Tuijan Blogi

tiistaina, joulukuuta 20, 2005

joulu hössötystä

Tänään käytii Teron kanssa meitin kellarissa etsimässä Kissun häkkiä ja kyllä sinne oli roinaa kertynyt kuin isossakin marketissa,löytyihän se sieltä alimpana romujen alta.
Huomenna saamme kinkun ja sitten onkin mökillä perjantaina kinkunvalvojaiset varmasti aamuun asti kun vasta illemmalla pääsemme lähtemään ja heittämään raukka sian uuniin:(
Kotona olen koristellut havunoksilla kaikkea kivaa...Viivillä on suu täynnä neulasia kun alkoi niitä heti popsimaan.
Niin ja juu kun Hellu mietti mun muistilistaani niin voin sanoa että siinä on vasta 50 muistettavaa sekä lahjat että ruuat ym.Sitten saadaan autoon vielä lainaksi tietokone navigaattori että löydämme suorimman reitin Raumalle tai sitten Hellun luokse Gävleen:)
Harmittaa vaan kun ei ole sitten tällähetkellä lunta yhtään että saisi edes vähän joulun tunnelmaa,että tämmöstä se täällä Helsingissä on joulukuussa!

4 kommenttia:

  • 20.12.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa:) Vasta nyt pääsin "nuuskimaan" päiväkirjaa, kun tuo Kake on touhunnut taas musiikkinsa kanssa useita tunteja!
    Jaha että kissulle on sitten "matkalaukku" valmiina odottamassa. Mitäs tykkää siitä? Elvis nykyään jos näkeekin boksinsa, lähtee vimmattua vauhtia pakoon, luulee raukka että lähdetään eläinlääkäriin:(
    Aika pitkäksi sitten on muistilistasi jo venynyt ja vielähän se ehtii vieläkin pitemmäksi ennenkuin matkaan lähdette:D Mutta voin vain kuvitella, että varmasti mahtavaa viettää joulu mökillä. Ja vielähän sitä luntakin ehtii tulla, toivotaan!!! Täällä on niin upean näköistä ja ihana talvisää.
    Mukavaa kun pääsette sitten sieltä mökiltä tänne Gävleenkin:)
    Hyvää illan jatkoa vaan ja kohtahan se on yökin, joten GODNATT!

     
  • 21.12.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Ei tarvi tulla kuin 100 km Helsingistä niin on täysi talvi, en tiedä missä kohtaa se lumiraja menee..Vaikka te kyllä lähdette kai länteen päin ja minun sijainti on itään.....= ) Että sukset mukaan vaan. Ja mukavaa joulureissua. Ajelkaa varovaisesti....

    Anne

     
  • 21.12.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta teille:)
    Eipä näytä vieläkään olevan lunta teillä, mutta vielä ehtii!!
    Tuli tuosta sian uuniin laitosta niin elävästi mieleeni mukava juttu Minna tytöstä:D Hän rakasti suuresti possuja ja keräili kaikenmoisia possujuttuja ja se joulu aatonaatto jolloin me yleensä myös kinkku paistettiin, oli Minnalle kauhun paikka, kun "puttepossu" työnnettiin uuniin:( Ei hän voinut syödä kinkkua palastakaan!
    Iloista, hyvää päivän jatkoa vaan teille, niin ja unohtui kertoa, että täällä on pakkasta -13 astetta ja maisemat kertakaikkiaan ihanat ja talviset.
    Ystävyydellä Hellu

     
  • 21.12.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Kauneimmat kiitoksemme teille joulukortista:) Jouluterveisenne lämmitti suunnattomasti:))
    Iloista Joulun odotusta teille:D
    Hellu ja "pojat"

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu