Tuijan Blogi

perjantaina, heinäkuuta 25, 2008

Viikonloppu

Voi tätä perjantai-illan rauhaa,kisut nukkuu ja kaikki vielä samassa huoneessa:) Jopa Rocky nukkuu kisujen kanssa! Kyllä on pikku menninkäinen kotiutunut ja tullut niin rohkeeksi että ainakin silloin kun on yliväsynyt:D Kova on pentu keräämään kaikkia pikkusia roskia mitä lattialta löytää ja vie ne vessaan jemmaan, äitin pikku orava:D Syökin kovasti, enemmän kuin nämä kaksi kissaa yhteensä! Viherkasvini näyttää risuilta. Saatiin Leneltä ja Santulta iso koivun runko mikä yhdistettiin kiipeilytelineeseen ja kissoilla on hauskaa, Tero opetti pikkusta kiipemään oksia pitkin ja siinä on vielä miettimistä miten ite sinne pääsee:) Kissu kattoo pentua että voihan elämänräpellys ja kääntää päänsä pois, Tigru ei välitä oikee mitään paitsi on vähän mustis vaikka kaikille koitan antaa huomiota tasapuolisesti, Rocky nukkuu ketarat pystyssä:D
Huomenna pitäis mennä kakaroitten kanssa kaitalammelle kalastamaan ja sunnuntaina veljeni pojan rippijuhliin Vihtiin.
Rauhaisaa perjantaita ja nautitaan kun eläimet on "yöpuulla":D

2 kommenttia:

  • 27.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hyvä että tulee yleinen rauha kotiin nuoriman kissan kanssa, sittenhän se alkaa normaali elämä kissojen ja koirien kanssa.
    Asiasta toiseen onko teidän kissoilla suosikkiruoka, jota he vain ja ainoastaan syövät? Tulee vain mainokset mieleen (taitaa olla jo klischee kysymys).
    Tänään illalla kävi vaan aika nolo tapaus, kun eräällä kioskilla(Beliinissä) metroasemalla (siis maan alla) ollessani siellä hajosi likaviemäriputki ja koko kauneus satoi sisään, olipa kokemus.... peitetiin muovipusseilla kaikkea mahdollista... jos huomenna olen terveenä, sitten kyllä voi sanoa että huh huh!
    No terveiset täältä Saksasta

     
  • 31.7.08 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Antti!
    Nyt vasta täällä vastailen,kiirettä on pitänyt.
    Nämä isommat kissat syövät mielellään raksuja ja purkkiruokaa sekä raakaa jauhelihaa.Pennulle kelpaa ihan kaikki, valkosipuliperunoista alkaen salaattiin:D
    Aika ikävää kun likaviemäriputki hajoaa,toivottavasti et sairaaksi tullut!
    Täältä Tapanilasta terveiset Saksaan:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu