Tuijan Blogi

lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Lauantai

Ei huvita enää yhtään kirjottaa päiväkirjaani ainakaan joka päivä,mutta kirjotan sitten kun huvittaa.Kevät masentaa ja mieliala menee ylä ja alamäkeä ilman mitään järkevää syytä:( Monta asiaa pitäis tehdä mutta tuntuu ettei saa mitään hyödyllistä tehtyä!
Olen nyt vaan keskittynyt koiriin ja ulkoillut niitten kanssa paljon,se piristää mieltä kummasti.Tänään ostin hauvoille kassillisen ruokaa ja Rocky on kova poika syömään niinkuin Pipsakin. Viivi-kissa oli eilen todella typerä,silitin Teron kanssa Rokia kun istuimme sohvalla ja Viivi siinä takana istuskeli...sitten Roki meni pois ja Viivi teki ilmalennon Rokin kimppuun ilman mitään syytä,onneksi ei mitään sattunut Rokille mutta kyllä vähän säikähti!Ehkä oli kissa sitten vähän mustasukkainen tai jotain,en tiedä mutta tommosta käytöstä en hyväksy alkuunkaan:(
Lene on tänään kampaamon kanssa juhlimassa ja ehkä Santtu tulee tänne meidän seuraksi:)
Minna joka aikoinaan osti meiltä kissanpennun Nessun,niin ollaa meseilty ja mietitty jos joku päivä treffattais kun hän osti myös collien pennun,nahka bluemerlen ja on noin viikon vanhempi Rokia,siinä sais pentuset sitten leikkiä kunnolla:)
Tässähän nämä eläinkuulumiset t,tuija

2 kommenttia:

  • 4.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Kiva kun jaksoit kirjoittaa päiväkirjaasi, minä kun olin jo aivan huolissani, että oletko sairastunut sinäkin:(
    Semmoista se on tämä alkava kevätaika, että tosissaan saa välillä tsempata itsensä kanssa, että se mieliala pysyisi edes hitusenkaan verran plussan puolella. Ja auta armias, jos on tämmöinen lumipyry, kuten nyt on:((
    Kyllä kaikki merkit viittaa siihen että Viivi sai hulvattoman mustasukkaisuus kohtauksen!! Kai ajatteli Rockystä, että mokomakin pieni rääpäle:)
    Saitko muuten meilini, jonka lähetin sinulle tässä illan puoleen?
    Kyllä Tuija se tästä vielä kirkastuu ja aurinko alkaa pian sulattamaan masentuneet mielemmekin:)
    Tsemppiä vaan ja voimia antavat halaukset!!

     
  • 4.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Laitoin sulle meiliä myös:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu