se on Laurin vieressä,ihme ja kumma kun yleensä haluaa yksin nukkua:)

Mutta hyvää maanantain jatkoa kaikille kaalilaatikon löyhkästä huolimatta:D

Terveisin Tuijeliini

sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Pipsa ei syö:(

Pipsa on lopettanut syömisen,ihan vähän vaan maistaa kun laitan ruokaa kippoon ja painuu takaisin nukkumaan. Voi olla että ikävöi Ritaa tai sitten ei ole kiire syödä kun ei ole kilpailijaa tulossa omalle kipolle.
Olen innostunut polttamaan suitsukkeita kun Virpi niitä eilen osti,tulee aivan mahtavan hyvä tuoksu vaikka olen niitä kyllä aina ennen vierastanut:)
Lene ja Santtu ovat kuulemma tänään tulossa käymään täällä ja ostavat kymmenen hampurilaista kun "tilasin",ei jaksa innostaa nyt ruuanlaitto kun laiskottaa!!!
Mutta hyvää sunnuntaita vaan kaikille toivottaa Tuijeliini.

lauantaina, tammikuuta 14, 2006

Lapset ne lapset:)

Tänään päivä mennyt vähäsen siivoillessa ja koiran petiä pesten sekä tietysti nämä iänikuiset kaupassa käynnit ja ruuanlaitot.
Lene soitteli päivällä muutamaan otteeseen kampaamosta ja oli kuulemma aika hiljainen työpäivä vaikka on lauantai...oli Lenekin kyllä aika hiljainen kun Santtu lähti eilen työporukan kanssa Tallinnaan ,taitaapi olla tyttö vähän mustasukkainen:) No on kuitenkin Santtu jo kiltisti kotona!

Noora meni tänään ystävänsä 6 vuotis synttäreille johon oli myös lasten disco järjestetty, viihtyi siellä 10 minuuttia kun oli niin paljon vieraita lapsia ja vähäsen ujostutti. Eipä siinä sen kummempaa kuin junalla kohti Tapanilaa tulivat Virpi,Noora,Lauri ja Tatu:)

Telkkaria katselen ja on justiinsa semmosta ohjelmaa joka ei minua kiinnosta pätkän vertaa, Teroa kiinnostaa kun on joku avaruusleffa:D
Olen miettinyt sitä kun Hellu kirjoitti että ruotsissa ei ole kerrostaloissa saunoja ja sitä en ole milloinkaan tiennyt vaan pitänyt aina itsestään selvyytenä että on!

Kellokin näyttää jo olevan 22.52 joten päiväkirja tältäpäivältä on sitten tässä:)

Terveisin, Tuijeliini

perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Perjantai ja saunapäivä:)

Olipas tänään aikainen herätys kun Terolla sairasloma loppui ja ei muuta kuin klo.6.00 kahvinkeittoon ja Laurin herätys kouluun,hyvät on unenlahjat pojalla kun "vain" puolituntia herättelin!
Ja aamulla ajattelin kun kaikki olivat täältä lähteneet että Kissu ainakin pysyy välillä kotona niin eikös vaan livahtanut minun jalkojen välistä ulos kun tulin partsilta sisälle. Kissulla oli oikeen pirullinen naurava naama kun meni liukasta polkua alas tuhatta ja sataa,meni mutkatkin suoraksi...pieni hetki vaan kesti kun toi jonkun saaliin partsille ,en tiedä mikä se oli kun en pimeessä kerkenyt näkemään, sitten taas heti Kissu jatkoi matkaa ja toi päästäisen ja sekin meni kurkusta alas sutjakkaasti. Kyllä pisti Kissun touhut vihaksi ja nyt on kotiarestissa!!!

Tuli hyvä mieli kun Merja joka oli Ritan kasvattaja niin oli vieraskirjaamme tänään kirjoittanut ja antanut hyviä vinkkejä Pipsankin hoidossa:) Mutta Pipsalla on se juuri mitä Merja kirjoitti,vanhuudenvaivoja jotka onneksi ei ole nyt enään jatkuneet.

