Tuijan Blogi

sunnuntaina, toukokuuta 27, 2007

Hyvää helluntain jatkoa:)

Tämä päivä on mennyt partsilla aurinkoa ottaessa kun mittarikin näytti komiat 21 astetta!

Olen jo taas kovasti paranemaan päin,onneksi.

Onkos teillä ollut helluntaiheilat? Muistakaa että jos ei heilaa helluntaina niin ei sitten koko kesänä! Tässä minun uroot ja otin nopeesti kuvan ettei vaan karkaa:D

torstaina, toukokuuta 24, 2007

Aamulenkki tehty!

Nyt on koirulin kanssa lenkki tehty ja tulikin vähän kylmä kun tuulee ja on sen näköstä että kohta varmaan sataa.
Kissu ja Rocky viihtyy partsilla,on hauskan näköstä kun Kissu sieltä koittaa karkaa niin Rocky nappaa sitä hännästä kiinni:) Niillä on varmaan joku kissa ja hiirileikki!
Lene tyttömme valmistui eilen parturikampaajaksi kolmen vuoden opiskelujen jälkeen.Onnea vaan Lene! Kesäkuussa on sitten isot juhlat tiedossa:))
Tämä typerä flunssa vaan jatkuu ja yöt menee yskiessä sekä aamut. Ulkona on vaikea kulkea ylämäkeä kun tuntuu että tukehtuu:(
Nyt pitää mennä tiskaamaan eikä vois vähempää kiinnostaa!

maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Arkiset aherrukset alkoi!

Viikonloppu on taas ollutta ja mennyttä ja uus viikko alussa.
Sivuja olen Teron kanssa uudistanut ja aina ei kaikki kyllä mennyt yksiin koska toinen haluu toista ja toinen toista! Nyt olen tyytyväinen sivuihin vaikka ovatkin vielä kesken.Ihme vaan ettei jommankumman kone lentänyt pöpelikköön kun minä en osaa olla hiljaa kun Tero koittaa keskittyä sivujen tekemiseen:D
No minun puoli on blogi ja Teron etusivu! Lauri Tähkää saatte sitten kuunnella samalla kun olette minun puolella,heh.Koitan vaihtaa usein kappaleita. Niin ja etusivulla on sitten Santun prätkä myytävänä joten eikun ostamaan vaan hyvä pyörä:)
Kissukin toi eilen kesän ensimmäisen päästäisen niin ylpeenä parvekkeelle ja minä suutuin ja ajoin koko katin hevonhelvettiin,yök että suututti:(
Flunssa tuli uudestaan takas kun olen ollut liian kesäisissä vaatteissa ulkona.Tero meni kipeenä töihin ja Lauri kouluun,jääräpäitä ne ovat kummatkin:)
Eipäs muuta kuin hyvää alkavaa viikkoa!

lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Iltasella kirjoitan!

Nyt on aikaa vähän kirjoitella ja olokin on onneksi paranemaan päin.Pitkään tätä flunssaa on kestänytkin ja voimat on ollut ihan poissa,nukuttanut vaan. Nyt on sitten Tero ja Lauri samassa taudissa:(
Ihan kiva päivä tänään on ollut ja todella lämmin.Kiva ulkona käppäillä sandaaleissa ja kesäisissä kuteissa:) Vieraitakin kävi tänään kylässä tai paremminkin tuttuja kun heille silloin Viivi kisun annoimme. Viivi on siellä pärjännyt hyvin toisen kisun kanssa.
Tässä vielä lopuksi kuva että miten Tapanilassa ajetaan autolla kävelytiellä:D

perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Uusia kuvia:)



Laitan tähän eilen otettuja kuvia Lenestä,Santusta,Rockysta ja mun kukista:)
Minä se vaan vieläkin sairastelen enkä ole jaksanut edes kirjoitella!











keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Kotisivujen uudistamista!


Kotisivut ovat vähän sieltä sun täältä ja pahasti keskeneräiset vielä.Tero niitä uudistaa ja minä vaan mäkätän vieressä koska haluisin että kaikki ois heti valmista eikä huomenna. Tulee sivuille linkkejä,kuvia ja jotakin muuta vielä? Minusta ei olisi sivujen tekijäksi koska olen ihan lyhytpinnanen ihminen,ikävä kyllä:(
Kipeeksikin tässä olen hyvää vauhtia tulossa,kurkku on ihan tulessa ja vähäsen kuumetta ja vielä päätä särkee niin että tuntuu kuin joku ois mun päähän kalauttanut jollain halolla. Harmittaa kun ei edes ruokaa voi syödä,sen verran sattuu kurkkuun!
Aamulla harjasin Rockyn partsilla niin kyllä oli monta tinttiä jonossa odottamassa karvoja mitä saa kuskata pesäänsä lämmikkeeksi:) Ja voihan elämä että sitä karvaa lähtee kassikaupalla!
Huomenna on sitten helatorstai ja Terolla neljä vapaata. Päivissä menee ihan sekasin kun jatkuvasti on joku pyhäpäivä.
Nyt pitää hetken levätä kun ei ajatukset juokse näitten aivojen kanssa!

lauantaina, toukokuuta 12, 2007

Yhtä jännitystä!!

Kamalan kauheeta katottavaa lätkämatsit ja sitten euroviisutkin vielä pitäis uskaltaa kattoa! No suomi voitti ainakin venäjän lätkämatsissa ja hyvä niin. Nyt pidän peukkuja että kanada voittaa ruotsin lätkässä ja suomi sais huomenna pelata kanadaa vastaan...kanada on hyvä maa:)
Huomenna äitienpäivä ja käväsin nopeesti ostamassa taas kakkutarvikkeet kun lapsukaiset ovat tulossa:)
Nyt taas menen katsomaan lätkämatsia ja ihmettelen että missä vaiheessa kerkeen ruuan tekemään!
Hyvät viikonloput:)

perjantaina, toukokuuta 11, 2007

Viikot menee ja kesä tulee:)

Taas on mennyt vähän aikaa viime kirjoituksesta!
Eilen siivosin partsin ja ostin sinne paljon kukkia ja kukkakehikon.Pitää ottaa kuvia kukista ennenkuin ne kupsahtaa jos tulee vaikka vielä yöpakkasia. Mutta pienellä työllä saa partsistakin tosi kesäisen näkösen:)
Kyllä oli eilen jännä lätkämatsi kun usa ja suomi pelasi..oli niin jännä että mun lukulasitkin hajos kun puristin niitä liian lujaa:D Euroviisuissa ei taas ollut mun makuuni mikään kappale.
Lauri on tänään kotona kun on kuumeessa ja kurkkukivussa:(
Kissun nuppi on ihan sekasin kun kesä tulee,se haluu sisään ja ulos,sisään ja ulos.Sitten kun Kissu on ollut minuutin sisällä niin se suhisee samalla lailla kuin bussin ovet:) Aamulla kun kello soi niin toi pirun katti luulee että kello soi sille ja kuvittelee että nyt sit on mentävä ulos ja jos ei heti pääse niin rääkyy tosi ärsyttävällä äänellä!
Tässäpä nämä tämän aamun kuulumiset.

sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

Minun poika :)








Tässä on minun lellivauvasta tänään otettu kuva.Rockysta ei yleensä saa kuvaa otettua silleen että se näkyisi kokonaan koska se sätkii ja hyppii kuin jojo eikä pysy aloillaan:) Nyt pysyi paikoillaan kun näki tyttöhauvan!
Hyvää pyhää kaikille toivoo Tuijeliini ja äitin lellivauva:)










torstaina, toukokuuta 03, 2007

Taas remontti!

Tänään kolahti postilaatikosta lappu että alkaa kylppäriremontti joka kestää kaksi viikkoa! Mutta onneksi minä saan sentään itse päättää milloin se alotetaan. Harmittaa vaan kun ei voi suihkua käyttää vaan pitää käydä talon yhteisessä saunassa suihkussa:( Mutta on toi kylppäri kyllä sen näkönen että tervetuloa "reiskat"hommiin:)
Rocky oli tänään tuhma ja teki pahoja kun olin hetken poissa. Koiruus söi kokonaisen käytetyn teepussin,meni pari rullaa veskipapruu,lehtiä silppusi,kengänkin löysi ja vielä käsitteli simapulloa.........aivan kamala sotku oli!!
Mutta nyt taas telkkarin äären ja heippa:)

tiistaina, toukokuuta 01, 2007

Vapunpäivä!

Eilinen meni ihan kivasti ja rauhallisesti täällä kotosalla. Laittelin vähäsen vappupöperöä ja Lene sekä Santtu tulivat aika myöhään illalla kyläilemään. Mun aikani kului hyvin mesellä!
En jaksanut edes kovin myöhää valvoa.Mitä vanhemmaksi tuun niin sitä aikasemmin painun nukkumaan näköjään:)
Tämä mun blogini on ollut niin sekopää etten ole edes sisään päässyt kirjautumaan.Tero teki jotain ihmeitä ja nyt taas toimii...tai sitten minä se sekopää olen ollut!
Olin jo aamulla aikasin Rockyn kanssa kävelyllä ja olipahan hiljaista,jotakin krapulaisia naamoja vaan käveli vastaan:)
Nyt on tosi kiva ja lämmin ilma mitä ei eilisestä voinut sanoa.Linnutkin visertää niin että päähän sattuu:)
Tässä ei nyt ole mitään tämän kummempia ehtinyt tapahtua kun päiväkin on vasta alussa mutta toivotan kaikille rauhallista vapunpäivää ja ottakaa iisisti että pääsette huomenna töihin,heh!!