Tuijan Blogi

keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Viikko puolissa välissä

Tänään olen koittanut etsiä työpaikkaa netin kautta,siis ihan myyjän paikkaa ja sitä työtä olen tehnyt aikoinaan monet vuodet,eipä vaan ollut tarjolla yhtään paikkaa mikä olisi ollut edes vähänkin täälläpäin.Täytyy sitten katella jotain muuta työtä..kun ei ilman työtä oikeen elä.

Virpi soitti ja oli Nooran kanssa menossa ilmottautumaan kouluun ekalle luokalle,tais olla Nooralla jo reppukin mukana kun oli niin touhua täynnä:)

Eläimet hyppii tässä vieressä kuin västäräkit koska en ole niitä vielä syöttänyt ja hyppii niin kauan että jokaisella on kipot täynnä pöperöä!
Pipsa loukkas nenänsä kun liian innoissaan otti puruluun lattialta ja liukastu samaan aikaan ja iski nokkansa luuhun,kauhiasti verta tuli ja minä sitten sitä "putkinokkaa"putsasin lämpösellä vedellä.Kyllä koira osaa olla välillä surkee kun tulee pieni haaveri:)

Nyt painun syöttää elukat ja hyvää illan jatkoa vaan.t,tuija

2 kommenttia:

  • 8.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Pidänpä täällä peukkuja minäkin sinulle, että onnistaisi ja saisit mieluisen työpaikan!
    Pipsa parka, vai niin toinen loukkasi nenunsa. Eläimilläkin kun aina tahtoo olla niin tuhoton kiire, kuten usein meidän Elvikselläkin, että usein pelkään ihan sen puolesta, kun menee kun raketti:))
    Kyllä nauratti taas makeasti kun kerroit Kissusta ja voin vain kuvitella, mikä näky kun toinen meni polleeta virkattu vauvamyssy päässä:D
    Mukavaa illan jatkoa teille!

     
  • 8.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Eläimet ovat kiireisiä ja niin Kissullakin oli matkalla tippunut myssy pois päästä:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu