Tuijan Blogi

lauantaina, maaliskuuta 31, 2007

Kysely:)

Se joka erehtyy lukemaan tämän päivän päiväkirjani niin on sitten kanssa pakko kertoa että mitä olette tänään tehneet,tekemässä tai mitkä ovat lauantain suunnitelmat? Haluan vaan tietää että mitä ihmiset tekevät lauantaisin:)
No minä ainakin kuuntelen radiosta Metro kanavaa josta tulee kasarimusaa ja loput sitten kerron myöhemmin:)
Vastauksia odotan ja rehellisiä semmoisia:)

7 kommenttia:

  • 31.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    Täältä tulee vuoren varmat ja rehelliset vastaukset .)
    Olen ollut töissä, työaikani oli 7-13 ja sitä ennen tietenkin heräsin klo 6 :)
    Kotiin tulimme Kaarinan kanssa kaupungin torin kautta ja ostimme pääsisäiskukkia, onhan huomenna Palmusunnuntai ! Nättiä ovatkin ja en ostanut kukkasia vain itsellemme, vaan myös vävylleni Davidille, nätin tulppaanipuketin, jonka sitten huomenna ojennan hänelle :))
    Kotiin kun tulin, menin melkein saman tien sohvalle lukemaan AAMULEHDEN ja senjälkeen olen notkunut melkein koko ajan tässä tietokoneella ! Jääkaapilla olen käynyt välillä ja tässä samalla kuuntelin suomiseuran radiolähetystä, jossa Kake oli taas teknikkona. Oli kyllä äänessäkin aika paljon ja voi hitsi kun tuli taas hyvää musaa, ihan tuli Suomeen ikävä, mutta sinnehän tulemmekin vajaan neljän kuun päästä, ihanaa !
    Nyt kohta suljen tämän koneen, sitten menen hiusten pesuun ja loppuillan vaan löhöön ja katselen telkkaria ja kerään voimia huomista työpäivää varten !
    Mukavaa lauantai-iltaa teille koko perheelle ja yleensäkin viikonlopun jatkoa ja voikaahan hyvin ja kevättä rintaan !!

     
  • 31.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu:)
    Kiitos rehellisestä vastauksesta:)

     
  • 31.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Heh, tuo päivän alku aina tuonne klo 13 meni samoin Hellun kanssa kun yhdessä jobattiin tänään. Töistä tosiaan torin kautta ja bussilla kotiin.
    Lähes ensimmäiseksi kipaisin tänne datalle tuokioksi ja Ladylle annoin kalaruokaa, rapsutuksia ja suukkoja:)
    No sen jälkeen lähdettiin käymään Lidlissä. Sen jälkeen pötkähdin sohvalle lukemaan iltalehteä, jonka ostin kioskista kotimatkalla. Nukahdin ja sitten soi puhelin ja juttelin hetkisen aikaa erään suomalaisen rouvan kanssa, joka asuu täällä lähellä meitä.
    Sittenpä kipusin tänne yläkertaan vähän pitemmäksi aikaa tämän datan ääreen, jonka jälkeen alakertaan ja katsoin tevestä Kestääkö kantti:) Uutiset olen katsonut, syönytkin vähän jotain ja nyt justiinsa Uutisvuoto tuli katsottua. Niin sitä ennen kirjoitin kirjeenkin, oikein "kunnon" kirjeen kaukaiselle ystävälleni Suomeen.
    Nyt olen sitten taas täällä datan ääressä ja kohta lähden antamaan Ladylle yöksi ruokaa ja sen jälkeen pötkin kai jo sänkyyn, luen hetkisen ja toivon mukaan nukahdan makoisaan uneen ja aion nukkua aamulla niin pitkään kuin voin. Huomenna on iltavuoro.
    Tämmönen lauantaipäivä:)
    Työtä ja huvia.
    Toivottavasti sinä olet saanut mukavan päivän:) Kerrohan!
    Hyvää illan jatkoa koko perheelle!

     
  • 31.3.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa hei ja kiitokset:)
    No minä heräsin klo.7.30 ja keitin Laurille aamukahvit kun oli kouluun meno.Sitten katsoin aamuohjelmia telkkarista.Kävin suihkussa välillä ja odotin että hiukset kuivuu ja sitten menin Rockyn kanssa maksuautomaatille laittamaan Virpille rahaa.Hetken olin kotona ja käväsin kaupassa.Tein sitten valkosipulikermaperunat ja lihapullat.Tero nukkui melkein koko illan ja mulla oli tylsää:(
    Virpin kanssa meseiltiin.
    Otin vähän lapin kultaa ja hyvälle maistui.Taas sitten menin Rockyn kanssa iltalenkille ja sen jälkeen istahdin koneelle niin nyt illalla tulikin sitten vielä Lene ja Santtu iltakahville.Kello on nyt 23.05 ja vielä katon hetken telkkaria:)

     
  • 1.4.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    En nukkunut vaan sammuin ja heräsin nyt vaan ja totesin että sä nukut.

     
  • 1.4.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    No nyt vasta luin tämän joten vastaan nyt . Tein eilen seuraavaa:
    Nukuin n. 9 asti, sitten join kahvia ja olin netissä normaalit rutiinit, mm. toisten päiväkirjat pitää aina lukea kun ehtii. Mikko oli mennyt töihin. Imuroin kotona, siivoilin vähän noin yleisesti mm. vein roskia ja tyhjiä pahvilaatikoita roskiin, pesin pari koneellista pyykkiä, pesin tukkani ja rullasin sen.Tein btoilerikiusausta. Kun tukkajutska oli kunnossa lähdin Saanan kanssa koulun kirpparille ja kävimme kirjastossa. Sitten tultiin kotiin ja syötiin sitä ruokaa jonka olin tehnyt. Sitten siivosin Allun akvaarion ja siinä Mikko auttoi kantamalla vesiämpäreitä. Sitten olin taas netissä. Siivosin kalojen akvaarion. Saunaan Mikon kanssa ja sen jälkeen muutama Karjala-olut, loppuilta mesessä, chatissa ja sitten katsoin tv:stä cast away elokuvan lopun jota en ollut koskaan nähnyt, aina vain sen alkupuolen jostain syystä. Mikko oli siinä vaiheessa jo hävinnyt pehkuihin kun oli herännyt niin aikaisin. Elokuvan jälkeen sitten kömmin perässä. Semmoista! :)

     
  • 1.4.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Anne!
    Kiitos kun vastasit ja kerroit päivän tapahtumat! Näitä on kiva lueskella ja udella että mitä toiset tekee:)
    Hyvää palmusunnuntain jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu