Tuijan Blogi

perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Huutosakki kokoontuu!!

Voi itkuvirsi kun tänään taas tulee lätkämatsi ja Lene tulee tänne töistä suoraan huutamaan Teron kanssa,niin vaan kuulin kun ne eilen puhui,kaksi kahelia apinaa yhdessä:D Sitte taas kuuluu hellurei hellurei laulua!
Rocky on alkanut uhittelemaan mua..alkoi järsimään pöydänjalkoja ja komensin sitä niin kyllä tuli haukahdus vastauksia ja maitohampaita käteen,sain sen kyllä hiljaiseksi kun pistin sitruunanmehua pöydänjalkoihin:)Lehti on kanssa hyvä keino kun alkaa kovasti haukkumaan,lehdellä kun läpsäytän pöytään tai seinään niin on hiljasta poikaa.Nopeesti sitä unohtaa miten pentua opetetaan.
Aamulla vähän taas hammas särki ja Virpi soitti niin en ehtinyt vastaa kuin tuija puhelimeen niin se heti kysy että onkos sulla hammas kipee vai,hyvin arvas mun äänestä:)no eipää enää särje.
Saunapäivä on taas tänään ja saunan jälkeen taidan pistää korvatulpat päähän kun apinaorkesteri kokoontuu,ei sitten tarvi kenenkään ihmetellä jos kamerassa vilahtaa kaksi tanssivaa apinaa:)

6 kommenttia:

  • 24.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Sinä se sitten kirjoitat niin hauskasti ja "lupsakkaasti" että oikein taas ääneen täällä nauroin makeasti. Elviskin katsoi ihan kummissaan:)
    Joo kyllä mahtaa hellureit raikaa monessa kodissa ja sehän tulee se curlingmatsikin!!
    Minä tässä aina siivousten välillä istahdan netin äärelle. Mukamas kolmen huoneen ja keittiön asunto näinkin alkaa kummasti väsyttämään!
    Joo hommaahan nyt hyvissä ajoissa ne korvatulpat, sillä jos meteli on oikein kova, vaarana voi olla tinnitus!
    Lupsakkaa päivän jatkoa vaan ja kappas vain, että se pikkuinenkin siellä jo alkaa isotteleen mukamas! Suloinen pörriäinen:))

     
  • 24.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Mulla on kaksiossakin puolet liikaa siivottavaa:)
    Osaan jo etukäteen ennustaa että tinnitän loppuelämäni! Hyvää viikonloppua teille:)

     
  • 25.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hyvää nimipäivää.. :)

    T:Hiesuli

     
  • 25.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Kiitos Hiesuli onnitteluista:)

     
  • 25.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Oikein hyvää, ihanaa nimipäivää sinulle Tuija ystäväni:)
    Olihan mahtava matsi eilen ja kävin vilkaisemassa välillä miten siellä teillä:)) Siellä Terokin istui nenä lähes tv-ruudussa kiinni ja tunnelma oli varmaan korkealla!! Suomen lippukin teillä liehui arvokkaasti:)) Ainoa harmin paikka vaan, että ääntä ei kuulunut. Kävihän siinä Tikru ja Pipsakin näytillä välillä ja sinuakin näin:D Kyllä huomenna tulee jännät paikat, kun Ruotsi ja Suomi taistelee kullasta!
    Mukavaa päivän jatkoa koko perheelle!

     
  • 25.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kiitos onniteluista:)Oli kyllä upee matsi eilen ja onneksi ei täältä ne karjaisut kuulunut.Huomenna pitää ottaa taas lippu esille liehumaan:)Hyvää lauantaita teille myös!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu