Tuijan Blogi

lauantaina, toukokuuta 31, 2008

Koulut loppui ja kesä alkoi:)

Lauri tästä lähti hakemaan todistusta, saas nähdä mitä numeroita on mukana kun tulee:) Luulen että aika hyviä kun on tosissaan tsempannut. Onneks vasta vuoden päästä on lakkiaiset niin nyt ei tarvi stressata juhlien järkkäämistä:)
On huono omatunto kun en ole vastannut Hellulle ja Kaarinalle blogiini, en kertakaikkiaan ole jaksanut olla mesellä enkä kirjotella mitään kellekkään:( Aina tulee niitä aikoja että tuntuu siltä että mulla on kone ihan turhaan kun en sillä edes tee mitään!
Ensviikolla 4.6 alkaa mun uus elämä, siis elämäntaparemonttini joka nyt aluksi kestää pari viikkoa. Se on Tuijan oma olet mitä syöt ja juot remontti:D Sanonpahan vaan että läskit lentää kuin varpusparvi ja meinaan mahtua pienempiin vaatteisiin! Alan syödä terveellisemmin ja juon vettä tai tuoremehua. Ehkä se on niin että kun mittari lähentelee viittäkymppiä niin sitte vasta alkaa huolestua terveydestä, ihan rapakuntonen oonkin:( Onneks lapset lupasi tukea ja kannustaa mun yritystä:) Mutta täältä vielä ilmestyy ihan uus Tuija ja monta kiloa hoikempana!! Kerron sitten 4.6 lähtöpainoni ja sen minkä verran paino tippui jos tippui.
Ilma on niin ihana että rupean paljon ulkoilemaan.
Kaikille kaunista viikonloppua ja halit täältä Tapanilasta!

tiistaina, toukokuuta 20, 2008

Kukkuu :)

Huomenta vaan! Olipas aamu kun herätin Laurin ihan väärään aikaan kouluun ja on vielä koeviikko, tänään on matikankoe. En ole ikinä nähnyt Laurin lähtevän niin nopeesti, suoraan sängystä junaan! No toivottavasti ehti tunnille, muuten ei pääse kokeeseen:(
Tässä kun koitan kirjoittaa niin Rocky tuo väkisin semmosta ällöttävää kumista vinkuvaa kalkkunaa mun syliin ja nipistää ellen leiki, vihoviimenen lelu minkä sille ostin:) Aamulla astuin vahingossa sen kalkkunan päälle niin heti se luuli että nyt leikitään:)
Olen laittanut parvekkeen kesäkuntoon, ostin sinne kokonaan uuden puisen kaluston ja aurinkovarjon, semmosen hawajilaistyylisen. Mutta ei paljon varjolla tee mitään kun ei ole pitkään aikaan aurinkoa näkynyt. Kukkia en ole vielä laittanut kun yöt on niin kylmiä, ainiin onhan siellä yks ruusu joka ei ole paleltunut! Pihatalkoot oli ja meni, meitä oli varmaan vaan kahdeksan siivomassa.
Tässä joku aika sitten Kissukin karkasi, oli yöllä saanut vessan ikkunan auki ja häipynyt, säikähdin että missä Tigru on mutta se istui ikkunalaudalla sateessa koko yön kun ikkuna oli mennyt kiinni:( Kissu sitten aamulla koputti partsin ovea ja halusi kotiin!
Virpillä ja Lenellä menee vauveleitten kanssa hyvin vaikka hommaa riittääkin. Sofia oli täällä lauantaina kylässä ja mönki lattialla, hassu kun se kulkee takaperin:D
Hyvää tiistaita vaan ja toivotaan että se aurinko naamarinsa näyttäis:)

torstaina, toukokuuta 08, 2008

Diashow Pinjan ristiäisistä:)

Itse en ole kuvissa kun räpsin kuvia:)
Tässä linkki

lauantaina, toukokuuta 03, 2008

Ristiäisissä!

Tänään oli Virpin ja Tatun vauvan ristiäiset ja nimeksi tuli Pinja Kaarina. Ristiäiset pidettiin heidän kotona ja oli todella kivat juhlat:) Tero ei päässyt tulemaan kun on ollut jo pidempään kipeenä, taitaa olla keuhkokuume, sairasloma jatkuu. Pinja nukkui koko kastetilaisuuden ajan. Vieraita oli noin 14. Tietysti minä ja Lauri, Lene, Santtu ja Sofia, Tatun vanhemmat Ulla ja Timo, Tatun veli, Virpin kaveri Saara, ex mieheni Kari ja hänen vaimonsa Sirkku sekä ex anoppini Niina. Sylikummiksi tuli Tatun veli ja toiseksi kummiksi Saara:) Pappikin oli todella mukava! Kuvia otin paljon ja toivottavasti saan ne joskus näytille:)
Ilma on kuuma ja aivan loistava, koivutkin on ihan pikkuisia hiirenkorvia täynnä.