Tuijan Blogi

lauantaina, helmikuuta 11, 2006

Lauantai iltasella

Hyvinpä tämäkin päivä on mennyt.Aamulla heräsin jo kahvinkeittoon klo.7.30 kun unisena kattelin kelloa ja ihan kuin se ois näyttänyt pari tuntia enemmän.
Noora heräsi vasta tunti minun jälkeen ja heitti aamupuurot nassuun ja katteli telkkarista lastenohjelmia,kovin oli Noora kiltisti täällä:)

Ilpo veljeni soitti tänään pitkästä aikaa ja kysyi että voisinko ottaa hänen 13v.tricolor uros collien ,Mondin hoitoon viikoksi maaliskuussa kun lähtevät jonnekkin viettämään talvilomaa.Ei sitten ollut yhtään epäilystäkään etten sitä hoitoon ottaisi..hyvä kun tuolilla pysyin:) Helpottaa hetken minun koirakuumetta mutta voihan siinä niinkin käydä että Ilpo veliseni ei saakkaan enää Mondia takaisin:)

Lene ja Santtu oli tänään täällä ja söimme lasagnea,ihan Laurin ja Teron tekemää ja kyllä oli hyvää!! Osaa ne miehetkin jotain:)
Sitten vielä Lene laittoi minun suosikkeihin jotain kivoja tietokilpailu pelejä ja niitä sitten loppuillan taidankin pelailla:)

2 kommenttia:

  • 12.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Sinulle Tuija kyllä varmaan sitten tulee mukava, rattoisa viikko Mondin kanssa:))
    Sanontahan kuuluu, että parhaat kokit löytyy juuri miehistä:D Kake on myös kyllä melko kokki, täytyy myöntää. Joskus ihmettelen, että mistä miehet löytääkin ne erikoiset maustevivahteet ruokiin?
    Jos ne maustaa rohkeammin?:)
    Teille oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa ja voikaahan hyvin!!

     
  • 12.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Juu katotaan sitten miten se viikko sujuu.Mulla alkoi eilen päänsärky kun menin nukkumaan ja taas jatkui kun heräsin,en tiedä mistä johtuu mutta on kyllä inhottavaa:(
    Hyvää pyhää teille kanssa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu