Tuijan Blogi

sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Kukkuu ja täällä olen!

Niinpä sitten on jo palmusunnuntai eikä yhtään pikku virpojaa ole käynyt oven takana ainakaan vielä,yleensä on käynyt jo aikaisin ja olen suoraan sängystä pongahtanut ovelle.Lumetkin on hyvää vauhtia pois sulamassa ja ulkona on lämpöasteita 6.
Tähän viikkoon on mahtunut vaikka mitä,hyvää ja huonoa.Kivaa on se kun Lene eilen leikkasi mun hiukset,pois lähti noin 30cm.nyt on sitten semmonen lyhyt porrastettu "pallokampaus",tosi paljon tykkään ja on niin helppohoitoinen..ensviikolla tulee sitten väri nuppiin kunhan päästään sovintoon väristä:)Huonoa on se että ahdistus ja paniikki on taas iskenyt minuun,kovin innoissaan ja touhuissaan olen tällä viikolla lähtenyt kauppaan,kun olen avanut kaupan oven niin olen jo muutaman kerran joutunut lähtemään takasin kotiin,vatsaan sattuu ja muutenkin tulee kaamea olo,olen lapsesta asti ollut vatsalla jännittäjä,en edes tiedä mitä kaupassa jännitän:(Eikä sitä oloa pysty edes kertomaan miltä se tuntuu!!
Rockya olen kouluttanut,osaa jo sanan odota ettei ryntää ensimmäisenä ovesta ulos,osaa sanan ei kun sitä toitotan päivästä toiseen,eikä enää käytä niitä maitohampaita niin paljon kun komentaa.Pipsa on muutaman kerran antanut Rockylle selkäsaunan kun Rocky vei Pipsan suusta possunkorvan,nyt ei sitten enää niin paljon "pomota" Pipsaa.Rockyssa on huvittavaa kun sanon sille että pikkupoika niin tulee heti luokse:)
Ensviikolla sitten saadaan uudet hanat keittiöön ja veskiin kun isännöitsijätoimistosta tullaan laittamaan,odotin kyllä että aloittaisivat pikkusen isommasta remontista:) Monta pyhääkin on tulossa ja eipä olla mitään oikee suunniteltu,eikä tarvikkaan.Tässä nyt tuli vähän skrivattua ja hyvää palmusunnuntaita kaikille t,tuijeliini

2 kommenttia:

  • 9.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuijeliini !
    Kiva kun kirjoitit, ihan jo kaipasin kuulla kuulumisia sieltäkin päin !
    Ikävää se paniikki ja se voi olla että kerran kun on tuntenut semmoista esim. nyt kauppaan mentäessä, se hyvin nopeasti toistuu. Tiedän mitä se on, koska itse olin samassa tilanteessa kauan sitten. Kyllä varmasti se vielä sinullakin Tuija häipyy pois, toivotaan :)
    Lumet sulaa nyt täälläkin lujaa vauhtia pois ja tänäänkin on aurinkoinen päivä, mutta viileä tuuli. Ihanaa kun tulee kevät ja kesä !!
    Kissu tuossa on niin somasti nukkunut jo pitemmän aikaa. Ja koirilla siellä tuntuu olevan täysi vilske välillä :)
    Hyvää Palmusunnuntain jatkoa teidän perheelle !
    Niin ja onnea uudelle kampauksellesi! Toivottavasti nähdään siitä livenä :))

     
  • 9.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kiva että joku minuakin kaipailee:)
    Niin noi paniikit on siitä inhottavia että niitä pystyy "järjestämään"itselleen:(
    Kummasti piristää kun linnut visertää jo aamulla ja aika myöhään illallakin.Kissu ottaa aina monen tunnin päiväunet.
    Hyvää sunnuntain jatkoa sulle,Kakelle,Elvikselle ja pikku possulle!!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu