Tuijan Blogi

tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Tiistain kuulumiset

Pakkasista ei ole enää tietoakaan ja on kolme astetta lämmintä, niinpä sitten jo aamulla aikasin lähdin Rockyn kanssa kävelylle siinä toivossa että ei ole liukasta mutta, kuinkas ollakkaan olin nelinkontin rähmälläni jalkakäytävällä pahimpaan ruuhka-aikaan, astuin johonkin liukkaaseen pimeellä ja pikkusen hävetti siinä räpiköidä takapuoli pystyssä ja kaikkien toljoteltavana:) Kengissä ei kyllä vikaa ole vaan minun kävelytyylissä, liikaa kun varoo liukasta niin varmasti lentää nurin, no onneksi ei sattunut! Se on hyvä että vaikka kuinka kaatuilen niin Rockyn hihna kyllä pysyy kädessäni.
Tänään Tero menee töistä suoraan tyhjentämään Virpin ja Tatun vanhan asunnon lopuista tavaroista ja vie ne sitten sinne uuteen asuntoon. Virpi ei enää tavaroita voi kantaa kun raskaus on näinkin pitkällä.
Huolestuttaa kunVirpillä oli eilen neuvola ja hänellä epäillään raskausmyrkytystä! Silloin kun Virpi odotti Nooraa niin hänellä oli raskausmyrkytys ja synnytys käynnisteen kaksi viikkoa aikaisemmin lasketusta ajasta, oli keisarinleikkaus kun silloin ei muuta voi tehdä. Oireenahan siinä on älytön turvotus, Virpillä on nyt neljässä päivässä tullut kilo painoa lisää, huimaus ja päänsärky. Älytöntä on kun sitä ei edes tiedetä mistä raskausmyrkytys johtuu ja se voi uusia joka raskaudella. Synnytyksessä on silloin vaarassa äiti ja vauva:( Mutta onneksi Virpi pääsee nyt ihan viikon sisällä synnytysarviointiin ja siinä katsotaan muutenkin koko tilanne.
Asiasta ihan toiseen niin tänään täytyy katsoa illalla telkkarista dokumentti missä on aiheena, pelkään herneitä:D En ymmärrä miten herneitä voi pelätä kun minä ainakin pelkään hiiriä, rottia, hämähäkkejä ja korkeita paikkoja:)
Mutta johan tässä tuli löpistyä tältä päivältä.

4 kommenttia:

  • 29.1.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Hyvä juttu että Virpi on tarkkaan seurannassa ! Ja varmastikin tulevat synnytyksen käynnistämään tai sitten keisarileikkaus, jos katsovat että on aihetta vauva synnyttää aikaisemmin. Monesko raskausviikko hänellä nyt jo onkaan ? Ikävää kun tulee semmoinen vaiva mutta onneksi seurannat on tarkat !
    Vai olit TAAS rähmälläsi :)) Voi sinua rukkaa, mutta onneski et satuttanut itseäsi. Mahtaa koiruliinikin katsoa aina ihmeissään maassa pyllistelevää emäntäänsä ;)
    Hyvää päivän jatkoa ja voikaa hyvin !

     
  • 29.1.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Virpillä on laskettuun aikaan noin viisi viikkoa ja ei mitään hätää jos aikasemmin joudutaan käynnistämään kun vauva painaa nyt 2,5kg.Noora painoi saman verran syntyessään.
    Rocky kyllä on ihan nolona kun emäntä aina pyllistelee tuolla kadulla:))
    Tulispa jo kesä ja noi lumet ja jäätiköt sais painua ihan minne vaan mun puolesta!
    Tässä oottelen kun kohta tulee Sofia vauveli kylään:)
    Mukavat tiistain jatkot!

     
  • 29.1.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!

    Vai semmosta kuuluu Virpille, voi, voi:(Joku vain herkemmin saa tuota raskausmyrkytystä, mistä ihmeestä se sitten johtuukaan??Hyvä että nyt seurataan tilannetta huolella.
    Onneksi on noita raskausviikkoja jo noin paljon ettei mitään hätää jos vaikka joutuu pian synnytykseen.
    Kyllä nuo odotusajat niin jänniä aina on ja melkoista huolehtimista meillä mummoillakin:)
    Soilekin on jatkuvasti mielessäni kun se odotus taas muutenkin on aika raskasta hänellä. Menisi vain viikot nopsaan.
    Hyvä ettet itseäsi loukannut kaatuessasi. Minun ei passaa pahemmin kaatuilla, sillä molemmilla kerroilla kun pahemmin kaaduin ranne napsahti poikki:(
    Nyt on pysyttävä tolpillaan:)
    Tuo dokumentti täällä ei vissiin näykään. Onhan niitä jos millaisia pelkoja, että herneitä, en ole moista koskaan kuullutkaan. Kerrohan sitten täällä meille, että mistä oikein oli kysymys:))
    Mukavaa tiistain jatkoa sinulle ja perheellesi!

     
  • 29.1.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Virpi just tänään sanoi että varmasti on vauva maailmassa kolmen viikon päästä jos on raskausmyrkytys! Silloin kun Noora syntyi 8 vuotta sitten niin Virpillä oli raskausmyrkytys ja synnytyksen aikana Nooran sydän pysähtyi kerran ja sitten vielä sekin että Nooralla on pieni reikä sydämessä jota on kyllä jatkuvasti huolella tarkkailtu:(
    Kyllä tässä on mummon pää ihan pyörällä näiden raskauksien kanssa!
    Niin on sinullakin jännät paikat kun Soile saa vauvan,loppuaika menee hurjan nopeasti ainakin minusta.
    Nyt näyttää ilma siltä että ei tarvi liukastella:)
    Nyt alkaa se herne dokumentti neloselta niin menen katsomaan että miten häijyjä herneitä siellä onkaan:D

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu