Tuijan Blogi

perjantaina, maaliskuuta 30, 2007

Heipparallaa!

Nyt on taas virtaa kirjoitella kun on akku ladattu ja laiskoteltu:) Kiva ilmakin on ulkona eikä lunta enää yhtään missään,onneksi!
Eilen käytii ensimmäistä kertaa Vantaanportin Jumbon kauppakeskuksessa ja en mene toista kertaa koska se on niin iso paikka että sieltä ei löydä yhtään mitään ja ihmiset menee kuin joku sopulilauma.En vaan voi sietää tommosia paikkoja mutta onneksi sentään itseni löysin!
Tero kävi tänään lääkärissä ja sitten onkin pitkän sairasloman jälkeen maanantaina töihin meno. Laurilla on huomenna koulu kun ovat saaneet jonkin ylimääräisen vapaan ja sitten on vielä koepäivä. No ensiviikko onkin sitten lyhyt kun on pyhiä.
Hienosti kasvoi mun laittamat rairuohot paitsi että tuhma Tigru meni tänään istumaan siihen astiaan ja nyt ruohot sojottaa itään ja länteen:(
Vielä tänään pitäisi imuroida kun on noita Rockyn "karvavauvoja"nurkat täys.Mulla onkin kiva imuri kun siitä tulee ruusun tuoksu kun ostin semmosia ruusun tuoksusia pillereitä mitä laitetaan pölypussiin:)
Eipä taas muuta kuin rattoisaa perjantaita!

2 kommenttia:

  • 30.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kyllä vain on mukava välillä akkujakin latailla:)
    Tosiaan tämä viikko taas mennä hujahti niin nopsaan ja kevät sen kun edistyy. Kohta on kesä ja kärpäset:) Ja muuta mukavaa.
    Mekin oltiin tänään semmosessa isossa tavaratalossa ruokaostoksilla jossa oli ihmistä kuin pipoa. Timolta kysyinkin että onkos nyt jo joku juhlapyhä tulossa kun tuntu, että koko Gävle oli liikkeellä. Pinna on kyllä tuommosessa tungoksessa palaa kun ihmiset törmäilee sinne sun tänne kuin päättömät kanat:( En tykkää liioin yhtään tuommosesta.
    Minulla rairuoho on kyllä jäänyt kylvämättä kokonaan. Jos sitä kissanruohoa ostan vielä ehtii Ladyn iloksi ja siihenhän voi vaikka tipusen laittaa koristeeksi:)
    Me kylläkin lähdetään reissuun pääsiäiseksi, Västeråsiin Sannan perheen luo. Pari yötä ollaan siellä.
    Nyt viikonlopun olen töissä.
    Teille oikein hyvää ja leppoisaa viikonloppua. Voikaa hyvin!

     
  • 30.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Kaarina!
    Akkujen lataus tekee joskus ihan hyvää:)
    Viikko tosiaankin on mennyt nopeasti ja minä olen nähnyt jo kärpäsiä ja pökerryksissä olevia ampiaisiakin!
    Minä saan ahdistuskohtauksen jossakin isossa marketissa mikä on täynnä ihmisiä ja ihmiset hyppelee sinne tänne kuin jotkut pingispallot!
    Meillä Tigru on pääsiäistipu ruohon koristeena:)
    Teillä onkin sitten kiva pääsiäinen!
    Koita jaksaa töissä ja oikein hyvät viikonloput teille:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu