Tuijan Blogi

lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Kysely:)

Se joka erehtyy lukemaan tämän päivän päiväkirjani niin on sitten kanssa pakko kertoa että mitä olette tänään tehneet,tekemässä tai mitkä ovat lauantain suunnitelmat? Haluan vaan tietää että mitä ihmiset tekevät lauantaisin:)
No minä ainakin kuuntelen radiosta Metro kanavaa josta tulee kasarimusaa ja loput sitten kerron myöhemmin:)
Vastauksia odotan ja rehellisiä semmoisia:)

perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Heipparallaa!

Nyt on taas virtaa kirjoitella kun on akku ladattu ja laiskoteltu:) Kiva ilmakin on ulkona eikä lunta enää yhtään missään,onneksi!
Eilen käytii ensimmäistä kertaa Vantaanportin Jumbon kauppakeskuksessa ja en mene toista kertaa koska se on niin iso paikka että sieltä ei löydä yhtään mitään ja ihmiset menee kuin joku sopulilauma.En vaan voi sietää tommosia paikkoja mutta onneksi sentään itseni löysin!
Tero kävi tänään lääkärissä ja sitten onkin pitkän sairasloman jälkeen maanantaina töihin meno. Laurilla on huomenna koulu kun ovat saaneet jonkin ylimääräisen vapaan ja sitten on vielä koepäivä. No ensiviikko onkin sitten lyhyt kun on pyhiä.
Hienosti kasvoi mun laittamat rairuohot paitsi että tuhma Tigru meni tänään istumaan siihen astiaan ja nyt ruohot sojottaa itään ja länteen:(
Vielä tänään pitäisi imuroida kun on noita Rockyn "karvavauvoja"nurkat täys.Mulla onkin kiva imuri kun siitä tulee ruusun tuoksu kun ostin semmosia ruusun tuoksusia pillereitä mitä laitetaan pölypussiin:)
Eipä taas muuta kuin rattoisaa perjantaita!

maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Viikko alussa!

Mitäs tänään olisin sitten tehnyt? En yhtään mitään! Ruuan tein ja sillä siisti. Viikonloppu oli kiva kun Jeffrikin kävi täällä:) No ehkä viikko jatkuu paremmin kuin tänään maanantaina. Ainakin on lämmin ilma ,mittari näyttää 15 astetta.
En jaksa enempää kirjottaa kun mieliala menee taas ylä ja alamäkeä:(

lauantaina, maaliskuuta 24, 2007

Aamuyö!

Jippii Jeffri on täällä....tuli kymmeneksi minuutiksi kahville illalla ja kello on nyt 05.43 ja taitaa jäädä tänne kun tuli Kanadasta asti kahville:)) Kivaa meillä om!

perjantaina, maaliskuuta 23, 2007

Ja taas perjantai!

En ole jaksanut kirjoittaa kun ei tässä nyt ole mitään ihmeitä edes tapahtunut.
Ostin kivan ohuen ulkoilupuvun mutta sitten meinasinkin jäätyä se päällä vaikka ei mikään kylmä ilma olekkaan. Apteekista hain läjän lääkkeitä itelleni vaikka ne ois pitänyt hakea jo aikoja sitten:( Terolle määrättiin vielä ensiviikko sairaslomaa kun ei vaan käsi meinaa parantua!
Ai niin,lähetämpä tässä Oskulle Espanjaan paljon terveisiä ja kiitokset sähköpostista:)
Ja eilinen Idols kyllä harmittaa kun Kristian tippui ja musta se oli tosi hyvä laulaja ja monipuolinen:(( Ajattelin että Ari tai Kristiina tippuu!
En jaksa enempää kirjottaa kun ei ole edes mitään asiaa. Mä olen nainen jolle ei koskaan tapahdu mitään:)

tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Jotain kuulumisia!

Tämä päivä on hurahtanut nopeesti iltaan. Ilmakin on ollut ihan jees!
Menimme Laurin kanssa poliisiasemalle tekemään passihakemuksen ja kieltämättä mulla meinasi pinna palaa kun siellä joutui kaksi tuntia jonottamaan ja oli vaan kolme virkailijaa! No,viikon päästä poika saa passin.
Kotiin päin kun tultiin niin poliisitkin pysäytti meidät varmasti sen takia kun escortti ei ole enään niin "hehkeimmässä"kukoistuksessa:) Pistivät Teron puhaltamaan ja näyttämään tarvittavat paperit,kaikki oli ihan ok ja siltikin poliisit siinä miettivät jotain että mistäs nyt huomauttais mutta ei ne mitään keksineet vaan toivottivat hyvää matkaa:D
Laitoin neljään eri purkkiin rairuohoa kasvamaan niin ei ollut kuin hetki kun Tigrun pää oli jo tonkimassa multia:( Pitäisköhän ruohot laittaa kasvamaan katonrajaan vai heittäisinkö rairuohonsiemenet partsin maahan niin tulis nätti nurmikko!
Nyt vähäksi aikaa katselemaan telkkaria ja sitten hyvää yötä:)

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Talvi tuli takaisin!

Aamulla oli nätti aurinkoinen ilma eikä yhtään lunta.Mitäs nyt illalla sitten oikeen tapahtui kun on lunta joka paikassa ja ikkunatkin on ihan lumen peitossa.Ei yhtään kiva ilma tällainen kun ei oikee uloskaan viitsi mennä kastumaan!
Tänään en ole mitään ihmeempiä tehnyt,nukahdin sohvalle pariksi tunniksi. Sain kyllä taas vähäsen imuroitua ja lattiat pestyä vaikka eilen kyllä tein saman homman:)
Eilen "kampaajatäti"Lene kävi ja tällä kertaa ottikin Rockyn käsittelyyn. Rockylta lähti korvantaustatakut mäkeen ja oli se kyllä sen näkönen että ois päässä neljä korvaa:) Mutta olipahan siinä kova työ kun niitä takkuja piti selvittää ja hoitoainetta käyttää ja loput leikata saksilla pois! Lene ei kovin "hyvällä"katsonut minua kun olen vähän laistanut noista hommista:(
Vielä taidan mennä käväsemään toisessa kaupassa kun tämä meidän pikkukauppa meni jo kuudelta kiinni.Toiseen kauppaan on jopa 500 metrin matka enkä millään jaksaisi sinne kävellä:D
Kaikille kivaa sunnuntaita!

perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Ostospäivä:)

Tänään on ollut ihan kiva päivä pitkästä aikaa! Kävin Teron kanssa Gigantissa josta ostimme uuden ja vähän tehokkaamman pölynimurin,vanha ei edes hiekanmurusta imenyt.Ei mitään muuta pitänyt ostaa mutta sitten menimme toiseen kauppaan mistä löysin kaikkea kivaa.Ostin Rockylle ison metallisen ruokakipon,Rockylle huivin missä lukee että "ulkoilutan emäntääni":) Itselle ostin meikkejä,astioitakin ostin,pesutarvikkeita ostin ja kaikkea muuta muka tärkeetä ostin!
Tänään sitten olen vaan siivoillut vähäsen täällä kotona ja niin laiskaksi heittäydyin että en edes jaksanut ruokaa tehdä vaan tilasimme pizzat!!
Tero kovasti koittaa parantua ja uni on maittanut.Rockya en vie sittenkään lääkäriin kun taas näyttää siltä että paranee ilman lääkäriäkin..ei enää rapsuta sitä pipiä ja näyttää muutenkin haava olevan paranemaan päin:)
Ainut asia mikä nyt harmittaa on se että meidän meset ei toimi,on jokin toimintahäiriö:(
Mutta kaikille hyvät perjantait!

keskiviikkona, maaliskuuta 14, 2007

Sairastupa:(

Näin tämä elämä täällä potkii että Rocky sittenkin tarvitsee eläinlääkärin hoitoa kun jalalla rapsuttaa sen haavansa tai paremminkin monttunsa auki ja vielä nuolee sitä jatkuvasti. Ei nyt auta muu kuin saada siihen tikit ja antibioottikuuri:(
Tero kanssa joutui sairaslomalle joka kestää koko ensiviikon ellei pidempääkin:( No minulla ainakin potilaita riittää!
Jotenkin mieli on maassa kuin lehmän häntä:(
No ainakin pikkasen aurinko paistaa ja linnut laulaa!

tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

9 astetta lämmintä jippii:)



Jääköhän kevät väliin ja kesä tulee! Aivan mielettömän ihana ilma:) Nyt en vaan enää tiedä että mitä laittaa päälle kun ulos menee. Takin vois vaihtaa vähän ohkasempaan kun tuli jo aamulla kuuma tolla talvitakilla.Niin mulle yleensä käy että liian aikaisin vähennän vaatteita ja sitten olen kipeä:( Jotakin lapsia pihalla leikki ettei ollut takkia ollenkaan päällä.


Rocky oli oikeen raparocky kun tultii sisälle ja sitten kun vielä ravisti turkkia niin oli ravat pitkin seiniä ja lattiat kurassa.


Kissu istuskeli pari tuntia parvekkeella eikä uskaltanut mihinkään lähteä seikkailemaan,on tullut mökkihöperöksi:)


Autokin käynnistyi tänään ihan nätisti ja Tero pääsi sillä töihin pitkästä aikaa!


Lopuksi vielä meidän Kissusta pari kuvaa:D


sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Aurinkoinen aamu:)

Kiva herätä auringonpaisteeseen pitkästä aikaa.Paljon paremmin herääkin kun ei ole enää niin pimeetä!
Paitsi täällä oli aamulla taas semmonen apinatarha kun elukat riehu ja riehuu vieläkin,en tiedä mikä leikki niillä on meneillään mutta jatkuvasti joudun komentamaan kun menee niin lujaa ettei jalatkaan lattiaan yllä:) Tigrulla on "mouruaika"taas ja kuvittelee että Rocky on kissa!!!!
Eilen Lene ja Santtu oli kylässä ja kyllä oli Lenen massu ihan kivasti kasvanut ja laskettu aika on sitten 15.9 :) Sitten olenkin jo kaksinkertainen mummeli kun Virpillä on Noora.Osaisinkohan enää vaikeemmin selittää:D
Tero on autoa siivomassa ja päätti että tänään se käynnistyy joko hyvällä tai sitten pahalla keinolla..toivossa on hyvä elää:))
Nyt kahvinkeittoon ja sitten ulos!

torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Hyvää naistenpäivää:)

Tänään on siis naistenpäivä mutta missä on miestenpäivä:) Joku ulkomaalainen mies soitti tänään ovikelloa ja kaupitteli ruusuja minulle mutta en ostanut koska olin ihan varma että saan ne ilmaiseksi:) No olen varmasti ollut niin tuhma etten edes Terolta ruusua saanut,ei väliä koska kissat ne syö samantien!
Ihanan lämmin päivä tänään ollut jopa 5 astetta. Jalkakäytävät on vaan aika mössösiä kun lumet sulaa. Kissu tässä on jo tunnin huutanut ulos mutta en päästä kun on vielä ruuhkaa.
No niin,juuri äsken soi ovikello taas ja siellähän oli se mies kenen koira Rockya puri!!Kysyi että lainaanko pari euroa että saa tupakkaa,en todellakaan lainanut vaan näytin sille Rockyn kaulaa ja sanoin että tästä tulee sitten lääkärireissu...sanoi vaan että anna lasku sitten meille niin he maksavat.En kyllä voi muuta sanoa kuin että elämän kevät sen miehen kanssa:(
Mitäpä tässä enää muuta kuin odottamaan että kolmannen kerran ovikello soisi,huh huh!