Saunassa käväistiin Teron kanssa ja Lauri lähti Virpille yöksi. Täällä me sitten Teron kanssa vietämme perjantai-iltaa.

Huomisiin: Tuijeliini

torstaina, tammikuuta 12, 2006

Ilta taas

Niin se päivä on vaan mennyt että kellokin on jo 22.00. Virpin kanssa tässä meseiltiin hetken.
Aika kuluu kyllä koneella todella nopeasti. Alkoi jo päivällä kyllä naurattamaan kun nettiyhteys oli poikki 10 min.ja Teron kanssa oltii ihan kuin jollain mökillä missä ei ole mitään tekemistä,huvittavaa kun aikoinaan ei ollut tietokoneita ym.niin hyvin pärjättiin:)
Teron kanssa ollaa tänään kateltu Ikeasta sohvaa ja kirjahyllyä mutta ne voi vasta sitten hankkia kun on lattia valmis.
Pipsan kanssa pitää tästä lähteä ulos kiroamaan liukkautta,sanoinki Pipsalle että meillä pitäis olla nastat jaloissa mutta se vaan vastas että ööööööööööö:)

Eipä muuta kuin moikka.Terveisin Tuijeliini

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

eteenpäin sano mummo lumessa

Parempi olo on jo kuin eilen,ehkä se ikä tekee tehtävänsä:) Pipsalla kyllä loppui lauantaina antibioottikuuri kun oli virtsatietulehdus, aamulla sitten olikin yllätys kun Pipsa heräsi niin sen toinen kylki oli ihan pissinen mutta epäilen että se johhtuu siitä kun Pipsallakin on jo ikää 11v.niin vanha koira ei välttämättä sitä itse huomaa jos tulee nukkuessa pissa alle...seuraamme tilannetta hetken.

On tullut minulta monelta ärräpäät kun ulkona on niin liukasta, en voi sietää sitä kun joutuu kieli keskellä suuta kävelemään vaikka on hyvät kengät jalassa!!!!
Juu ja se meidän remontti on alkanut sillätavalla että Tero pisti olohuoneen ison vaatekaapin kasaan ja se on nyt tuolla ulkona roskiksessa:)Pitääpä miettiä että mihis nyt liinavaatteet laitan!

Tero laitteli eilen joulukuvia sivuillemme ja tarkoitus kyllä oli että minä en niissä kuvissa näy,vahinko mikä paha vahinko!
Huomasin että Kaarinalla ja Timollakin on nyt sitten omat kotisivut ja kivat ovatkin.
Ja Hellulle sekä Annelle terveiset kommenteista,olen aika laiska itse kommentoimaan:(
Jatkanpa taas telkkarin katselua.

tv,Tuija

tiistaina, tammikuuta 10, 2006

Ikävä on:(

Kyllä tuntuu nyt siltä että tähän risukasaan ei aurinko paista.Väsyttää jatkuvasti.
Oton jouduimme sunnuntaina palauttamaan omistajalle,ei tullut kissat ja Otto juttuun keskenään.Harmittaa kovasti jo omistajienkin takia että näin siinä sitten kävi! Ja viimeyönä näin vielä Ritastakin unta että annoin sen hoitoon Teron työkaverille,ikävä vaan kasvaa:(
Laurilla alkoi eilen koulu ja lomat loppui,kyllä on opiskelijalla pitkät päivät lukiossa.
Tero on sairaslomalla ja menee vasta perjantaina töihin,nyt olisi sitten aikaa alottaa remontointi täällä. Ja kyllä se minunkin mieli vielä piristyy kun vaan tekee jotain vaikka väkisin!!
Hellulle kovasti kiitoksia sähköpostista,on se vaan semmonen ilopilleri:)

