Tuijan Blogi

sunnuntaina, elokuuta 27, 2006

Rockyn sunnuntai


Olipa tänään kaukana mukava aamuherätys.Rocky järjesti ohjelmaa oikeen kunnolla! Olin vielä nukkumassa kun Tero sanoi että Rocky on kakkinut keittiön lattialle ja täysin unessa tulin moppi kourassa siivoomaan sotkut ja painuin takaisin nukkumaan.Tero oli sillä aikaa koneella kun nukuin ja oli laskenut Kissun ulos ja Rockyn partsille.Tunnin ehdin nukkua kun Tero sanoi että Rocky on karkanut kun näki weppikamerasta että toinen seisoo jalkakäytävällä! Minä ponkaisin sängystä ylös ja tosi nopeasti ulos koiran perään.Rocky oli livahtanut portin alta Kissun perään ja portin alla on vielä kunnon esteet siltä varalta ettei poika karkaa,no esteet oli sitten taivaan tuulissa kun oli etutassut tehneet työtä! Tero sitten kutsui Rockya kotiin mutta eihän toinen mitään halunnut kuunnella vaan paineli tukka putkella pitkin puskia kunnes tuli naapurin mummo sattumalta paikalle muovikassinsa kanssa,se muovikassi oli sen verran houkutteleva että Tero sai Rockyn kiinni ja kotiin!! Kyllä on poika väsynyt reissunsa jälkeen eikä me edes tiedetä kuinka kauan ehti olla karkumatkalla.Rocky kun karkaa niin ihan tuntuu että se nauraa meille ja pitää pilkkana että täällähän minä jätkä painelen miten haluun:)No mutta nyt ei ole pojalla partsille asiaa ennenkuin on portin alla kunnon betoniporsaat:)
Että näin tämä sunnuntai lähti käyntiin!

maanantaina, elokuuta 21, 2006

Maanantaissa mennään!


Kissu meitä ruokkii.
Aika kulkee kuin idän pikajuna! Siskoni Mallu vaati että jotain pitää päiväkirjaani kirjottaa,huoh että laiskottaa näin maanantaisin.
Viivi on edelleen uudessa kodissa ja viihtyy kuulemma hyvin.Tigru pieni täällä edelleen ikävöi kovasti kaveria ja ei suostu syömään kuin muutaman raksun päivässä ja nukkuu vaan ikävää pois:( Miten kissa voikaan noin kovasti ikävöidä? Ainakin minun sydäntä raastaa katsoa Tigrua onnettomana eikä enää iloisena pikku kisulaisena.Tigrun pitäisi syödä kun muutenkin on pieni ja painoa on vain 2kg ja 700gr.mutta ei vaan mikään nyt maistu:(
Koulutkin alkoivat viikko sitten ja Noora meni ekalle luokalle ja Lauri lukion tokalle.Syksy siis saapuu mutta vettä ei vaan sada ja kuuma on,hiki lentää.
Uusi kauppakin aukesi mutta kovin on hiljaista siellä,se on yksityinen perheyritys ja hinnatkin sen mukaisia että toi pulju ei kauan pystyssä ole!
Tero oli lauantaina setänsä hautajaisissa ja toi voileipäkakun tullessaan.
Mitäs tässä nyt ois sitten muuta tapahtunut viikon sisällä....Joo,Kissun saaliit:perjantaina yksi rotta,lauantaina yksi päästäinen ja neljä pikkulintua,sunnuntaina pulu jonka ylpeesti toi Terolle ja Tero sai semmosen raivarin Kissulle että laittoi sen kotiarestiin.
Koirat köllöttää partsilla ja Pipsakin on innostunut leikkimään pitkästä aikaan.Pipsan leikki on semmosta että ottaa lelun suuhun ja häntää heiluttaa,sen verran vanha kääkkä on ettei paljon enää jaksa lelun perässä juosta,kunhan köpöttää:)
Taitaa häntä koiraa heiluttaa.
Mutta tässä tuli vähän kuulumisia vai oisko sittenkin valitusvirttä..laitan sen maanantain piikkiin:)

tiistaina, elokuuta 15, 2006

Viivi sai uuden kodin:(

Niin siinä sitten kävi että löysimme Viiville kodin ja eilen muutti koeajalle Porvooseen.Onneksi on tuttu perhe ja heillä on ennestään 12 vuotias leikattu kolli ja varmasti pitävät hyvää huolta Viivistä! Eilen sain heti kuulla että kissat olivat tulleet aika hyvin heti toimeen keskenään.Mutta minulla on vaan semmonen olo että olisin hylännyt Viivin ja on huono omatunto:( Eniten säälittää Tigru kun on ihan ihmeissään että missä on paras kaveri,olivat kuin paita ja peppu aina.Tänään olen pitänyt kovasti Tigrua sylissä ja koittanut leikkiä sen kanssa mutta ei toista huvita leikkiä,on vaan istunut muovikassissa!
Viivin olisin pitänyt jos olisi tullut toimeen koirien kanssa mutta kun vaan stressaantui koirista eikä koskaan voinut tietää milloin kimppuun käy.Lähipäivät näyttää että tuleeko Viivi takaisin vai sopeutuuko sinne:(

torstaina, elokuuta 10, 2006

Torstai!

Aika rientää enkä ole saanut mitään raaputettua päiväkirjaani.
Meteliä riittää kun Viivi kisulla on juoksuaika,miten voikaan noin pienestä katista lähteä niin kaamea hermoja raastava meteli! Yöt se oikee rääkyy kunnolla.On se kumma kun on olevinaan niin vaikeeta viedä yksi katti leikattavaksi:(
Olohuone on saatu aika kivaksi kun on saatu sohvat ja pöytä oikeisiin paikkoihin ja tulipa samalla siivottuakin.Olisi kyllä kiva jos ois isompi olkkari niin sitä olisi paljon helpompi järkkäillä!
Eilen palautettiin moottoripyörä Santulle ja kyllä sillä tuli muutaman kerran ajeltua mutta ei enää sillä lailla kiinnosta ja ruuhkassa ei ole kiva sillä ajella ja jatkuvasti pysähtyä liikennevaloihin.
Viikon päästä aukeaa sitten meitä vastapäätä Tapanilan lähikauppa ja se kuuluu M-ketjuun mutta mikä ihme on M-ketju? Kertokaa jos tiedätte,minä en tiedä:)
Rockysta on tullut iso mies jo,painoa on noin 22kg ja voimaa kuin pienessä kylässä,ehkä liikaakin kun sitä on mun välillä vaikeeta hallita hihnassa kun näkee toisen koiran.No kohta poika täyttää jo 8kk.ja jalkakin nousee ahkerasti joka tolppaan kun on sen nyt oppinut:)
Eipä tässä tämän kummosempaa tällä kertaa!

lauantaina, elokuuta 05, 2006

Synttärit!

Ja minun mittariin tuli 45v.tänään.Voi elämä kun vuodet menee mutta olo on kuin parikymppisellä! Mukavaa on ollut tänään kun pääsin jopa prätkän kyytiin ja kävimme aamulla Lenellä ja Santulla kahvilla.Luulin että Tero ajaa prätkällä 50 mutta mittari näyttikin 120 ja mukavaa oli olla kyydissä.Lauri teki aivan ihanan mansikkakerma synttärikakun minulle:) Lene ja Santtu kävivät sitten täällä kahvilla iltasella.Rocky ihan vahingossa söi pöydältä 300gr.karkkia ja yökki lensi:)
Virpiltä ja Tatulta sain lahjakortin Ikeaan ja kaikkee kivaa löysin kuten,sohvapöydän,rahin,bambunverson ym.mukavaa!
Huomenna on päivä uusi ja kirjoitan jos vaan kerkeen.
Ps.kiitos rakkaat lapseni muistamisesta:D