Tuijan Blogi

maanantaina, helmikuuta 13, 2006

Syötävän söpö:)


Eikös olekkin syötävän söpöliini tämä veljeni Mondi koira? Ihan on vanha repsahtanut vanha ukko.Voi kun sekin oli vasta pikkupentu ja nyt on jo yli 13v.Ihan tulee itku silmään kun toista kattoo,niin on ihana! Onneksi saan sen sitten ensikuussa hoitoon ettei tarvitse koiratarhalle hoitoon laittaa,vilustuu vielä siellä vanhus:)
Tänään ei ole onneksi yhtään enää päätä särkenyt ja eilinen meni nukkuessa oli niin kamala olo ettei ruoka edes maistunut.
Aamulla kävin jo aikaisin Pipsan kanssa Alepassa kun toi lähikauppa on suljettu.Kyllä on naurattanut kun ihmiset vaan nykii Pikkolon ovea vaikka siinä lukee kissankokoisilla kirjaimilla että SULJETTU!toiset oikee kiukuttelee siinä oven takana:)
Niin ja Hellulle sekä Annelle kiitokset kommenteista,en vaan enää jaksanut eilen vastata.Kivaa loppuiltaa kaikille ystäville:)t,tuijeliini

2 kommenttia:

  • 13.2.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija!
    Voi että on ihana Mondi-hauva:)) Aivan silmät pullollaan häntä tässä ihailin ja ajattelin, että mitenkä ihmeessä raaskit luovuttaa Mondin sitten takaisin veljellesi viikon jälkeen??:(
    Toivotan sinulle HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ huomenna!! Yli vuoden olemme olleet nettiystäviä ja niin kiitollisuudella ja lämmöllä muistan ne lukuisat tunnit, jotka messessäkin on keskusteltu!Olit Tuija niin suurena tukena ja lohtuna minulle, kun olin surusta aivan palasina pikku-Melindan poismenon jälkeen.
    Ystävyydestämme kiittäen ja leppoisaa illan jatkoa koko perheellenne:)

     
  • 13.2.06 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kiitos noista kauniista sanoista..olen aivan sanaton:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu