Tuijan Blogi

sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Myrskyää!

Johan ilman lykkäs,sataa kaatamalla ja puut on kaksinkerroin.Kohta on varmaa tönökin pimeenä ja puut kaatunu talon päälle! Mulle riitti aamulenkki tänään,sateenvarjo oli jatkuvasti nurinpäin ja Rockylla oli rähmät pitkin naamaa:)Ja märkä koira haisee kamalalle!

Terolla alkaa viides viikko sairaslomaa,ei vaan käsi meinaa parantua vaikka hoidossa käykin.Kädessä on hermopinne ja sormet ei toimi,kävimme ostamassa rannetuen mikä vähäsen helpottaa.Taitaa olla leikkaus edessä ja sitten onkin käsi 7 viikkoa paketissa:(

Harmittaa kun digikamera ei toimi kunnolla,oisin ottanut Möröstä kuvan ja laittanut sen tänne.Mörkö on kovasti kasvanut ja sille on kasvanut oikee ketun puuhkahäntä:)se on niin lutunen kun tulee yöksi kainaloon peiton alle nukkumaan,koko yön nukkuu siellä ja mulle tulee kuuma.

Siirryttiin sitten talviaikaan mutta mä oon vielä kesäajassa,niin on koirakin kun herätti mut niin aikasin:D

maanantaina, lokakuuta 13, 2008

Horroksesta herätty taas:)

Heissulivei:)
Aikaa on viime päivityksestä mutta ei voi mitään kun emolevy hajosi ja kaikki hävisi kotisivuja myöten, harmitus oli suuri!! Tero on tehnyt kovan työn että nyt pitäisi kaikki toimia ainakin vähän aikaa..pitäis varmaan koputtaa puuta tai päätä että kaikki toimisi:D Terolla sairasloma jatkuu ja vaikee mitään tehdä vasemmalla kädellä kun käsi on paketissa, käsi on kyllä diagnosoitu ja se on kuulemma radiaalispareesi, että semmosta.
Aika hassua kun ei ole weppikamera toiminut niin en ole yhtään tiennyt mikä ilma ulkona on koska verhot on aina kiinni kun asumme ekassa kerroksessa:) En viitsi edes avata verhoja ja katella ulos koska kamerasta näkyy lämpötila ja sataako vai paistaako..laiskuus huipussaan:D
Eikös muuten ole kaunis kuva Rockysta mun päiväkirjan etusivulla..vasemmassa kuvassa on 8vk. ja oikealla on kuva isosta pojasta joka kohta täyttää jo 3v.
Lauri täällä viettää tämän viikon syyslomaa että on oikee lomailua koko perheellä:)

sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Moi moi !

Elossa ollaan ja kotisivut on taas vähäsen muuttunut,chatti sieltä puuttuu mutta ehkä se vielä tulee linkkeihin.
Ihan harvinaisen aikasin heräsin tänään,jopa yhdeksältä:)Otin koiran mukaan ja lähin pöllyttämään sitä pellolle asti, ei sitä kotona voi harjata.Tunti siinäkin reissussa meni kun kaikenmaailman mummelit tuli juttelemaan ja ihastelemaan Rockya:)
Niin kiva ilma on tänään että kotona en meinaa homehtua,vaan lähdemme johonkin gruisailemaan mutta en tiedä minne:)
Terolle tuli vielä kaksi viikkoa sairaslomaa käden takia,ei millään meinaa parantua.
Sofia on ollut jo kolme päivää päiväkodissa,ensimmäisenä päivänä tuli itku mutta muut päivät on ollut pelkkää hymyä,onneksi.Lene on viihtynyt kampaamossa hyvin ja sai semmosen pehmeen alun ettei ollut montaa asiakasta.
Mutta nyt meen vielä kahville ja pakkaan karvakasan autoon ja sitten gruisailemaan:D

keskiviikkona, lokakuuta 01, 2008

Onnea Virpi:)

Isot halit Virpi tytöllemme joka tänään täyttää 28 vuotta!!

Ps.Äsken olit vauva:D