Tuijan Blogi

lauantaina, syyskuuta 29, 2007

Kuvia vauvelista :))

























perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Lene on synnyttämässä !!

No niin Lene sitten soitti illalla klo.23.00 ja sanoi että supistelee.Oli soittanut naistenklinikalle mistä oli varattu perhehuone ja sieltä sanottiikin että on täyttä joten pitää mennä kätilöopistolle:(
Yöllä soitti minulle uudestaan klo.3.00 ja sanoi että nyt supistelee jo kolmen minuutin välein ja sanoi että nyt riitti ja ne lähtee sairaalaan!
Nyt on aamu ja kello on jo yhdeksän eikä mitään ole vielä kuulunut..odotan että santtu soittaa:)

torstaina, syyskuuta 27, 2007

Mielialani ?

En nyt tiedä miten päin tässä pyörisin kun Lene menee tänään naistenklinikalle klo.13.00! Syntyykö vauva tänään,huomenna vai lauantaina? Ei tule minun kotihommista mitään kun liikaakin jännitän,jännitän enemmän kuin Lene! Miksi hitossa olen tämmönen..aivan kuin itse olisin menossa synnyttämään. Lene vaan on niin läheinen minulle ja toivon käsi sydämmellä että kaikki menee hyvin ja saavat sen pienen ihanan perheen:)
Sitten vielä sekin jännittää että miten Rocky suhtautuu kun ei ikinä eikä koskaan ole nähnyt pientä vauvaa! No sen ainakin olen päättänyt että minusta ei tule mitään hössöttävää mummia vaikka nyt hössötänkin, enkä änkee joka päivä Lenelle ja Santulle kylään vaikka alussa varmaan mieli tekisikin:D
Nyt menen takaisin sohvalle istumaan ja odotan Leneltä soittoa että missä mennään!

tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Heissuliveissuli !

Ihana päivä ,aurinko paistaa ja lämmintäkin on 17 astetta:) Aamusella tein jo 45 min.lenkin koiran kanssa. Suunnistettiin tässä lähellä olevalle kasvimaalle ja siellä oli vielä paljon kukkia ja kaikenmaailman kasviksia, se on kiva paikka kun sieltä saa pläntin itselle vuokrattua.
Voi itku taas tota Tigrua kun sillä on juoksuaika! Kissa on pieni ku kirppu mutta ääntä lähtee sitäkin enemmän ja varsinkin yöllä mutta kyllä se nytkin huutaa.Eikä se juoksuaikasena edes ruokaa halua syödä.
Torstaina Lene menee sitten sairaalaan tutkimuksiin ja siellä katotaan vauvan paino ym. Nyt on mennyt jo puolitoista viikkoa yli lasketun ajan. Voi olla että jääkin jo torstaina sairaalaan mutta se nyt on ainakin varma että ennen sunnuntaita syntyy:) Lene meinaa tänään mennä saunaan jos siitä vaikka alkaiskin syntyä kun ei oikeen halua että se käynnistetään!
Nyt pitäis vielä nopeesti imuroida ja mopata lattiat,käydä automaatilla ja kaupassa.Ei hommat lopu!

lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Lauantain fiilikset:)

Tänään jo aiemmin kirjotiin blogiini pitkän jutun ja kaikki katos ku pieru saharaan,jäi vaan pelkkä otsikko:( en ymmärrä mikä tätäkin päiväkirjaa vaivaa.No uus yritys taas!

Aamulla pomppasin ku käki sängystä jo kahdeksalta kun kännykkä soi,sanoinki Terolle että nyt sitten vissiin Lene synnyttää,en ees heti puhelinta löytänyt ja sitten kun sen löysin niin huusin vaan hölmönä haloota puhelimeen eikä mitään kuulunut,se olikin sitten laurin kännykkä jossa oli herätys päällä:) Painuin takasin nukkumaan ja heräsin vasta puolelta päivin.Näin ihme unen,olin Lenen kanssa jossakin kaupassa ja se kiljui että nyt supistaa lujaa ja sanoin sille että sitte lähetään sairaalaan mutta se vaan vänkäs vastaan että minä en mene mihinkään ennenkuin on vaatteet ostettu...muistan miten siinä unessa ihmiset meitä toljotti kun yksi kiljuu:D

Tänää menin ihan väärää aikaa Rockyn kanssa ulos,vettä tuli kaatamalla ja olin läpimärkä.En ymmärrä kun Rocky aina sateessa pysähtyy ja alkaa nauramaan mulle,kattoo suoraan silmiin ja nauraa,ehkä oon niin tyhmän näkönen märkänä mutta ei siinäkään kehumista ole kun on ihan "tukka pystyssä"ja muistuttaa jotakin repe sorsaa:)

Maanantaina aletaan kuvaamaan meidän taloja ja kauppaa jotakin sarjaa tai elokuvaa varten joka sitten telkkarista tulee.Täytyy laittaa meidän cami niitä kuvaamaan:)

torstaina, syyskuuta 20, 2007

Uusi yritys!

Täytyypä kokeilla onnistuuko nyt tämä kirjoitus kun viimeksi tuli vaan pelkkä otsikko,en tiedä miksi.
Ei ole Lenen vauva vieläkään syntynyt,eilen kävi neuvolassa ja siellä sanottiin että synnytys käynnistetään ensiviikon torstaina ellei aikasemmin synny! Kyllä on huitsin jännää ja Lenen vatsa on jo paljon isompi kuin viime kuvassa:)
Äsken sain sätkyn kun katoin että mikä meidän lattialla kävelee ja Rocky ajoi sitä takaa, se oli täyteen imenyt punkki hyi,hyi,yök!!!! Se on ollut Rockyn turkissa enkä ole mitään tiennyt kun sillä on niin pitkät karvat:( Punkki sai uuden matkan vessanpönttöön!
Kohta pitäisi yrittää herättää Lauri kouluun kun ei ikinä itse herää, tunti menee kun herätän:D Kunnon unikeko nuori:)
Ulos lähen kohta ennenkuin saadaan kaatamalla vettä päälle.

tiistaina, syyskuuta 18, 2007

Pitkää odotusta!

Ja kaikki hävis kun kirjotin pitkän stoorin:(( Tyhmä blogi!!!

lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Sataa kaatamalla!

Ihan hirveä ilma on ja aamusta asti on vettä tullut taivaan täydeltä. Aamulla kastuin kunnolla kun olin lenkillä eikä ollut edes kunnon sadevehkeitä,pitäis varmaan semmoset hankkia. Yök että inhottaa tämmönen sää ja kamala haju tulee märästä koiran turkista.
Ai niin, tänään on rakkaan Big Brotherini syntymäpäivä joka täyttää kait 48 vuotta joten onnea kovasti jos tämän satut lukemaan:))
Lenen vauva vielä mönkii massussa ja Santtu jäi eilen kuukauden mittaiselle isyyslomalle. Eilen kun Lene ja Santtu ei käynyt täällä kylässä niin heti oli minulla huolestunut olo koska olen tottunut siihen että he käyvät monta kertaa viikossa...no kyllä ne tänään varmaan tulevat:)
Hommia ois kovasti kun vaan jaksaisi alottaa.Tigrukin oli yöllä heittänyt kaikki vesi ja ruokakipponsa lattialle,en tiedä miksi mutta sotku oli kamala!
Täältä sateisesta Helsingistä toivotan kaikille kivaa lauantain jatkoa:)

torstaina, syyskuuta 13, 2007

Päivä se tämäkin:(

Aamulla lähdin Rockyn kanssa niin iloisin mielin lenkille ja eikös taas vieras koira käynyt Rockyn kimppuun! Tällä kertaa oli sitten nainen jolla oli hihnassa kaksi pientä terrieriä ja toinen niistä pääsi hihna perässä karkuun ja suorinta tietä Rockyn kimppuun ja puri kuin pikku perkele vaikka Rocky ei tehnyt edes yhtään mitään:( En edes heti tajunnut mitä sille terrierille teen kun toinen roikkuu Rockyn mahassa kiinni, jalalla sitten astuin sen koiran hihnan päälle että pysyi edes hetken aloillaan kunnes omistaja tulee..omistaja tuli ja oli hyvin pahoillaan ja kovasti pyysi anteeksi.Sanoin kyllä sille omistajalle että sen koiralla kävi hyvä tuuri kun sattuikin käydä Rockyn kimppuun koska Rockysta ei tappelukaveria saa ja Rocky vaan seisoi paikalla kun toinen hyökkää takaapäin kimppuun:( Mielessä kyllä juolahti että potkasenko sen terrierin niin pitkälle kun monosta lähtee mutta en raaskinut! Onneks Rockylla on tommonen turkki niin suojaa siinäkin jos joku kimppuun käy.
Lenellä on ja pysyy edelleenkin vauva mahassa mutta ei vauvelilla mikään kiire ole mihinkään:)

keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Tuleva mamma!


Laitan tässä vielä kuvan Lenen massusta kun ei ole vielä kuvaa vauvelista:) Seuraava kuva onkin sitten vauvasta minkä laitan! Lene on kyllä ihme mamma kun vieläkin jaksaa pestä lattioita,siivota ja leipoakkin vaikka olisi enää pari päivää synnytykseen. Lenen kaveri sai sunnuntaina vauvelin ja kuten arvata saattaa niin Lene ja Santtu menevät tänään katsomaan sitä pikkuista:)

Kyllä on ilmat ihan syksyisiä vaikka onkin aika lämmintä ollut,tänään piti sataa koko päivä mutta onneksi satoikin vaan aamupäivän. Näissä ilmoissa on se hyvä puoli että Kissu on nyt jopa kaksi päivää pysynyt sisällä eikä ole yhtään maukunut ulos!

Minä olen kovasti aamuisin katellut Big Brotheria kun ostettiin siihen kuukaudeksi katseluaikaa mutta ei sielä ole ketään mielenkiintosta tyyppiä.

Eipä kait tässä muuta täällä kertaa:)

torstaina, syyskuuta 06, 2007

Jännät ajat:)

Nyt alkaa kyllä jo tosissaan minuakin jännittämään kun Lenen ja Santun vauva voi syntyä hetkellä millä hyvänsä! Lene kävi tänään neuvolassa ja vauva on kiinnittynyt jo niin alas että hartiat tuntuu.Laskettu aika on 15.9. Lene on jo ihan valmis menemään synnyttämään kun vatsakin on niin iso ettei enää oikeen mitään pysty tekemään. Yksi päivä kun Lene kävi täällä niin minun piti ottaa siltä lenkkarit jalasta kun ei enää itse saanut avattua nauhoja kun vatsa on edessä:)
En pysty oikeen keskittymään edes päiväkirjani pitoon kun ajatukset leijailee ihan jossain muualla! Odotan vaan pienen syntymää ja toivon että kaikki menisi niin hyvin kuin tähänkin asti:)