Tuijan Blogi

sunnuntaina, heinäkuuta 30, 2006

Moottoripyörä on moottoripyörä:D


Skootteri on lälläripyörä! Tämmönen Suzuki meillä on viikon "koeajossa".Santtu sen uskalsi luovuttaa meille! Olen pelkkää hymyä kun pääsen taas prätkän kyytiin ja Teron kanssa ajelemaan pitkin stadia! Kummasti tulee taas nuoruus mieleen;) Minun mielestä autolla ei tee yhtään mitään koska prätkän kyydissä pääsee tuntemaan sitä ihanaa vapautta.Weppikamerasta näkyy prätkä joka on tässä kadulla parkissa! Olen jo miettinyt että pitäiskö munkin se kortti ajaa niin voisin yksin "vähän" ajella:)
Hyvää sunnuntaita kaikille!

torstaina, heinäkuuta 27, 2006

Voihan päiväkirja!!

Kyllä nyt on blogini jäänyt taas oman onnensa nojaan.Ei sitten niin millään jaksa tähän enää kirjotella kuin joskus harvoin! Aateltiin jo Teron kanssa lopettaa koko kotisivutkin,saa nyt sit nähdä.
Terolla alkoi työt tämän viikon maanantaina että niin se loma vaan hurahti ohi.Minulla loppuu kesä silloin kun Teron lomat loppuu:) Tänä aamuna nukuttiinkin vähän "pommiin" kun Terolla alkaa klo.7.00 työt ja herättiin vasta silloin kun kello oli seitsemän,ei siinä muuta mutta kun oli vielä tänään työsuojelukierros hänellä,no loppu hyvin kaikki hyvin!
Tänään olisi vähäsen hommia täällä kotona kun tulee meille sohva ja sohvatuoli,eli pitäisi vaan raivata tilaa.Vanha sohva heitettiin ajat sitten mäkeen kun oli elukat sitä vähän huonosti käsitellyt.Nahkasohva tänäänkin tulee mutta onneksi ei Rocky hypi sohvaan ja Pipsa ei enää pääse hyppämään kun on niin vanha pullukka:)
Rockysta sen verran että eilen se kiusasi minua aivan kamalasti kun olin mekko päällä,sitten alkoi minun persuksen nipistely ja helmoissa roikkuminen eikä kiellot edes auttaneet kun rupes jo itteenikin naurattamaan.Rocky meni sitten minun kaapille ja nappas sieltä toisen mekon jonka puin sen päälle! Rocky poika oli oikeen sievän näkönen kun oli mekko päällä joka ylettyi korvista hännänpäähän asti,ihan ylpeenä tepasteli ja nosti jalkojakin oikeen korkeelle.Tuli ihan mustalaismummu mieleen siitä! Pipsa aikansa sivusta seuraili sitä ja sitten ärähti ihan kuin sanoakseen että sä oot jätkä etkä mikää neiti:)Aamulla se taas sen mekkonsa haki!
Noora tulee tänään tänne kun Virpi ja Tatu lähtevät päiväksi Tallinnaan risteilylle.Kovia ovat reissaamaan!
Tänään on saanut pitkästä aikaa vähän palella kun on niin kova tuuli vaikka aurinko paistaakin.Nuhanikin alkaa onneksi jo loppumaan,viikon tässä olenkin pärskinyt ja yskinyt!
Kovasti aina luen muiden blogeja mutta huono kommentoimaan:( Tulipa tähän nyt sitten vähän kuulumisia kirjoitettua ja varmaan kuukauden päästä lisää kun olen niin ahkera kirjottelemaan:D

keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2006

Keskiviikko!

Eilen unohdin kirjotella blogiini mutta ei se mittää haittaa kun ei mitään tapahtunutkaan!
Aamulla oli ihana vilvoittava tuuli kun join partsilla kahvit,mittari näytti "vain" 22 astetta ja tuntui että palelsi kun on tottunut jo helteisiin koviin.Kissat ja koirat tykkää kun vähäsen tuulee.Tykkäävät siitäkin kun pidämme lattialla tuuletinta niin siinä ovat kissat ja koirat nätissä rivissä nassut kiinni tuulettimessa:)

Taas näin ihan ihme unen,rupesin tosta noin vaan seurustelemaan muusikko Remu Aaltosen kanssa ja hän sitten kovasti haki minua upeella avoautolla,heh.Tero kysyikin että vanhainkodissako seurustelitte:D Unet on kivoja!!

Vähän nyrppii kun jatkuvasti pitää siivota.Onko tämä ainut koti jossa pitää jatkuvasti siivota vai onko täällä liikaa eläimiä? No minusta ei ole vaan on liian pieni koti missä mikään ei pysy järjestyksessä! Mutta ei koti tarvikkaan olla mikään edustuskämppä.

Eilen oli Nooran nimpparit ja lauloin sille puhelimessa laulun.On mummilla vielä jotain lauluääntä kun ei itkemään alkanut:) Yöllä sitten tulevat reissusta kotiin!

maanantaina, heinäkuuta 10, 2006

Maanantai!

Tänään on ollut siivouspäivä ja on kiva olla kotona kun on suhtkoht siistiä,helteellä ei kyllä pahemmin jaksa siivoilla mutta pakko sekin homma on välillä tehdä ettei pölyyn ja karvoihin tukehdu.
On se vaan kumma kun tänne on luvattu sadetta ja ukkosta mutta mitään ei tapahdu,nurmikotkin on jo ihan keltasia kuivuudesta.Mutta jos tänään sataisi vaikka vettä niin kyllä viihtyisin parvekkeella.Tällä helteellä saa kukkia jatkuvasti kastella ja tänään kävin ostamassa semmosen ihanan sinisilmä kukan.

Lauri,Lene ja Santtu lähtivät vielä illalla pelaamaan minigolffia aikansa kuluksi.
Virpi juuri soitti Kyprokselta ja sanoi että olivat käyneet eläintarhassa joka oli todella pieni,siellä olivat leopardit ja aasit laitettu vierekkäin niin että aita vaan eristi niitä ja leopardit siinä jatkuvasti ärisi aaseille.Suomen rahassa euron maksoi pääsylippu eläintarhaan! Noora oli saanut uuden ystävän jonkun Helin joka asuu samassa hotellissa:)

Noh,tässä oli tämän päivän kuulumiseni ja hyvää illan jatkoa:)

sunnuntaina, heinäkuuta 09, 2006

Sunnuntain lisäys vielä!






Eilen otettuja kännykkäkuvia Virpin lähettäminä:)

Sunnuntai!

Oiskohan ukkosta ilmassa kun pää särkee.Jotenkin ihan outo ilma on.No nyt ei ole ainakaan niin kuuma kuin eilen oli.

Kyllä tuli eilen illalla paha mieli kun lähdin kaverini kissaa syöttämään ja mitä matkalla näin,joku täys idiootti oli laittanut naakan poikasen ei niinkään pienen enään pahvirullan sisään niin että sillä näkyi vaan pää ja pyrstö..siihen oli raukka kuollut nälkään ja kuumuuteen:( Jos tommosen ihmisen näkisin joka noin tekee niin en takaa mitä tapahtuisi,tuli vaan todella paha mieli!!!

On sentään jotain hauskaakin,siitä pitää Noora huolen.Noora soitti mulle ihan tohkeissaan Kyprokselta ja kysyi että mitä mummi haluat tuliaiseksi,sanoin että ei mummi mitään tarvitse että osta itselles vaan jotain kivaa,sitten Noora sanoi että noh mä tuon sitten sulle täältä miehen tuliaisiks ja tossahan noita kävelee:D Keskiviikkona sitten tulevat kotiin Limassolista.

Päivä on niin nuori vielä että ei ole oikeen mitään vielä tapahtunut.Hyvät pyhät kaikille!

lauantaina, heinäkuuta 08, 2006

Voi elämä tätä hellettä!!


Kuuma on ja hiki lentää tässä kuumuudessa,mittari näyttää komeat 30 astetta!
Aamulla menimme jo ostoksille Bauhausiin ja Biltemaan...ostimme pervekekukkia,tuulettimen semmosen mageen littunan ja partsille verkkoa että Rocky ei möngi omille teille:)
Tänään ollaankin sitten Teron kanssa laitettu parveketta kuntoon.
Eilen kävin ostamassa itelle semmosen mustan minihameen enkä tyhmä sovittanut sitä,kotona sen sitten pistin päälle ja oli aivan kaamea mun päällä...oli kunnon "siivekkeet" edessä ja takana,aivan kamala esitys ja ropeli enää puuttu siitä hameesta niin oisin voinut lentoon lähteä:)


Virpi on kovasti soitellut Kyprokselta ja kuvia lähetellyt,hauskaa tuntuu olevan!

Taas täytyy pistää tossut jalkaan ja mennä Loisto kisu syöttämään sekä potta siivomaan.

Hyvää lauantaita t,Tuijeliini:)

tiistaina, heinäkuuta 04, 2006

Mökille ikävä!

En kyllä täällä kaupungissa kovin kauaa viihdy kun nyt jo tahtoisin mökille takaisin! Tuntuu että täällä menee kesä ihan hukkaan jossain typerässä kerrostalossa..haluaisin olla vaan mökillä järvenrannalla ja saunoa yms.siellä on niin ihanaa olla aamulla kuistilla yöpaita päällä ja juoda kahvit.Jos se mökki on vaan vapaana vielä Teron loman aikana viikonlopun niin sitten kyllä se vuokrataan,näin minä päätin:)

Kaverini kissaa Loistoa nyt käyn syöttämässä kun he lähtivät mökille Turun saaristoon pariksi viikoksi.Kiva iso kolli!

Virpi,Noora ja Tatu lähtevät huomenna viikoksi Kyprokselle.Noora pääsee sitten ekaa kertaa lentsikkaan ja varmasti ei uni tule ensi yönä!

Rocky ja Pipsa olivat ihan väsyneitä päivän pari mökkeilyn jälkeen mutta nyt on taas vipellys päällä ja Kissukin on jatkuvasti ulkona tutulla reviirillä.
Tulipa mieleen kun mökillä Emma ja Rocky alkoivat tappelemaan oikeen kunnolla kepistä.En ole koskaan nähnyt kun Rocky alkaa tappelemaan toisen koiran kanssa..siinä purtiin,irvisteltiin,pöyhisteltiin ja haukuttiin,hetken päästä kun mököttivät ja välit selvittivät niin olivat taas niin kaveria:)

Eipä tänään tässä muuta kuin pyörittelen mökin kuvia silmissä:D

sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2006

Mökiltä kotiuduttu!

Tai tulimme jo eilen mökiltä Karjaalta kun kissanhoitaja lähti lomille.Oli todella kiva reissu ja aurinko paistoi melkein koko viikon.Mökki oli pieni mutta kodikas ja hyvin mahduttiin kun eihan siellä oikeestaan muuta tehty kuin nukuttiin,ulkona vietettiin aikaa ja nautittiin luonnon rauhasta! Siellä oli kiva ulkokeittiö,grillikatos ja kunnon puusauna.Mökkinaapurit Petri ja Paula lapsinensa sekä heidän Emma koira olivat mukavia ihmisiä,kovasti yhdessä mölkkyä pelattiin..hyvä peli vaikken koskaan ennen ole sitä pelanut.Paulan kanssa istuin laiturilla yö myöhään ja ihmeteltiin maailman menoa.Lene ja Santtu olivat ensimmäisen yön meidän kanssa mökillä ja sitten suuntasivat Mikkeliin vesisateeseen.
Katiskaan tuli kolme suutaria ja aika isoja oli mutta päästettiin ne vapauteen.
Nauratti toi meidän ulkokissa Kissu kun ei se uskaltanut tulla ollenkaan mökistä ulos,piti oikeen nappaa se kainaloon ja heittää ulos että hätänsä tekee kun en ottanut sen "pottaa" mukaan.Rocky ja Emma ajoi Kissun koivuun ja siellä se keikkui 10 metrin korkeudessa mutta tuli ite alas:)
Pipsa ja Rocky tykkäs olla kovasti mökillä kun sai olla ulkona niin paljon kun halusivat.Menin itse järveen ja nostin Rockyn veteen,ai että se tykkäs pulikoida.Pipsa ei veteen tule niin heitin sen päälle ämpärillisen vettä ettei ole niin kuuma,katsoi mua kyllä vähän vinkkeliin:)
Tero oli aamuyöllä laiturilla Rockyn kanssa katsomassa auringon nousua..Rocky kuuli kun huuhkaja huhuili niin jopas pelästyi ja tuli kuistille jolkuttamaan.Tero kun tuli sitten laiturilta pois niin Rocky säikähti ja meni haukkuen mökin taakse kurkkimaan ja pelkäämään,siinä meidän vahtikoira:D
Lauria alkoi vähän kypsyttämään koko mökkeily ja tietsikkaakin tuli ikävä,sanoi vaan että on city ihminen eikä mikään eräjorma:)
No mutta nyt sitten kotona kökötellään ja koneita naputellaan.Terolla on vielä kolme viikkoa lomaa jäljellä.Tänään laitamme mökkikuvia sivulle.