Terveisin Tuija

lauantaina, tammikuuta 07, 2006

säpinää ja sähinää:)

On tänään tapahtunut vaikka mitä. Tero kävi ostamassa laminaattilattiaa olkkariin sekä tapettia ja maalia että saataisiin vähän vaihtelua ja kodikkaan näköistä. Ensiviikolla alkaa sitten remontointi. Lauri meni Nooraa hoitamaan ja jää sinne yöksi kun Virpillä on menoja.
Viime yö meni ihan hyvin Oton kanssa,nukuin sohvalla ja Otto vieressä lattialla.Aamulla sain siltä oikeen kunnon pusuherätyksen:) Mutta sai kyllä Ottokin kokea Kissun parsin-neulat kun sohvan alta räppäs ja oikee kunnolla iski Otto pojan kuonoon kiinni,vertahan siinä vähän tuli nenukista. Viivin nassu aina välillä vilahtaa kirjahyllyn takaa..siellä on ja pysyy kun on itse niin päättänyt. No alku aina hankalaa eläintenkin suhteen!
Nyt meillä on sitten ihan vapaaehtoinen vartiointiliike täällä koska Otto pitää huolen ettei kukaan tuntematon tule ovesta sisälle:) Paljon on tässä vielä meillä kaikilla opittavaa uudesta hauvasta ja sen tavoista ja Otolla meidän tavoista.Haukkumista koitamme kitkeä pois ihan siksi kun asumme kerrostalossa ja jatkuvasti rapusta kuuluu ihan outoja uusia ääniä. Kavereita on poika jo saanut Kasperista ja Donnasta..viereisen rapun pumpulipallot:)
Pipsa vähät välittää uudesta ukosta,tärkeintä sille että ruokaa riittää! Mutta Tikru otti heti Oton uudeksi ystäväksi.
Kaarinaltakin sain sähköpostia,kiitos siitä paljon! Hellulle kiitokset kommenteista kuten myös Annelle:)
Jatkan taas tätä "ottolapsen"ihmettelyä:D

perjantaina, tammikuuta 06, 2006

Otto on meidän:)


Voiko paremmin mennä pitkästä aikaa! Tapasin tänään Pipsan kanssa ulkona Oton ja omistajat Timon ja Virpin,hyvin kaikki meni ja Pipsa sekä Otto tulivat heti toimeen keskenään samoin kuin me ihmisetkin:)
Kävimme yhdessä ensiksi lenkillä koirien kanssa kunnes tulimme sisälle...minua jännitti kissojen suhteen aivan järkyttävästi että käykö katit kimppuun vai tuleeko joukkotappelu! Tikru se tuli ensimmäisenä kaveeraamaan Oton kanssa ja lämmin suhde syttyi heti:)Kissu ja Viivi on ollut jo 5 tuntia piilossa Laurin huoneessa. Kissu kerran pörhisti ja meni piiloon takaisin.Onneksi Otto-poika on kissoihin tottunut.
Aivan mahtava koira on,ei voi muuta sanoa! Omistajat kun lähtivät niin Otto kävi nukkumaan matolle ja välillä haukahtelee outoja ääniä ja välillä leikkii leluilla:) Alku siis on mennyt loistavasti!!! Tero ja Lauri pitävät hyvin paljon Otosta kun on viisas ja komea koiruli!
Mutta kohta lähdemme kävelylle ja tutustumaan uusiin koiraystäviin!
Suuret kiitokset Timolle ja Virpille uudesta ystävästä:) Terveisin Tuija perheineen!

keskiviikkona, tammikuuta 04, 2006

Odottavan aika on pitkä!!

Eilinen päivä jäi kirjoittamatta päiväkirjaani kun Lauri "lainasi "minun uutta littunäyttöä ja sille se sitten jäi ilmeisesti,no on minulla nyt taas sitten vanha kone jolla koittelen räpeltää.
Tänään on ollut muutama aste pakkasta ja aivan älyttömän liukasta,Pipsan kanssa käveltiin kuin kaksi vaivaista mummoa...Pipsa pelkää liukasta kun on useita kertoja kaatunut,no sillä on kyllä massaa mikä suojaa vahingoilta:) ja mulla myös!!!
Huomenna aloitan suursiivouksen kun se Otto poika tulee perjantaina näytille! Aika menee hitaasti ja nopeesti odotuksen kanssa kun pää on sekaisin vielä pitkään Ritan takia:( Toivon että kaikki sujuisi hyvin uuden perheenjäsenen kanssa,olen kyllä pahimpaan varautunut ainakin kissojen suhteen mutta en Pipsan. Ja sekin vielä että Otolla on hyvin paljon ottajia niin tiedä sitten sitäkään että onko meillä mitään mahdollisuuksia saada eläkeläinen tänne Pipsa eläkeläisen ystäväksi! Jos Otto tänne muuttaa niin laitamme sitten valokuvan näytille,ei sovi tässä vaiheessa vielä esitellä kun en ole omistajaltakaan kysynyt lupaa ...no on sillä suuret siniset silmät:)
Jatkan tässä taas "odotusta"!
Terveisin Tuijeliini :)

maanantaina, tammikuuta 02, 2006

collie uutisia:)!!!!

Tänään en ole kummempia tehnyt,lepäillyt vaan.
Mutta yksi hyvin tärkeä asia on se että hoitelin vähän koira-asioita ja meille tulee loppiaisena näytille uros collie joka on kylläkin jo 8v. samanlainen kuin Rita mutta isompi....luopuvat siitä Otto koirasta kun perheeseen syntyy vauva.Näin kuvan siitä ja aivan upea on collieksi!
Pipsakin saisi ystävän ettei ikävöisi Ritaa niin paljon ja sitten on kaksi vanhusta.
Mutta suurin ongelma onkin sitten meidän kissat että miten suhtautuvat vieraaseen koiraan!
Otto on kyllä tottunut kissoihin mutta Kissusta ei tiedä mitä saa päähänsä taas kun tulee uusi otus reviirille!!
Ei millään jaksaisi odottaa perjantaihin,ei millään:)
Ihme että sain puhuttua Teron ympäri! Lene ei hyväksynyt,Virpi ja Lauri hyväksyivät.Mutta onhan se kyllä tavallaan kait Ritan korvike?
Ei voi mittää ku kaheli olen.Huomenna voisin laittaa sen Oton kuvan näytille:)

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2006

Uusi vuosi ja uudet kujeet!!

Vähänkös on räsähtänyt olo kun tuli eilen juhlittua:)Aatto oli kyllä todella kiva täällä kotosalla kun oli Virpi ja Noora meijän kanssa ja jäivät yöksi. Eilen sitten syötii sitä perinteistä nakkia ja perunasalaattia ja värkkäsin vielä tortillat tai jotain sinne päin! Raketteja nähtiin paljon ja Noorakin jaksoi valvoa niin myöhään että mummin kanssa ihasteltiin paukkuja partsilla!
Kaikista ihanin asia oli se kun Hellu soitti minulle eilen,ei olla koskaan juteltu puhelimessa vaan kirjoteltu mesellä..juttu luisti kuin suksi ja siinä on niin hieno ihminen että oli aivan mahtava vuoden loppu jutella noin mukavan ystävän kanssa:)
Sitten kun vuosi vaihtui niin seinänaapurille Tanjalle tarjottiin kuohuviiniä ja löpistiin niitä näitä,kiva naapuri ja hänellä on aivan ihana saksanpaimenkoira Kaapo ja kuten arvata saattaa niin hauvoistahan me puhuttiin pitkään:)
Nyt menen vielä ottamaan muutaman punaviinilasillisen!
Terveisin Tuijeliini