Tuijan Blogi

sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2007

Kesä on jo ovella:)

Nyt on päiväkirja taas nukkunut rauhassa! En ole jaksanut vaan kirjoittaa. Varmasti seuraavaksi kirjoitan että hyvää vappua,hyvää juhannusta ja hyvää joulua:)
Kesä tulee ja sille ei mitään voi,aivan ihanaa aikaa! Tänään näin jo ensimmäisen leskenlehdenkin ja koivuihin on tullut pienet silmut.
Kissu haluaisi jatkuvasti ulkona kirmata ja Rockylla on jo nyt kuuma vaikka ei edes kesä ole vielä tullut.
Tero oli eilen Virpin kanssa Ikeassa ostoksilla ja kaikkee kivaa sieltä löysivätkin. Mutta Tero osti peiton joka oli olevinaan kahdelle hengelle tarkoitettu ja niin minä sitten nukuin viimeyön ilman peittoa koska en vaan mahtunutkaan sen peiton alle. Tero nukkui hyvin ja minä hyvin huonosti. Taisi sittenkin olla yhden ihmisen peitto. Kiitos Ikealle hyvistä mitoista:D
Tänään olisi kaupassa vielä käytävä kunhan ekaksi keksisin että mitä ruokaa tänään tekisin..aina sama miettiminen!
Nyt ei muuta kuin lämmintä sunnuntaita kaikille:)

2 kommenttia:

  • 15.4.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!

    Niin onhan se hyvä joskus antaa päiväkirjankin levätä:)
    Muuten oletko käynyt tuolla LJ:ssä nyt viime aikoina? Jos olet ihmetellyt kun ei juuri kirjoituksiani ole enää näkynyt niin johtuu siitä, että useimmiten kirjoitan nyt ns. "lukkojen taakse" koska kummallinen kommentoija astui areenalle:( Kiukuttaa kyllä! Ei ole mukavaa peliä tuommonen. Nyt vain ei näe kirjoituksia muut kuin ne, jotka ovat siellä rekistöityneet ja kaverilistallani.
    Sinne vain Tuijakin mukaan:))Vielä mahtuu:)
    Nauratti kyllä tuo teidän yhteispeittonne:) Niin siinä kyllä vois käydä meilläkin, että jompi kumpi sais nukkua ilman peittoa. On parempi että molemmilla on omansa niin ei tuu tappelua keskellä yötä:)
    Oikein mukavaa illan jatkoa sinulle Tuija ja koko perheelle!

     
  • 16.4.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Olen koittanut käydä LJ:ssä mutta aina olen sielä lentänyt "pihalle" ja en ole pystynyt mitään lukemaan:( En voi lukea kenenkään kirjoituksia:((
    Pitäiskö munkin sinne vielä änkeä:)
    Niin se vaan on että oma peitto paras peitto!!
    Mukavaa viikonjatkoa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu