Tuijan Blogi

torstaina, helmikuuta 14, 2008

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

Sulje silmäsi. Laita vasen käsi oikean olkapääsi päälle. Purista hellästi. Tunnetko halaukseni? Se on sinulle ystäväni.

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Sitä sun tätä:)

Taas tänne kirjoitan kun olen niin kovin ahkera kirjoittamaan blogiani:D
Vettä sataa ja rapa roiskuu, ensiviikko onkin sitten koululaisten hiihtoloma ja taitaa sukset jäädä varastoon! Eilen eräs tuttavani sanoi nähneensä jo hyttysen, taitaa hyttysen nuppi olla sekasin:)
Lauri jäi tänään kotiin kun on flunssassa ja kuume on aika korkea, oikeestaan ihan hyvä että nyt sairastaa koska ensikuussa alkaa yo-kirjoitukset.
Ei ole montaa päivää enää kun Virpi synnyttää, kahden viikon päästä vauvelin laskettu aika on. Virpi on käynyt jatkuvasti tutkimuksissa ja nyt taas ei ole vaaraa raskausmyrkytyksestä, toivottavasti se ei tulekkaan enää!
Minä laitoin Rockyn laihdutuskuurille koska yksi koiranulkoiluttaja kokeili Rockyn kylkiä niin siellä tuntui vaan makkarat mutta olen kyllä itekkin ne huomanut:( Olis kyllä aika hassua jos ihmisetkin tuolla kadulla kokeilisi toisten kylkiä ja sanois että ootpas kamala läski:D No Rocky painaa 28 kg ja nyt kyllä paino saa tippua vähän. Olen lisännyt liikuntaa ja jättänyt turhat välipalat pois, ahmatti kun on että söis tomaateista lähtien kaikki mutta nyt saa välipalojen sijasta kalvaa ydinluita ja yhden ruuan päivässä. Eilen Rocky sai vapaana riehua parin collien kanssa, kivaa sillä oli mutta heti alkoi läähättämään ja meni kuin mikäkin pumpelo toisten collieiden perässä! Tässä laihduttamisessa on sekin hyvä puoli että itekkin laihdun ja toivottavasti omatkin makkarat häipyy kuin tuhka tuuleen, harmi ettei ole enää parikymppinen, silloin ei ollut läskeistä tietoakaan, yök läskiä!!
Nyt kaksi pulleroa lähtee taas lenkille:)

maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Voi mikä kiusaus!!

Eilen tuli telkkarista Hurtta ja Stara ohjelma missä julkkikset esittelee koiria jotka ovat vailla omaa kotia, koiran voi yrittää adoptoida itselle. Arvatkaas vaan minkä koiran minä siellä näin ja heti sydän suli, siellä oli aivan ihana Rico collie ja ihan oli Rockyn näkönen! Ois niin mukavaa kun ois Rockylla kaveri mutta en edes uskalla Terolle ehdottaa kun vastaus on heti EI, EI, ja vielä kerran EI, EI :( Miehet on tylsiä ja minähän sitä hoitaisin:D
Voi elämä miten paljon täällä on satanut yön aikana lunta ja on kyllä nyt ihan kiva ilma, eikä ole yhtään edes liukasta ja maisemat on upeen näköset! Rocky meni kuin pikku paviaani lumihangessa:D
Ei ole tänään vielä mitään tapahtunut kun aamu on niin laitan pisteen tälle kirjoitukselle.

lauantaina, helmikuuta 02, 2008

Moottoripyörämessut


Taas oli aikainen herätys kun Tero lähti Messukeskukseen ihailemaan moottoripyöriä! En edes viitsinyt änkeä mukaan vaikka mieli ois tehnytkin mennä. Toivon vaan että se innostuisi niin paljon että saataisi joskus oma prätkä millä huristella:) Kyllä uskon ja toivon että meillä vielä prätkä on koska minä ainakin tykkään olla enemmän prätkän kuin auton kyydissä!
Ihan ihme ilma täällä on, aamulla satoi jotakin mössöä ja oli lämpöasteita mutta aika liukasta oli kun kävin testaamassa. Nyt tuulee aika lujaa.
Tänään olisi paljon hommia kunhan vaan tietäisi mistä aloittaisi, ei sitten yhtään huvittaisi siivoilla.Imurointikin on tylsää kun Rocky roikkuu jatkuvasti imurin suuttimessa kiinni ja haluaa että imuroin sen turkkia, jos sen turkkia imuroin niin hetkessä on pölypussi täynnä karvoja.Nyt on vielä aivan mahtava karvanlähtöaika sillä meneillään ja kun sen harjaan niin hetkessä on muovikassi täynnä karvoja!
Eilen kävi pikku Sofia kylässä mutta kun tuli niin nukkui ja kun lähti niin nukkui vieläkin, en paljon voinut morjenstaa häntä. Tänään on sitten Sofia vauveli muuttanut isin ja äitin kanssa toiseen mummolaan, hyvä puoli että muuttivat niin lähelle meitä että junalla ei ole kuin muutama pysäkin väli:)
Nyt alan itseäni virittämään siivouskuntoon!