Tuijan Blogi

perjantaina, heinäkuuta 06, 2007

Kissu emo ja Tigru vauva:)

Täytyy joskus kisuistakin kuvia laittaa! Minun ruusupapuni kasvoi hyvin mutta ei kasva enää:( Sain itse syyllisen kiinni ja syyllinen on Kissu kun rupesi nukkumaan minun kukkaruukussa!Tigrustakin laitoin kuvan kun ei siitä olekkaan paljon kuvia ollut näytillä.Tämmönen pikkukirppu se on vaikka kohta täyttää jo kolme vuotta:)

Tänään oli tarkoitus että menemme Malminkartanoon kasvimaalle grillaamaan Virpin,Tatun ja Tatun vanhempien kanssa mutta ilma ei nyt näytä kovin hyvältä joten se siitä sitten. Aika hassua kun ulkona on 17 astetta lämmintä niin tuntuu kylmälle. Kiva oli aamulla lenkkeillä Rockyn kanssa kun ei tullut yhtään kuuma!

Tänään ei ole vielä muuta mielessä kuin se että täytyy pitää siivouspäivä.

4 kommenttia:

  • 6.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Voi kuinka suloisia nuo kissat on!
    Meinaskohan Kissu että hautomalla kasvattaa ruusupapusi:)No arvaa sen miten sille sitten kävi kun toinen maata rojottaa päällä. Kaikkea nuo kissat hoksaa ja nukkumapaikoikseen ottavat mitä ihmeellisimpiä paikkoja usein.
    Lady parhaillaan nukkuu korissa vierashuoneessa. Se on niin mukavan näköinen kun se siellä lepää niin tyytyväisenä. Se just ja just sopii siihen:)
    Mitenköhän paljon Tigru painaa? Ladykin on aika pieni vaikka näyttää isommalta tuon tuuhean turkin kanssa. Vähän yli 3 kg painaa. Sieviä neitejä ovat.
    Täällä on tympeä ilma ja näin varmaan koko viikonlopun. Onneksi ei ole semmosta mitä tuolla Göteborgissa päin. Harvoin täällä Gävlessä onkaan, asutaan hyvällä paikalla:)
    Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja koko perheelle!

     
  • 6.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Ja moi Mirre, ei kun Kissu, ajattelin mielessäni että siinähän se Mirre vainaa, ilmielävänä ;)) Ovat kertakaikkiaan kun yksi ja sama kisu !
    Joo onpa paikan keksinyt Kissu ja kissathan siinä jutussa käteviä ovatkin, asettuvat siihen mikä mukavammalta tuntuu :) Ja Tigru on niin sievä tyttönen, soma kun ruusunnuppu :)
    Täällä alkoi nyt kovan tuulen kanssa satamaan, vaikka tuullut on kyllä koko päivän, mutta nyt siis sataakin ja voipa ollakin pitempi aikaista , näyttää niin harmaalta taivas. No ne kauniit ilmat alkaa sitten kun lomani alkaa ;) Eli viikon kuluttua !
    Hyvää, mukavaa viikonloppua sinulle Tuija ja koko perheelle !

     
  • 6.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Kaarina!
    Kissu on ihan sen näkönen et hautois ja viel semmonen ilme että äläs häiritse mua:)
    Nyt laitoin samaan ruukkuun uudet ruusupavun siemenet! Kissu on välillä minun leipäkorissakin nukkunut:)
    Tigru on niin hirmu pieni että painaa vaan 2kg700gr!
    Nyt täällä on semmonen ilma että varmaan ukkonen tulee!
    Mukavat loppuviikot:)

     
  • 6.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hellu Hei!
    Eikös vaan olekkin ihmeen paljon saman-näköisiä kisuja Mirre ja Kissu! Voisin kertoa salaisuuden..Kissun oikea nimi on NAKKE mutta sitä en ole aikasemmin kehtanut kertoa:D
    Pikku Tigru on semmonen minun lellivauva,kiltti kuin mikä eikä raaski edes hyttystä syödä tai sitten sille tulee paha mieli:)
    Niin täälläkin alkoi nyt tuulemaan ja taivas on ihan musta.
    Helteet oottelee sinun lomaasi ja kivaa viikonloppua!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu