Tuijan Blogi

torstaina, marraskuuta 29, 2007

Talvi täälläkin !

Nyt on taas päiväkirjani aikansa pölyttynyt. En ole vaan jaksanut kirjoitella kun on olevinaan ollut muutakin tekemistä:) Ei vaan on väsyttänyt tosi paljon eikä ole ollut mikään kiire koneelle. Tämä on ihan pöljää aikaa kun ei enää tiedä onko yö vai päivä, aina yhtä pimeetä on! Eläimetkin vaan nukkuu että kuorsaus käy:)

Ulkonakin on jo aika liukasta ja monet kerrat olen melkein kaatunut mutta pystyssä olen toistaiseksi pysynyt. Näin se menee ulkona että Rocky vie ja minä vikisen.Rockylla on semmonen neliveto systeemi että lujaa riehutaan kun kaveri tulee vastaan:D

Joulu tulla jolkuttaa ja lujaa vauhtia.Näin pienen söpösen tontun jolla ikää vasta 2kk. Onko muut vielä tonttuja nähneet? Joulun aikaa pitää olla kiltti koska ei ikinä voi tietää kuka siellä ikkunan takana kurkistaa!

Tässä vielä haluan toivottaa vävypojallemme Santulle oikein HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!!

Kuvassa siis pikku Sofia eikä Santtu:D

torstaina, marraskuuta 22, 2007

Tämä on hyvä :D


sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Sofian ristiäiset !


Teron siskontytär, Santtu ja Lené sekä Sofia.



Minä ja Noora

Virpi, minä ja mun rakas siskoni Mallu ja rakas veljeni Ilpo:)

Tero ja Lauri

Virpi

Tänään oli pikku Sofian ristiäiset klo. 13.00 ja itse kastetilaisuudesta myöhästyimme kun emme heti löytäneet koko kirkkoa ja sumukin vielä haittasi liikennettä:( Kastetilaisuus kesti 15 minuuttia ja se jäi näkemättä sitten,harmittaa ja pahasti! Kahvitilaisuuten sentään ehdimme ja vieraita oli paljon.
Osan kuvista laitan nyt näytille ja myöhemmin kastetilaisuudesta otetut kuvat kunhan saan ne.

maanantaina, marraskuuta 12, 2007

Paljon onnea tytöt :)

Hyvää syntymäpäivää rakkaalle Lenelleni joka tänään täyttää 23-vuotta:)
Hyvää nimipäivää rakkaalle Virpilleni:) Elämä on yhtä juhlaa:D

Terveisin äiti, iskä,Late ja kaikenkarvaiset kakarat!!

sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

Isänpäivää vietetty


Tero sai jopa kahvit sänkyyn asti ja herkkuja:) Illalla tuli pieni tiikerivauva Sofia,ukkia tervehtimään:) Niin oli ihana tiikeriasu vauvelilla päällä,puvussa oli oikeen korvat ja häntä!

Kakkukahvit juotiin ja niinpä sitten Lene, Santtu ja Sofia lähtivät toisen ukin luokse:)

torstaina, marraskuuta 08, 2007

Suruliputus :(

On niin surullinen ja masentunut olo eilisen Jokelan tapahtuman takia että miksi näin kauheeta pääsi tapahtumaan:( Monta viatonta ihmistä kuoli aivan turhaan. En osaa edes kuvitella omaisten tuskaa ja surua, itse en selviäisi jos omalle lapselle jotakin tapahtuisi! Luulisi että sen ampujan jokin läheinen tai omainen olisi jo aikoja sitten huomannut jotakin poikkeavaa käytöstä ja ohjannut hänet hoitoon. Sitten vielä netti missä nuoret käy vaikka millä sivuilla ilman että kukaan katsoo perään, sieltähän niitä hulluja ideoita voi saada. En kyllä minäkään ole katselemassa mitä Lauri netistä hakee, tuntuisi jotenkin hullulta että kyttäisin aikuisen nuoren tekemisiä. Mietin sitäkin että pitäisikö kouluissa olla jo jokin turvatarkastus ettei enää ikinä tämmöistä pääsisi tapahtumaan. Toivottavasti kukaan nuori ei ota "oppia"tapahtuneesta ja tee samoin:(
Olen syntynyt ja asunut Tuusulassa niin sekin tuntuu pahalle kun on kuitenkin aina tuntunut ihan rauhalliselta paikalta.
Kuulin kappaleen, Maan korvessa kulkevi lapsosen tie.Kaunis kappale ja itku tuli:( Ikävä tuli myöskin kun Lauri lähti aamulla lukioon opiskelemaan:(

maanantaina, marraskuuta 05, 2007

Eilisiä kuvia!

Olin eilen Laurin kanssa Virpillä Nooran synttäreillä ja otin muutamat kuvat. Eilen oli lastenjuhlat mutta menimme sen verran myöhään että kaikki lapsivieraat olivat lähteneet.

Kuvassa on sitten Noora 8 vuotta. Mustavalkoinen aika iso kissa Katti!!! Raidallallinen vanha kissa Kiisseli joka on sairas ja menossa lopetukseen:(( Virpin sylissä taas Katti.
Lauri kahvinkeitossa. Mutta en eläissäni ole ikinä nähnyt noin isoa kissaa kuin Katti on:D

Huomenna Virpille tuleekin sitten kaksi kaunista rusettimarsua!











lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Pyhäinpäivä!

Lunta alkoi satamaan,pääsisköhän tänää tekee lumiukkoja Rockyn kanssa:) No toivottavasti ei paljoo tule lunta kun autossakin on kesärenkaat. Tänää ois pitänyt mennä viettämään Nooran synttäreitä mutta ajattelin että menemme huomenna kun juhlat jatkuu silloinkin.
Nämä pyhäpäivät sekottaa päivät ihan sekasin,ei yhtään tunnu että ois lauantai. En edes tiedä mikä on pyhäinpäivä tai mikä tarkoitus sillä on! Enkä tykkää että kaupat on kiinni vaikka eilen kävinkin kaupassa niin silti aina jotakin unohtaa ostaa,no onneks on ärrä lähellä:)
Tässä kuussa on paljon juhlia kun on Sofian ristiäiset,Lenen synttärit,isänpäivä ja ties mitä vielä? Aikoinaan isänpäivä oli samana päivänä kun Lene syntyi 12.11 ja oli Terolle aika hauska isänpäivälahja,niin ja samana päivänä vielä Virpin nimipäivä:D
Mistäköhän sais ostettua askelmittarin kun tuntuu että semmosen tarvisin, vois innostaa vähän liikkumaankin päivä päivältä enemmän. Kohta kuluu sohva puhki kun kulutan sitä liiankin ahkerasti:) Jotain pitää alkaa tehä kun minä ja Rocky ollaa läskejä:((
Ei tässä "taas" muuta kuin hyvää pyhää!