maanantaina, maaliskuuta 05, 2007

Rocky sai turhaan selkää:(

Vähän kirjoitan vaikka kello on jo ties mitä!
Harmittaa ja suututtaa kun päivällä olin Rockyn kanssa kävelyllä ja tulossa kotiin niin naapurimme "uusi"husky-koira hyppäsi heidän maaparvekkeen aidan yli ja juoksi suoraan Rockyn kimppuun ihan ilman mitään syytä!! Se siis tuli ja puri vaikka Rocky alistui selälleen! Huusin sille koiralle tosi rumasti ja lämäytin sitä päin naamaa Rockyn hihnalla ja ajoin sen pois. Rocky on vielä semmonen että ei tappele kenenkään kanssa,onneksi. Kyllä se koiran omistajakin siihen tuli ja käski vielä minun mennä äkkiä Rockyn kanssa kotiin ja niin meninkin koska säikähdin pahanpäiväsesti! Vähän sen jälkeen kun päästiin kotiin niin se mies soitti meidän ovikelloa ja kysyi että sattuiko Rockylle mitään,Tero avasi oven ja sanoi että ei tässä mitään hätää ole. Mutta nyt illalla aloin tarkempaa katsella Rockya niin toisellahan on kauluksen alla pikkurillinpään kokoinen reikä sen piskin puremasta!!! Tässä sitten vaan haavaa puhdistelen ja mietin että mitäs nyt:(

sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Hyvät huomenet!

Tänään olen kerennyt jo pöpelikköön lentää.Olin Rockyn kanssa aamukävelyllä ja koira tuli vastaan niin Rocky meni maahan makaamaan oikeen kauniisti kunnes yhtäkkiä ampasi kuin ohjus toisen koiran ollessa lähellä.Rocky oli vähän liian innoissaan ja niin sitten mentiin kunnes lumikinos pysäytti minut tai meidät! Muuten saisin pidettyä hallinnassa Rockyn ellei tuola olisi noin älyttömän liukasta!!
Noora sitten eilen meni kotiin ja meillä oli kivaa Nooran kanssa.Perjantaina kun tuli niin sain ensimmäiseksi ison halauksen Nooralta:) Eikä ollut kyllä hoitamista enää tytössä.
Tänään sitten tulee vieraita tai tuttujahan he ovat.Merja ja Petsku tulevat elikä heille silloin annoin Viivi kissan.
Nyt en tän enempää kirjota kun ei vielä ole edes mitään ihmeempiä tapahtunut!

perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

Viikonloppu edessä:)

Viikko mennä hurahti ja taas on viikonloppu,ihan kivaa.
Tänään oli taas kovat suunnitelmat kun ajattelin että voisi mennä ostamaan keittiöön uudet verhot ja jotain muutakin pientä mutta auto oli sitä mieltä että ei mennä metriäkään:( Ottaa niin päähän koko romukasa että tekis jo mieli laittaa dynamiittia sen alle ja posauttaa ilmaan! Mutta ei tuo autonromu tartte kuin uuden akun niin sitten suostuu taas kulkemaan:)
Tänään tulee Noora tyttö tänne yöksi koska ei olla pitkään aikaan nähty,ennen joulua viimeksi. Aina mietin että miten osaan "hoitaa"Nooraa mutta eipä olekkaan enää paljon hoitamista kun toinen on jo 7 vuotias reipas koululainen! Mahtaa olla Rockylla hauskaa kun tulee lapsi tänne,rakastaa todella paljon lapsukaisia:)
Tänään ei sitten mitään ihmeempiä suunnitelmia ole vielä. Imurin kaivan kaapista niin saa kissan ja koirankarvat kyytiä.
Eipä taas muuta kuin kaikille hyvät viikonloput ja halit kanssa Tuijeliinilta:)