Tuijan Blogi

tiistaina, tammikuuta 08, 2008

Haastattelua!

Kävin sitten tänään eläkeselvittelyssä ja haastattelu kesti tunnin. Ei sitä kovin helpolla eläkkeelle päästäkkään vaikka olisi mitä sairauksia! Seuraavaksi menen samaan paikkaan lääkärin luokse mutta sinnekkin pääsyä joutuu odottamaan kuukausia, Kela sitten lopuksi päättää olenko eläkeläinen vai en. Haluan eläkkeelle vaikka olenkin "nuori":D
Kuusi on vieläkin pystyssä ja koristeet ikkunassa, kuusi on niin inhottava kun siitä ottaa koristeet niin neulasia löytyy vielä juhannuksenakin vaikka kuinka siivoisi. Täytyisi tehdä niin kuin Kaarina että hankkii muovikuusen:) Kissu on ottanut jo kuusen alusen omaksi reviiriksi ja olevinaan metsästää siellä jotakin näkymätöntä!
Lunta tuli tänne viikonloppuna paljon, portista kun ulos menee niin on melkein polviin asti lumessa. Ihan kivan valoisaa on vielä illallakin kun on lunta. Rockylla on vaan hankala kävellä lumessa kun lumipallot tarttuu tassujen pohjaan ja puolet lenkistä menee siinä kun se istuu ja repii tassuista lumipalloja pois mutta muuten se tykkää lumesta, kierii ja pyörii ja maistelee lunta:)
Tässä ei tämän kummosempia tältä päivältä.