Tuijan Blogi

perjantaina, elokuuta 31, 2007

Räkätaudissa!

Nyt tuli mulle sitten eilen kunnon flunssa joka alkoi kurkkukivulla. Lauri oli monta päivää samassa taudissa joka sitten minuun tarttui. Kuitenkin kävin tänään Malmilla asioita hoitamassa vaikka ei millään ois jaksanut lähteä.Tässä pikkukaupassakin olen tänään käynyt jo kolme kertaa kun aina jotakin unohtuu ostaa! Kyllä tämä flunssa saa kyytiä kun otan vähän rommitotia ja teen makkarakeittoa:D
Mukavat viikonloput!

perjantaina, elokuuta 24, 2007

Minä haaveilen:)

Aloin miettimään missä haluaisin olla nyt kun täällä asfalttikoneet pörrää,autoja menee edes takas ja rapustakin kuuluu aina välillä mölinää:)
Haluaisin olla mökillä luonnon helmassa ja hiljaisuudessa. Mökillä keksisin niin paljon tekemistä. Keräisin sieniä ja marjoja,koiran voisin pitää vapaana ja vaellella sen kanssa pitkin peltoja ja metsiä,lämmittäisin kunnon puusaunan,nauttisin takkatulesta ja kynttilänvalosta ilman sähköjä,kävisin järvessä uimassa,aamukahvit juoda kuistilla,saisin olla ulkona yöpaita päällä ja tukka takussa ilman että kukaan ihmettelee,saisin hakea postin vähän kauempaa,käydä kauppa-autolla ostoksilla,kuunnella lintujen laulua,nukkua hyvin hiljaisuudessa:)
Siinä oli minun haaveilut ilman mökkiä ja rauhaa! Aikoinaan anopilla oli kesämökki Mikkelin Anttolassa ja näin siellä tuli aikaa vietettyä paljon.
Nyt palaudun taas maanpinnalle ja alan kuuntelemaan työkoneiden meteliä!

keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Ukkostaa!

Taas tuli ukkonen tänne ja mietin että pitäiskö uus modeemi pelastaa ja repiä kaikki miljoona piuhaa ja johtoa pois seinästä...en taida uskaltaa repiä koska Tero voi saada sitten sydärin kun tulee töistä! Hajokoon vaikka taas modeemi,saahan niitä uusia:)
En ymmärrä mikä mua väsyttää aina.Päivällä voin nukkua vaikka kolme tuntia ja taas hetken päästä väsyttää. Ruokakaan ei maistu yhtään vaan etoo,pari leipäpalaa saan päivässä alas:(
Rockylla alkaa onneksi loppumaan toi tyttökoirien perään vonkaaminen.Kamalaa miten poikakoiran nuppi voi mennä sekasin! Se vaan läähätti ja jolkutti yötäpäivää ja ruokakuppinsa päälle laittoi lehtiä ettei tarvi syödä. Aamusin aikaisin se läähätti ovella ja minä tyhmä menin siihen halpaan että luulin sillä olevan hätä ja ulkona se vaan meni kuin mikäkin tuulispää ulinan kanssa ja metsästi tyttöjä:) Mutta osaa se purkaa energiaakin ja saa kunnon hepuleita aina partsilla,yksi päivä se heitti Teron sandaalin aidan yli pöpelikköön ja eilen se heitti vauhdilla kumisaappaan ikkunaan:D
Tässäpä tämän aamun kuulumiset!

perjantaina, elokuuta 17, 2007

Netti toimii taas:)

Taas elämä hymyilee kun netti toimii! Meni monta päivää ettei toiminut kun modeemi hajosi ja ilmeisesti kova ukkonen sen hajotti, nyt on uusi modeemi ja olo on kuin lottovoittajalla että pääsee nettailemaan:D Kyllä huomaa miten kaikki olemme nettiriippuvaisia pahimmasta päästä, ei ole mukamas mitään tekemistä ja kaikki olemme painuneet aikaisin nukkumaan:)
On ollut niin kuuma etten ole aikoihin jaksanut edes päiväkirjaani päivittää, en vaan ole vaan pystynyt kirjottamaan kun sisälläkin on jatkuvasti 30 astetta lämmintä. Nyt on ihanan vilponen tuuli!
Virpi kävi tänään ensimmäisessä ultrassa ja kaikki on ok. Lene kävi tänään tutustumassa sairaalaan missä kohta synnyttää. Aika jännät ajat on:)
Mun labratulokset tuli eilen ja kaikki muut on kunnossa mutta verensokeri on vähän korkeella ja vasta vuoden päästä otetaan uudet kokeet, huokasin helpotuksesta ettei muuta "vikaa"löytynyt!
Hyvää ja rentouttavaa perjantaita kaikille:)

torstaina, elokuuta 09, 2007

Suututtaa paastota!

Minun niin kuin mukamas tässä pitäisi olla 12 tuntia syömättä ja juomatta kun huomenna on kello 8.15 labrakokeet,ei taida onnistua ja kellokin on jo 21.30 enkä ole edes kerennyt syömään yhtään mitään:( Kohta kyllä syön ja juon niin että maha paukkuu! En alkuunkaan voi sietää että minulle annetaan jotakin kellonaikoja milloin saan mitäkin syödä ja juoda:( Kohta en ikimaailmassa mene enää yhteenkään labrakokeeseen kun se on näin helv...hankalaa ainakin mulle:( Ymmärrän kyllä että se on vaan minun parhaaksi mutta 12 tuntia on liikaa ainakin minulle koska tykkään illalla syödä iltapalaa:(

keskiviikkona, elokuuta 08, 2007

Lekurissa käyty!

Kävin aamulla lääkärissä ja niin kuin eilen jo kirjoitinkin että etoo koko odotushuone mutta nyt etosi se älytön kuumuus siellä! Enkä päässyt edes sovitulla ajalla lääkärin luokse vaan puolituntia siellä hikoilin kun joku papparainen hiippaili ennen minua. Perjantaina menen sitten taas labrakokeisiin kun oli sokeriarvot korkeella,verenpaine oli vähäsen koholla ja sitten otetaan vielä ekg ja verikokeita:( Ravitsemusterapeutille olisi pitänyt aika varata mutta sanoinkin sille lääkärille että mitä mä siellä teen kun osaanhan minä syödä ja hyvin,lääkäri vaan sanoi että jos on sokeriarvot korkeella niin silloin olisi ihan hyvä käydä.
Kamala kyllä on tämä kuumuus ja todellakin säälittää vanhukset että miten ne pärjää kun nuoremmillakin on tukala olo:( Äsken juuri joku mies oli saanut sairauskohtauksen tässä meidän kaupan vieressä olevalla sillalla ja ambulanssi vei hoitoon. Meinasin minäkin tänään junaan tukehtua kun oli niin kuuma ja mummelit pitää niin tiukasti niistä ikkunoista kiinni ettei kukaan niitä vaan avaa:)
Tero lähti skootterilla ajelemaan mutta en tiedä minne,no kait se sieltä joskus kotiutuu! Täällä on varmasti joka toisella ihmisellä skootteri:)
Nyt toivon että telkkarista tulisi edes jotakin hyvää kateltavaa. Heippa taas:)

tiistaina, elokuuta 07, 2007

Naisten mies Rocky:D


Jos ei kukaan nyt sitten muista minkä näkönen tämä tyttöhauvojen perään uliseva heppu on niin tässä on taas kuva:) Kovat on ulinat ja vikinät päällä kun joku tyttö on sen pään sekottanut ihan täysin, se rassu on niin päästä pyörällä että vinkuu jo poikahauvojenkin perään:D

Aikamoinen helle tulikin vielä elokuussa,varjossakin 28 astetta mutta en valita kuin sen verran että ulkona tukehtuu kuumuuteen!

Huomenna aamulla on lääkäriin meno ja sieltä varmaan saankin lähetteen miljoonaan eri tutkimukseen, inhottaa mennä koko lääkäriasemalle mutta mentävähän se on:(

Huomisiin ja heippa!

sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Kivat syntymäpäiväni:)


Laitan tähän heti esille kuvan minusta ja iloisista lapsistani:D Lastenlapset ovat vielä piilosilla:)

Lauri teki minulle kauniin kermakakun kovalla työllä.Virpille ja Lenelle isot halit ihanasta lahjasta:) Merjalle ja Petskulle kiitokset kun kävitte kylässä :)

Huomenna kirjoitan enemmän.

perjantaina, elokuuta 03, 2007

Viikonloppu alkamassa:)

Kaiken maailman tekemistä on edessä viikonlopuksi. Tänään menen Laurin kanssa optikolle ostamaan sille uudet silmälasit,aikasemmat onkin jo viisi vuotta vanhat eikä niillä nää enää suuntaan eikä toiseen. Kauhistuttaa etukäteen jo tuleva lasien hinta kun on Laurista kysymys! Ne pitää olla niin viimesen päälle cool,mustat leveet kehykset pitää olla ja neliskulmaset linssit...voihan halleluja:) Kampaamosta käyn ostamassa shamppoota kun Lenen kautta ei enää saa kun on äitiyslomalla. Kehtasinkin Lenelle sanoa että ostan tavallisesta kaupasta hiusväriä ja värjään itse hiukseni,arvasin kyllä heti mitä Lene vastaa ja vastaus oli: siitä vaan jos haluut hiukses pilata:D
Sunnuntaina on mun synttärit 46v.ikävä kyllä:( Ei alkuunkaan ollut tarkoitus viettää mitään synttäreitä mutta lapsukaiset ovat kovaa vauhtia tulossa perheinensä juhlistamaan ikäloppua äitiä:) No ompahan hyvä syy kakku taas tehdä!
Tero meni ja osti omenanvihreän skootterin:D kovasti se on sillä huristellut,työmatkat menee nopeammin kuin autolla koska mukavasti voi puikkelehtia pyöräteillä:) Minä kovasti ja hiljaa toivon että Tero kyllästyisi skootteriin ja ostaisi ison mörisevän moottoripyörän ja minäkin pääsisin pitkästä aikaa kyytiin!! Skootterissa on liian samanlainen ääni kuin ruohonleikkurissa tai singerin ompelukoneessa mutta kunnon moottoripyörässä on sentään äänet ja näköä:D
Nyt pitää hiukset kuivattaa ja lähteä koiran kanssa liikkeelle.