Tuijan Blogi

maanantaina, maaliskuuta 06, 2006

Maanantai

Aika rientää ja pentu kasvaa jo yhdessä yössä,tai siltä ainakin tuntuu.Tero keksi Rokille uuden lempinimen,se on Sheriffi koska ehtii aina ensimmäisenä paikalle jos jotain tapahtuu:)Roki on kyllä niin ihana maitohammas vauva kuin olla ja voi! Aamusin kun heräämme niin se ensimmäisenä tervehtii meitä nauraen,suu on ihan korvasta korvaan ja korvat takana luimussa..ihan selvästi nauraa:)
Rokista on tullut koko pihan asukkaitten lellikki,aina joku tulee silittämään ja samalla Roki nokkelana poikana avaa niitten kengän nauhat ja rikkoo lapaset pienillä hampailla! Pipsakin olevinaan imettää Rokia kun toinen haluu maitoa:)

Tänään olen sentään siivoillut kun tuntuu että viikonlopun jälkeen kämppä on huiskin haiskin,johtuu varmaan siitä että miesväki on viikonloput vapaalla ja silloin on hankala siivota kun kaikki pörrää jaloissa.
Niinpä alkoi lakkokin mutta onneksi täällä sentään kulkee bussi että Lauri pääsee kouluun,Vantaan ja Espoon ihmisiä se lakko haittaa enemmänkin.Ulkoroskiksetkin alkavat jo olla täynnä kun niitäkään ei sitten kait tyhjennetä..rotilla on sitten hyvät eväät siellä,yöks!

Mieli on jo vähän parempi kun paljon ulkoilee ja juttelee ihmisten kanssa,ei sitten tule ihan mökkihöperöksi täällä kotona.
Hetken kattelen vielä telkkua ja sitten painun Sheriffin ja Iso Iitan kanssa ulos,Pipsa on Iso Iiita:)
Hyvät voinnit kaikille!

1 kommenttia:

  • 7.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Ajatella, miten turvallista teillä, kun on sheriffi talossa:))
    Ja vielä oikein semmoinen hymypoika!
    Komea koira kyllä Rokista tulee, kun isoksikin varttuu!
    Kyllä se paljon piristää, kun saa olla ihmisten kanssa tekemisissä.
    Minä olen nyt sillä kuntoutuskurssilla ja pitkät päivät tulee, aamulla lähdin klo 7 ja kotona olin 16.30. Mutta kyllä nyt onkin väsynyt olo:(
    Mukavaa loppuillan jatkoa teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu