Tuijan Blogi

maanantaina, huhtikuuta 30, 2007

Vapunaatto


Hyvää vappua!
Toivottaa Tuija & Rocky perheineen:D

lauantaina, huhtikuuta 21, 2007

Synttärit jatkuu:)

Ei olla keretty viettämään Teron synttäreitä niin pidetään ne nyt viikonloppuna. Eilen kävi Lene ja Santtu kakkukahvilla ja sitten otettiin vähän shamppanjaa ja mansikoita.Jouni kävi myös joka on Laurin lapsuudenkaveri. Tänään tulee Virpi ja Noora synttäreitä viettämään.
Ilmoissa ei kehumista ole kun eilen satoi kaatamalla vettä ja rakeita.Meinasin jäätyä illalla pystyyn kun olin Rockyn kanssa ulkona ja niin sitten tulimme kotiin kuin kaksi vanhaa märkää rakkikoiraa:( Ei tänäänkään mikään kiva ilma ole ja vettä luvassa taas!
Huomenna on meidän pihalla siivoustalkoot mihin on melkein pakko mennä kun ei kehtaa olla menemättäkään...harmittaa vaan haravoida jos tulee räntää niskaan ja ei sitä makkaraakaan ole kiva grillata ulkona sateessa! No me kuitenkin haravoimme oman edustan ja livahdamme kotiin:)
Nyt pitää nopeesti vielä imuroida ja odottaa lapsukaisia kylään:)
Hyvää lauantaita kaikille!

torstaina, huhtikuuta 19, 2007

ONNEA TERO!

Hyvää syntymäpäivää rakkaalle miehelleni 46-vuotispäivän johdosta!
T,Tuija,kissat,koira ja kakarat:)

sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Kesä on jo ovella:)

Nyt on päiväkirja taas nukkunut rauhassa! En ole jaksanut vaan kirjoittaa. Varmasti seuraavaksi kirjoitan että hyvää vappua,hyvää juhannusta ja hyvää joulua:)
Kesä tulee ja sille ei mitään voi,aivan ihanaa aikaa! Tänään näin jo ensimmäisen leskenlehdenkin ja koivuihin on tullut pienet silmut.
Kissu haluaisi jatkuvasti ulkona kirmata ja Rockylla on jo nyt kuuma vaikka ei edes kesä ole vielä tullut.
Tero oli eilen Virpin kanssa Ikeassa ostoksilla ja kaikkee kivaa sieltä löysivätkin. Mutta Tero osti peiton joka oli olevinaan kahdelle hengelle tarkoitettu ja niin minä sitten nukuin viimeyön ilman peittoa koska en vaan mahtunutkaan sen peiton alle. Tero nukkui hyvin ja minä hyvin huonosti. Taisi sittenkin olla yhden ihmisen peitto. Kiitos Ikealle hyvistä mitoista:D
Tänään olisi kaupassa vielä käytävä kunhan ekaksi keksisin että mitä ruokaa tänään tekisin..aina sama miettiminen!
Nyt ei muuta kuin lämmintä sunnuntaita kaikille:)

perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ !

Ja nauttikaa läheistenne seurasta:)

tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Hyvin nukuttu!

Menin illalla jo kymmeneltä nukkumaan ja aamulla oli taas pakollinen kahvinkeitto klo.6.00. Tero kun lähti töihin niin painuinkin takasin nukkumaan ja heräsin vasta klo.11.30 ja Rocky nukkui niin tyytyväisenä mun vieressä vaikkei oltu edes ulkona vielä käyty:( Ei voi mitään että väsyttää.En olisi vielä silloinkaan heränyt ellei Lene olisi soittanut!
Kamalan kylmä tuuli on ulkona ja hiukset siellä sai ihan uuden kamalan kampauksen.Rocky on ihan naurettava kun ulkona tuulee niin se hyppii kuin västäräkki ja metsästää häntäänsä kun se miettii että miksi sen häntä itekseen heiluu:)
Tero osti itellensä eilen laajakuva monitorin semmosen 19 tuumaisen ja minä sain sen vanhan littunäytön ja tää on kyllä ihan hyvä.Inhosin sitä mun vanhaa monitoria kun se ensinnäkin vei ihan kamalasti tilaa.
Nyt pitää alkaa jotakin tekemään vai meniskö sittenkin jatkamaan unia:)

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Kaunis palmusunnuntai!

Yhtään ainutta virpojaa ei ole tänään käynyt ovella eikä kyllä käynyt viimevuonnakaan. Pihan lapset on jo kasvaneet sen verran isoiksi etteivät enää kehtaa! Monta vuotta sitten meillä kävi pikkupoika virpomassa ja toisella rassukalla oli kumisaappaat jalassa ja verkkarit päällä.Kun avasin oven niin tämä pikkupoika huiski minua naamaan pelkillä risuilla samalla kun sanoi tuoreeks terveeks ja sanoi sen vielä niin hauskasti kun oli ärrä vika:)No mutta annoin kyllä palkan:D
Taas täällä yksin iltaa vietän kun Tero on kaveriansa auttamassa muutossa.Muutto alkoikin sitten silleen että menivät ostamaan sähkörummut:)
Huomenna sitten taas arki ja aikainen herätys kun Tero menee töihin. Mun pitää kukkua kello kuusi aamulla ja keittää aamukahvit:(
Eipäs taas muuta kuin heibbodei!