Tuijan Blogi

maanantaina, kesäkuuta 30, 2008

Terveisiä Ristiinan mökiltä






Täällä olemme ja hellettä riittää, nyt mittari näyttää 27 ja aurinko paistaa:)
Eilen saunottii Teron kanssa ja pulahdimme lampeen uimaan, Tero meni ekana ja Rocky ei mitään välittänyt,sitten kun minä pulahdin uimaan niin Rocky hyppäs laiturilta pelastushommiin ja ui perässä ja ei ole ennen ees uinut:D Tänään käytii kaupassa ja yhteen suuntaan on 18 km. matkaa! Outoa kun Aunen kauppa on niin lähellä kotia!
Lapset on viihtynyt siis Noora ja Sofia, nyt on Lene, Santtu ja Sofia käymässä Juvalla, siellä on joku matkamuistomyymälä. Ulkona on grillattu kaikkia herkkuja:) Mökki on ihana ja nukkumapaikkoja on vaikka muille jakaa. Ehkä viikolla tulee kaffille Rockyn kavattaja Rockyn äitin ja mummon kanssa, asuvat Mikkelissä Haukivuorella;) Kissat nauttii täällä olosta ja on ihan kiltisti, Kissu kyllä kakkas häkkiinsä tulomatkalla:(

Lisäys:
Webbikamera Tapanilassa meni pimeeksi koska Tapanilassa oli eilen laajamittainen sähkökatkos:( En pääse täältä mökiltä etäyhteydellä koneelle koska Tuijan kone on tiltannut mutta yritän näillä resursseilla järkeillä täällä päässä järjestellä jotain esim. kuvia voin lähetellä;)
Terveisin Tuija&Tero

3 kommenttia:

  • 30.6.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippalihei !
    OLipa kiva kuulla lomalaisista ja niin kommesti hellehatut päässä siellä ollaan ! ;)
    Ja että Kissulla pääsi kakit pöksyihin :D Taisi hieman matka sitten mirriä hämmentää :))
    Rentouttavaa, ihanaa loman jatkoa siellä teille kaikille ja runsasta kuvasatoa toivomme, tottakai !!!

     
  • 30.6.08 , Blogger Toianne kirjoitti...

    No teillähän on kunnon kauppamatka siellä sitten, ihan niinkuin meillä täällä maalla koko ajan. :) Meillä taitaa olla viitisentoista kilometriä. Kiva saada kuvia ja kuulumisia, laittakaahan vaan lisää tulemaan. :)

     
  • 1.7.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa!
    Voi miten mukavaa kuulla teistä ja nähdä kuviakin. Niin on somat hellehatut mummilla ja Nooralla, että<3 Siellä varmaankaan ei voi muuta kuin nauttia vain kaikesta.
    Jopa pitemmät kauppamatkat tuntuvat mukavilta vain:)
    Mökkilomaa ei voita mikään.
    Ihanaa loman jatkoa teille siellä kaikille!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu