Tuijan Blogi

tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Aika rientää!

Kauhistus, kohta on jo jouluaatto ja suurin osa hommista on vielä tekemättä! Kyllä olis niin mukavaa jos ois jokin ihminen joka tulisi siivomaan tämän huushollin ja tekemään jouluruuat yms. Virpi perheinensä tulee aatoksi tänne, Lene tulee käymään ja sitten viettävät aaton vuorostaan Santun vanhempien luona.
Ennen kuin unohdan niin kiitän kauniisti Hellua ja Kaarinaa aivan ihanista korteista, sydäntä lämmitti:)
Kotisivuja on pikkasen taas koitettu uusia,blogisivullani on joulumusaa ja tätyy myöntää että olen jo heti kyllästynyt niihin kappaleisiin:D Petteri punakuono kappalekkin siinä on joka on aivan kamala enkä tiedä mistä se sinne tupsahti mutta se on Tikru kissan lempikappale!
Eilen illalla kun olin Rockyn kanssa kävelyllä niin huomasinpa vaan että osaa toi koira ainakin puolustaa minua. Vastaan tuli tuttu mies joka oli vähän "maistissa"ja koitti jotakin siinä jutella ja tulla lähemmäs Rockya silittämään,Rocky suuttui heti ja antoi kunnon vihaset haukut sille ukkelille mutta en ymmärrä miksi,haluskohan vaan puolustaa minua vai mitä kun ei ole ennen noin käyttäytynyt!
Nyt juon vielä mukin kahvia ja taas lähden lampsimaan koiran kanssa ulos:)

6 kommenttia:

  • 18.12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Aivan ihanaa kuunnella nyt tässä samalla tätä kaunista joulumusaa :) Heinillä härkien tulee parasta aikaa ;)
    Ollapas hyvä kortista ! Mukavaa että osasi perille :D
    Niin täytyyhän jokaisen perheenjäsenen musalemppari ottaa huomioon ja Tikrukin saa sitten kuunnella sitä mistä tykkää :))
    Hienot muuten on nämä sivut ja niin ihanan jouluista. Voi nyt tulee minun lemppari, Sydämeeni joulun tee, voi että se on sitten ihana ja hyvä että en saa tipat silmänurkkiin !
    Nyt on leivonnaisaineet hilattu kotiin ja huomenna se alkaa, joulutortut, pullat ja laatikot ainakin on ehdittävä ja jaksettava tehdä ennen perjantaita, jolloin on iltavuoro ja sitten viikonloppu aamuvuorot, sitten kolmen päivän vapaat eli joulun pyhät.
    Tunnelmallista joulun odotusta sinulle ystäväiseni ja koko perheelle !

     
  • 18.12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kiva jos tykkäät sivuista vaikka ne onkin aina keskeneräiset:)
    Tuli mieleen että monet heittää koneensa seinään kun kuuluu musiikkia...Sydämeeni joulun tee on munkin lemppari ja sitten se Janne Tulkki missä lapsetkin laulaa.Tikrulla on kyllä ihme musiikkimaku mutta sitä se vaan tykkää kuunnella:)
    Minä tein ison pläjäyksen joulutorttuja pakastimeen mutta nyt ne on jo syöty..miehet tykkää tortuista:D
    Halit täältä Tapanilasta!

     
  • 18.12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    täytyypä tässä informeerata sinua, että kyllä nuo joululaulut kuuluu mozillakin,tulee ihan jouluinen olo.
    kyllä se rocky voi sinua puolustaa humalaisilta. tuli mieleen, siihen aikaan kun äiti eli ja pääsi vielä liikkumaan rollaattorin turvin, POMO, rockin emän isä, kiilas aina äitini eteen kun jäätiin juttelemaan jonkun kanssa, siis siihen åitini ja vieraan väliin. Pomo myös herätti äidin työntämällä kuononsa niskan alle ja tökkimällä kuonolla ylös silloin kun diabeetikkoäitini oli menossa shokkiin. mietittiin sitä että onko se hengitysrytmin muutos vai joku haju, mutta jostain se koira tiesi milloin on apu tarpeen. on ne aika viisaita epeleitä.

     
  • 19.12.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Leena ja Kidi!
    Hyvä että musa kuuluu.
    Niin minäkin vähän mietin että Rocky puolustaa minua,mutta olis hyvä että se puolustaisi myös tosipaikan tullen eikä vaan silleen kun joku tulee juttelemaan niin rupee möykkämään:) Silloin kun meidän miehet vie Rockya ulos niin se ei yhtään puolusta,taitaa pitää mua heikkona ja avuttomana naisena.Kyllä löytyy Rockysta samoja piirteitä kuin Pomosta! Rocky myös huomaa heti jos mulla ei ole asiat kunnossa:)

     
  • 19.12.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Olepa hyvä vain:)
    Kiva että kortti löysi tien sinne teille<3
    Kyllä tuntuu, että nyt päivät menee vähän liian nopsaan. Paljon on vielä tekemistä. No tänään leivoin tortut ja maustekakun, huomenna jatkan joulupullilla ja- kakulla. Sittenpä vielä laatikot ja kotikalja, hohhoijaa! Miks jouluna pitää syödä niin valtavasti:))
    Meillä Lady on myös hyvin musikaalinen kissa, se pieni tykkää erityisesti pianomusiikista:) Ja yleensä semmosesta kauniista melodista.
    Oi, täällä kuuluu justiin Näin sydämeeni joulun teet, kyllä se on kaunis kappale.
    Minäkin olen jo kovasti kuunnellut joulumusiikkia. Suomessa on paljon kauniita joululauluja.
    oikein mukavaa viikon jatkoa reille koko perheelle sinne Tapanilaan ja iloista joulun odotusta.
    Ovellahan tuo alkaa olemaan jo:D

     
  • 19.12.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Kortti tuli perille ja vielä niin ihana koirakortti:)
    Luin sinun päiväkirjasta "monttu auki" miten ihmeen paljon olet yhden päivän aikana jaksanut leipoa ja vielä huomenna jatkat leipomista...itelle tulee ihan huono-omatunto kun en minä jaksa tommosia määriä tehdä! Voi kun jouluna osaiskin syödä kohtuullisesti:)
    Hyvä että Ladyllakin on oma musiikkimaku:)
    Täällä on aika vähän tullut radiosta joululauluja tai sitten olen kuunnellut väärää kanavaa!
    Hyvää illan jatkoa äläkä liikoja rehki:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu