Tuijan Blogi

keskiviikkona, tammikuuta 31, 2007

Kirka nukkui pois:(

Tuntuu pahalle että laulaja Kirka on poistunut keskuudestamme! Hän oli minun mielestä hyvä laulaja ja jo pienestä asti kuuntelin hänen kappaleita:(

Autokin heräsi tänään lumihangesta!

Maanantaina kun se remontti alkaa niin meillä on sitten varmaan nettiyhteydet kiinni ellei Tero keksi jotakin mihin johdot voisi vetää:( Sitten ei ole mitään tekemistä kun ei koneellekkaan pääse,taitaa olla koneriippuvuus:(

maanantaina, tammikuuta 29, 2007

Uusi viikko!

Äsken oli perjantai ja nyt on taas maanantai,viikonloput menee liian nopeesti.
Aamulla oli -20 pakkasta ja arvatkaas vaan lähtikö meidän autonromu käyntiin,no ei lähtenyt! Tero jo etukäteen manaili escorttia ja sanoi että prkl jos ei käynnisty niin milläs sitten töihin menee.Auto kuulemma vaan sanoi pari kertaa wou wou ja sillä siisti! On meillä kyllä niin hyvä auto että hermot menee kesällä ja talvella:)
Onneksi pääsi kuitenkin kaverinsa kyydissä töihin!
Nopeesti pakkanen tippui ja nyt on enää vaan -5 astetta,hyvä niin.
Tasan viikon päästä alkaa sitten remontti ja minä vaan istun koneella vaikka olisi tärkeempääkin tekemistä tuolla keittiössä:( Sanoinkin Laurille että jos olisi paljon rahaa niin heittäisin aivan kaikki keittiöstä lähimpään roskikseen,lähtis pöytä,astiat,mikro ja vielä kavhinkeitinkin pöpelikköön ja ostaisin uudet tilalle:)
Mutta nyt on kuitenkin mentävä tiskaamaan astiapahaset!
Hei hei taas!

lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Moikka!

No nyt on jo parempi ilma ja kivempi fiilis kuin eilen.
Telkkarista tulee euroviisujen toinen esitys ja täällä melkein huppu silmillä niitä katon koska siellä laulaa Jukka Kuoppamäki joka ei ole minuun makuuni...anteeksi vaan Jukka!
Lene ja Santtukin tuli kylään ja niitä on aina niin kiva nähdä,yleensä käyvät kolmisen kertaa viikossa täällä:)
Ruoka on uunissa ja se on tänään makaroonilaatikkoa elikä oikeen perusruokaa:)
Aamulla kun olin mesellä erään ystäväni kanssa niin Rocky koiruliini nappasi Teron lompakon pöydältä ja teki siitä selvää..voi apua miten pelästyin kun oli setelit pitkin lattiaa ja kortit,onneksi ehin ajoissa väliin niin kaikki muut pysyi ehjänä paitsi lompakko! Eikä Tero suuttunut sille yhtään vaan unissaan vielä höpisi että ootpas hyvä koira:D
Nyt vaan toivotan hyvää lauantaita ja lopetan kirjotuksen kun otin ruuan pois uunista ja näpinkin poltin!

perjantaina, tammikuuta 26, 2007

Ilma kuin Siperiassa!

Ei kamalampaa ilmaa enää voi olla kun lunta pyryttää päin naamaa,näin puoli metriä eteenpäin kun olin ulkona:)Enkä varmasti mene enää tänään ulos vaikka mikä olisi!
Taidan vaan pongahtaa peiton alle,no ei sentäs kyllä niitä hommia riittää ihan kiitettävästi.
Miksiköhän tämä päivä on ollut niin pitkä...kellon viisaritkaan ei taida liikkua suuntaan eikä toiseen:)
Aamulla en pystynyt nukkumaan kun varmasti kymmenen lumiauraa mölisi tuolla kadulla,ihan kiva ois jos ne joskus laittais hiekkaakin välillä.
Ei ollut tarkoitus valitella mutta täähän onkin pelkkää valitusta täys ja nyt se loppui!
Ihanaa että on perjantai ja viikonloppu ja saa aamulla nukkua eikä tarvitse ketään herätellä:)Ihanaa kun kissat ja koirat nukkuu nyt:)Ihanaa kun Laurikin tuli jo koulusta:)Ihanaa kun Tero on vielä töissä,heh heh ei nyt sentään:)
Kirjotan sitten taas kun on jotain "asiaakin"!
Hyvää perjantaita vaan:D

torstaina, tammikuuta 25, 2007

Väsyttää ja väsyttää!

Olen niin yli väsynyt vaikka kello on vasta 18.30,en tiedä mikä väsyttää mutta naureskelen jo täällä itsekseni:) Heräsin kyllä jo kuudelta aamulla ja tässä päivällä nukuin jopa 15 min.sohvalla!
Siivosin ja kävin kaupassa ja tein jotakin pekonimössö kastiketta ja perunamuusia,tuoksu on hyvä mutta en taidakkaan saada sitä alas:D
Kissu oli tänään pienen hetken ulkona kun kuvitteli että on kesä tullut,sitten se taas koputti oveen ja ei näkynyt kuin pieni valkoinen viiva kun juoksi sisälle lämpimään:)
Rocky on nipistellyt minua koko päivän tai siis kirputtanut ja en tykkää yhtään siitä tavasta,sitä se on tehnyt pienestä asti eikä mikään komento tehoa:)
Tänään pitäisi vielä jaksaa katella Idols telkkarista niin saa nauraa lisää!!
Mutta nyt koitan keinolla millä hyvänsä pysyä hereillä että pääsee hauvatkin vielä illalla ulos.
Hyvää torstaita kaikille Canadaa myöten:)

tiistaina, tammikuuta 23, 2007

Heippa taas!

Koitin tänään jo aikaisemmin kirjoittaa päiväkirjaani mutta tämä kone ei antanut siihen lupaa!
Viime yönä oli herätys kello 03.00 kun Teron piti lähteä töihin jotain hommia tekemään,minä kiltisti keitin "aamukahvit" ja painuin takaisin nukkumaan..tarkoitus oli että herään sitten 6.30 lähettämään Laurin kouluun mutta nukuinkin pari tuntia pommiin joten Lauri jäi sitten kotiin.Kännykän kyllä pistän aina herättämään mutta koiratkin osaa sen sammuttaa kun haluavat nukkua:)
Aamulla oli pakkasta -18 mutta ei tuntunut kylmälle kun olin kävelyllä hauvojen kanssa,johtuu varmaan siitä että ei tuullut yhtään kun yleensä täällä tuulee.
Kissu on jostain kumman syystä viihtynyt kotona pari päivää,ehkä tajuaa että ulkona on kylmä:)Kissu kyllä keksii sisälläkin tekemistä,tänään repi silpuksi kaksi vessapaperirullaa kun niitä metsästi!
Tigru taas haluaa olla patterin päällä tai peiton alla lämpösessä ja öisin nukkuu mun selän päällä.
Että tämmöstä tänne kuuluu tänään:D
Hyvää tiistaita kaikille ystäville1

sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Kylmä on!

Ei ole koko talvena tarvinut käsineitä käyttää mutta tänään oli jo sen verran kylmä että piti laittaa tumput käteen.Yön aikana oli satanut lunta ja illalla ei ollut yhtään.Huomiseksi on luvattu pakkasta 12 astetta,hui!

Rockyn tassu on ihan terve,menee taas kuin päätön kana eikä edes lääkäriä tarvittu:)
Tuli vähän paha mieli kun juttelin naapurini kanssa ja heidän 4,5 vuotias koiransa alaskanmalamuutti kuoli eilen illalla tähän meidän eteen aivan yllättäin kun oli omistajansa kanssa kävelyllä,koiralle on nyt tehty ruumiinavaus niin saan minäkin sitten tietää että mikä oli vialla:(

Tänään minä ja Tero vietämme 25 vuotis päivää että aika kauan sitä olemme yhdessä tallustelleet:)

Mesessä kirjoitin tänään jopa kolme tuntia Jeffrin kanssa joka asuu Kanadassa ja silmät on ihan ristissä..terveisiä vaan Jeffrille kun lupasin näin lähettää!

Kaikille vaan hyvää sunnuntaita:)

perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Lasi tassussa:(

Niin siinä sitten kävi että Rocky astui eilen illalla lasiin ulkona ja kovasti vuoti tassu verta:( Illalla ei aristanut yhtään tassua mutta nyt tänä aamuna menee sitten kolmella jalalla joten taitaa olla sitten lääkärireissu edessä.Jos tietäisin kuka rikkoo pulloja niin syöttäisin ne sirpaleet sille!! Aina valitellaan koiran paskasta mutta se on pieni harmi verrattuna lasinsiruihin jotka vaan satuttavat koiraa:(

No ei ole vieläkään keittiö tyhjentynyt kun en tiedä mistä aloittaisin.Tiistaina sain yhden rikkinäisen uppo nallen jätesäkkiin eikä sekään ollut keittiössä,keskiviikkona sain sentäs jätesäkin täyteen:)Kuulemma tulee samalla vielä eteisenkin remontti että hiphei vaan!

Nyt jatkan huomenta suomi ohjelman kattelua ja toivotan mukavat viikonloput1

sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Sunnuntai!


Aivan kamala ilma täällä kun myskyää ja lunta tulee poikittain,weppikamerasta sitä ei oikeen huomaakkaan.Aamulla olin koirien kanssa lenkillä ja silloin ei vielä satanut.Koirat tykkää lumesta ja ne menee kuin pikku pupujussit hangessa,Pipsa tykkää syödä lunta koko matkan ajan.

Täällä pitäisi alkaa pikkuhiljaa tyhjentämään keittiötä kun ensikuussa tulee iso keittiöremontti joka kestää jopa kaksi viikkoa...siis koko keittiö pitää tyhjentää kun remontti tehdään katosta lattiaan.Keittiö maalataan,lattia uusitaan ja siihen tulee laminaattilattia,uudet kaapit jotka ovat kirsikan väristä pyökkiä,uus hella ja uus jääkaappi.Ihan kiva että remontti tehdään mutta on tosi iso homma änkeä keittiön tavarat johonkin ja tehdä sitten parisen viikkoa ruokaa jossain muualla kuin keittiössä! Ja kuinkahan paljon nämä eläimet häiritsevät työmiesten rauhaa kun ei ole oikeen tilaa mihin ne laittaisin.

Lauri on ollut tosi väsynyt ja unirytmit ihan sekaisin kun oli pitkä joululoma,vapaapäivänä saattaa herätä vasta neljältä päivällä!!
Lene ja Santtu käyvät aika useesti kylässä.Santtu lähti perjantaina Tallinnaan työkavereiden kanssa pikkujoulua viettämään,aika myöhään oli pikkujoulut:)Toivottavasti on Santtu eilen päässyt turvallisesti satamaan:D No on se kunnon mies että ei huolta!

Nyt pitää mennä vähäsen syomään ja kuva tuossa on tänään otettu meidän partsilta..alkaa tulla jo Lappi mieleen mutta porot puuttuu:)