Tuijan Blogi

perjantaina, kesäkuuta 15, 2007

Kiireinen päivä


Aamulla oli klo. 9.00 lääkäri ja tietenkin oli taas juna myöhässä mutta onneksi oli lääkärinikin! Selitin sitten lääkärille että tulen valmiiksi huonolla omallatunnolla kun en ole käynyt labrakokeissa vaikka piti käydä jo kuukausi sitten.Ei mittään sitten kun lekuri passitti minut samantien Malmin sairaalaan labraan verikokeisiin ja putkiloita täyttyikin vaan kahdeksan,yök.Sitten taas takaisin saman lääkärin luokse juttusille ja tulihan siinä pari kilometriä juostua:)Huomenna on Lenen juhlat ja tänään teen sinne hyvää tonnikalasalaattia jonka Lene tulee illalla hakemaan.Lene on kovasti leiponut kaikkea herkkua.Kävin kyllä itelleni mekonkin ostamassa jonka laitan huomenna päälle.Kuvassa mekko näyttää pitkältä mutta lyhyt se on!! Siihen vaan sukkahousut ja korkokengät ja menox:)Mekko on sitten mustavalkoinen vaikka kuvasta ei oikeen selvää saa!

2 kommenttia:

  • 15.6.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Tosiaan tuossa kuvassa mekkosi näyttää mustalta, vaan sen kun klikkaa suuremmaksi mustavalkoinenhan se:) Sievä mekko, tosi ihana tämmöseen kesän juhlaan.
    Toivotaan vain että saatte hyvän sään ja varmasti saattehuippuihanan illan.
    Ja Terokos siellä laskee päiviä kesälomaan, oikein sekunnin tarkkuudella:))
    Nopeestihan nuo päivät tuossa hupenee:)
    Itselläni vielä neljä viikkoa lomaan, mutta se lähestyy.
    Voikaa hyvin ja nauttikaa viikonlopusta!

     
  • 15.6.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Arvaas vaan mitä siitä mekosta? Lene ei siitä oikeen tykännyt mun päällä joten huomenna pistänkin sitten päälle valkoiset shortsit missä on kivat nyörit lahkeissa ja siihen mustan paidan.Nekin ostin tänään ja nyt kyllä pitää Leneä totella että mikä sopii mamman päälle:D
    Tero odottaa kesälomaa kuin kuuta taivaaseen ja lomaa onkin 5 viikkoa.
    Kohta Kaarina sinullakin on loma ja saat ansaitun loman!
    Hyvät voinnit teille isojen halien kera:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu