Tuijan Blogi

sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Hyvää Uutta Vuotta!!

Kaikille toivotan näin Hyvää ja Parempaa Uutta Vuotta!
Lämpimät terveiset lapsilleni,ystävilleni,sukulaisilleni ja kaikille muillekkin!!

Terveisin Tuija ja pesue:)

lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Lauantai



Tässä tämän vuoden viimeinen lauantai ja päivä on mennyt aika hitaasti.
Kotisivut on yhtä köyhät kuin Jokisen eväät:) Voi olla ettei pidetäkkään enää sivuja koska olen Teron kanssa niihin kyllästynyt..no ehkä uusi vuosi ja uudet kujeet??

Tänään tuli niin haikea ja ikävä olo kun katselin Rita hauvamme kuvia,toissapäivänä tuli vuosi kun rakas Ritamme nukkui pois....koska ikävä helpottaa???

Kinkkua on vielä jäljellä varmasti 3kg ja aateltiin Teron kanssa että tänään siitä väännettäis vaikka pari peltiä pitsaa tai sitten nakkaan koko kinkun paremmille laidunmaille toistamiseen!

Eipä tässä muuta kuin hyvää lauantaita kaikille:)

perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Arkea arkea:)

Joulu on vietetty ja onneksi se on ohi vaikka hyvin menikin! En vaan jaksa jouluhössötystä kuin kerran vuodessa.
Koirat sai herkkupussit joulupukilta ja taas kerran Pipsa oli liian hidas avaamaan lahjansa joten herkut meni Rockyn mahaan.
Kotisivumme ei nyt vähään aikaan toimi koska Tero laittaa sivut uusiksi..ehkä ne joskus tulevat valmiiksi:)
Mitäs tänne nyt nopeasti keksisin kirjottaa...No ainaskin täällä on monella tyttökoiralla juoksuaika ja Rockyn nuppi on mennyt ihan sekasin,läähättää,ulisee ja seilaa ympäri kotia sekä kiusaa tänne tulevia naisihmisiä!
Lenestä ja Virpistä ei ole mitään kuulunut mutta ehkä äiti unohdetaan kun vanhaksi ja tyhmäksi tulee:(

lauantaina, joulukuuta 23, 2006

Sika,on sähköuunissa!

Niin on kinkku saatettu uuniin ja on vasta joskus yöllä valmis,siis myöhään joudutaan valvoa.
Tänään kävimme jouluostoksilla aamulla ja oli ihmeen hiljaista eikä mitään ruuhkia ollut missään.Pukin näin ja antoi monta lahjaa kisuille ja koirille,vissiin ovat kilttejä olleet:) Huomenna sitten haetaan kuusi ja sekin pitäisi koristella kissojen ja koirien kera.Tigru jo tänään jostakin kaivoi uuden koristenauhan ja kivaahan sillä oli pelkän nauhan kanssa:)
Ystäväni Salli kävi tänään perheensä kanssa pikavisiitillä meillä ja ei enää kovin usein nähdä kun muuttivat täältä Tapanilasta Vihtiin.
Enempää en nyt kirjoittele koska on vielä jotakin hommia tekemättä.
Hyvää aatonaattoa kaikille täältä Tapanilan tonttulasta!

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Hyvää huomenta!

Kello on vasta 8.00 aamulla ja minä täällä jo kirjoittelen aikani kuluksi:)Puolentunnin päästä pitäisi saada Lauri hereille mikä ei olekkaan kovin helppo juttu.Laurilla on tänään lukiossa joulujuhlat ja sitten alkaa kauan kaivattu loma!
Tero lähti jo tunti sitten töihin ja on silläkin ensiviikko lomaa.
Ihmetyttää että nämä kaikki eläimet vieläkin nukkuu,ihana rauha.Yleensä tähän aikaan Rocky riehuu ja heittää kenkää seinään,Pipsa haukkuu kun olevinaan kuulee jotain ääniä,Kissu kiljuu ulos ja suhisee ja Tigru odottaa aamupöperöä pöydällä:D Taitaa olla "vähän" omituisia otuksia!
Tänään sitten haetaan kinkku tästä lähikaupasta joka tilattiin jo viikko sitten.Kinkunvalvojaiset siis tänään kun Tero laittaa rassukan uuniin.Täytyy vaan toivoa että pysytään hereillä ettei possurukka pala uuniin:)
Kuusikin on vielä hakematta,ehkä tänään haetaan.Kisulit tykkää kuusenkoristeista ja Rocky toivottavasti ei nosta koipeensa siihen kun ei se voi ymmärtää että miksi puu raahataan sisälle!
Mutta nyt keittämään Laurille aamukahvia että saan sen hereille:)

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Ärsyttää:(

Kyllä on hyvä aamu kun kiukuttaa jokaikinen asia ja masentaa! Luntakin tuli ja pakkasta on -7 astetta,aivan sama vaikka satais tuolta taivaalta tomaatteja päähän:(
Asiat ei vaan suju miten pitäisi ja kohta on joulu mitä en odota yhtään!! Ennen oli kivaa kun oli lapset pieniä ja sai askarrella ja laittaa kotia joulukuntoon niiden kanssa! Nyt tekis mieli olla vaan vaikka peiton alla koko joulu tai painua jonnekkin hevonkuuseen,niin paljon nyrppii määrätyt asiat!
Tulee ainakin Lene ja Santtu tänne jouluksi,Virpi perheinensä on joulun laivalla.
Tämä on ainut paikka mihin voin valittaa kun Tero ei kuitenkaan halua kuulla mun itkuvirttä ja Laurille en haluu valittaa kun se ei ole niiden syytä:(
Nyt juon kahvin ja lähen ulos koirien kanssa kaatuilemaan.
.

lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Lauantai!

Päivä on mennyt kovin nopeasti.aamulla kun heräsin niin olin ihan varma että on jo sunnuntai,onneksi ei ollut.Täällä olen Teron kanssa kahestaan kuin eläkeläiset konsanaan.Lauri lähti eilen Virpille viikonlopuksi ja joteski on tyhjä olo kun sen huoneessa ei ole ketään muuta kuin katti rötköttämässä:)
Niin ja Hellulle sydämmelliset kiitokset ihanasta kortista minkä saimme ja ne kauniit valokuvat!!! Ei Suomesta saa noin upeita kortteja.
Tässä kuuntelen Vesa Matti Loirin aivan mahtavia joululauluja samalla,kyllä on miehellä niin tunnelmallinen ääni että huh huh!
Kohta on jo joulu ja missä ne lumet on? Tänään näin pajunkissoja ja sieniä.Ei yhtään ole joulunen fiilis,ei sitten yhtään.Metsästä olen rosvonut kaikenmaailman kuusen,katajan ja männynoksia joista olen askarrellut partsille kaikkea kivaa koristetta:)
Leena jos luet tämän niin saitko Rockyn lääkärintodistuksen perille minkä faksasin torstaina...en edes tiedä toimiiko mun sähköpostini niinkuin pitäisi:)
Kaikille mukavaa lauantain jatkoa!

torstaina, joulukuuta 14, 2006

Rocky boy 1 vuotta!




Tässä vähäsen kuvia synttärisankarista ja tietysti minustakin:)Rocky on saanut kaikkea herkkua tänään.Tänään kävimme eläinlääkärissä 1-vuotis tarkastuksessa ja eläinlääkäri täti ei ottanut synttärisankarilta mitään maksua ja antoi vielä pikkupussin ruokaa mukaan!
Onnea rakas Rocky:)

keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Itsenäisyyspäivä!

Kaikille toivotan hyvää itsenäisyyspäivää ja ylimääräistä vapaapäivää kenellä semmonen sattuu olemaan.
Laurin synttärit on sitten juhlittu täällä kotosalla.Virpi,Noora ja Tatu sekä Lene ja Santtu olivat täällä juhlistamassa täysi-ikäisyyttä.Rahaa ja lahjoja Late sai sekä eilen vielä paketin Springfield Mo. jossa oli yliopistopaita suoraan jenkeistä,kiitos Julielle!
Tänään olemme vaan kotosalla ja katsomme linnanjuhlia ja poltamme kynttilöitä.Tuleepa sieltä telkkarista kohta Tuntematon sotilaskin minkä osaan jo ulkoa kun on niin monet kerrat tultu katottua.
Rocky on nyt alkanut uhittelemaan kynttilöille kun tietää että se on vähän liian iso vastus sille:)
Mitäs tässä vielä muuta...no ei ainakaan ihan terve olo ole,rintaan pistelee kun yskii tai niistää,kait sitä pitäisi lääkäriin kömpiä joku päivä:(
Kaikille kivaa päivän jatkoa ja olkaamme varovaisia kynttilöitten kanssa:)

lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Onnea rakas Lauri!


Vuodet vierii ja meidän nuorimmainen täytti tänään 18 vuotta:) Tuntuu oudolta että ei ole enää alaikäisiä lapsia. Laurille on tänään kakku tiedossa ja muuta mukavaa:)
Onnitella saa ken haluaa meidän kuopusta:D