Tuijan Blogi

lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Aikainen herätys!

Tänään olikin kello jo soittamassa viideltä koska Tero lähti Tallinnaan kaverinsa kanssa.Aamulla vielä aattelin että hyvä kun menee niin saan rauhassa rentoutua ja nauttia hiljaisuudesta ja tehdä ihan mitä vaan tai ainakin melkein:)No on täällä hiljaista kun on telkkari ja radio kiinni.Koitin levätä vaikka väkisin mutta en osaa ja nyt tuntuu etten osaa enää mitään muuta kuin katella kelloa ja odottaa milloin se tulee kotiin,no tänään illalla tulee:)Oisin kyllä päässyt mukaan mutta ei vaan yhtään huvittanut lähteä,tämmönen kotitonttu olen!Pyysin että ostais mulle sieltä sandaalit kun tiedän ettei kuitenkaan osta tai jos ostais niin ne ois jotkut kamalat tohvelit:)Juotavaa se kuitenkin ostaa reppukaupalla kun on niin kauhian halpaa.No niin se siitä:)
Eilen illalla oli ihan kamalan musta synkkä taivas ja hirvee tuuli mutta nyt on niin nätti aurinkoinen ilma ja lämmin,aamulla vähäsen vettä satoi.
Nakke aamulla hiippaili fasaanin perässä ja kerran kun se fasaani rääkäs kunnolla niin johan oli Nakke pusikossa piilossa:D
Täytyy keksiä jotain tekemistä ettei tarvi kelloa toljottaa!

2 kommenttia:

  • 7.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Minustakin on joskus mukava olla yksin kotona, vaan kyllä se sitten aika pian alkaa puulta maistua:)
    Vai Tallinnaan lähti Tero. Siellä minäkin joskus haluaisin piipahtaa, ehkä joskus vielä käydäänkin. Paljon tekevät risteilyjä täältäkin sinne.
    Se juomapuoli kyllä on halpaa. Meillä vaan kummasti tahtoo kertyä tuonne kaappiin, siellä on nytkin monta lahjaksi saatua putelia. Kohta saadaan alata lahjoittelemmaan niitä:D
    Ei muuta kuin oikein mukavaa lauantaiehtoota sinulle ja koko perheelle!

     
  • 8.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Huomenta Kaarina!
    Huomasin että melkein kokonainen yksinäinen päivä riittää minulle!
    Illalla Tero tuli niin kiltisti kotiin Tallinnasta:)En ole minäkään ikinä käynyt Tallinnassa enkä muuten Ruotsissakaan!
    Halpaa oli ollut ja sieltähän sitä juotavaa tuli mukaan mutta tuli myös halpaa ja hyvää meetwurstia:)
    Hyvää sunnuntaita!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu