Tuijan Blogi

torstaina, marraskuuta 13, 2008

Vauvoja syntynyt :)

Taas saanen onnitella vauvan saaneita:) Teron siskon tytär sai esikoisen isänpäivänä,tyttö tuli!
Viime yönä tuli puhelu 03.40 että ystavämme Merja ja Petsku saivat tytön,myös esikoisen:) Olenkin aiemmin kirjoittanut Merjasta ja Petskusta,he ovat nuori pariskunta joille aikoinaan annoimme Viivi kissamme.Toivottavasti Viivi ei syö vauvelia kun oli Rockyllekkin niin ilkeä:D

Ei ole Mörkö kissamme nyt ollut oikeen kiltti,eilen pissasi työkalupakkiin kaikkien roinien päälle ja toissapäivänä minun rakkaaseen rikkalapioon:D Hienohelma kissa kun ei hiekkalaatikko sattunut olla sekunnissa kiiltävän puhdas.

Eilen illalla todellakin repesin nauruun kun kävelin Rockyn kanssa:) Tuli kaksi pikkutyttöä vastaan ja siinä juttelivat keskenään Rockysta, toinen väitti että toi on siitoskoira tai jokin siitossonni ja ihan varmasti on koska se on tommosen näkönen..taisi tytöt olla jotain 7 vuotiaita:D Voi minun sonniparkaa aattelin:)

No eipä tässä taas muuta kuin odottamaan että joku tekisi taas vauvelin!

keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Onnitteluja!!

Rakkaat tyttäreni Lene ja Virpi!!!
Lenen 24- vuotis synttärit ja Virpin nimpparit,onnea!
Mutsi rakastaa teitä ja lähettää täältä halihalit:)
Onnittelut lähettää myös iskä ja Late sekä Rocky,Mörökölli,Tigru ja Kissu:)

tiistaina, marraskuuta 11, 2008

Voihan suru :(

Leena Rockyn kasvattaja soitti mulle aamulla että Rockyn äiti Tiltsun Hepsankeikka kuoli eilen äkilliseen aivokasvaimeen:( Keikka oli vasta 8- vuotias. Toivottavasti ei ole periytyvää.Harmittaa niin paljon Leenan ja Antin puolesta että olen sanaton..aamu meni Rockyn kanssa itkiessä. Vähän aikaa sitten Rockyn Venla mummo kuoli vanhuuteen:(
Leena ja Antti,laitoin pienen muistokappaleen Keikalle päiväkirjani etusivulle:(

Ei se elämä täälläkään ole aina hymyillyt,pinnani on palanut 7 kertaa viikossa ja muutenkin masentanut kaikki. Ainakin yhtä helvettiä on kytätä kuka on kenenkin meselistalla ja niitä sitten tosta vaan poistella,arghh!

Mutta elämä jatkuu niin kuin masennuskin:(

lauantaina, marraskuuta 01, 2008

Hyvää Pyhäinpäivää!

Niin on Pyhäinpäivä ja olimme tänään Nooran 9-vuotis synttäreillä,isot kiitokset Virpille ja Tatulle kivoista juhlista:)Vieraita oli paljon ja huomenna on sitten Nooran kaverit tulossa juhlimaan. Kuvia otimme ja tulee sivulle kun kerkee laittamaan.
Tänään on ensimmäinen kylmä päivä,vaan 3 astetta lämmintä,hyi!
En ymmärrä mikä blogiani vaivaa kun tänne ei kuulemma kommentit onnistu:( Ehkä voi onnistua jos anonyyminä kirjottaa?
Ihan kivaa kun "meidän" lähikauppa on saanut olla tänään auki,ei tunnu niin pyhältä kaikki:)
Mutta hyvää viikonloppua ja hello taas!