Tuijan Blogi

keskiviikkona, maaliskuuta 22, 2006

Viikkokirja!

On jäänyt kirjoitukset vähiin kun ei ole vaan tullut kirjoitettua ja hommia on ollut paljon.Kaikkea viikonaikana ehtiikin tapahtua.
Kissu on nyt kotiarestissa kun eilen livahti ulos ja tuli varpunen suussa takasin,suussa sitä pyöritteli parvekkeella aika pitkäänkin mutta onneksi tipu pääsikin lentäen karkuun..ei tiedä mitä tauteja siinäkin tipussa oli.
Rocky oli eilen sillä tuulella että ei mitään totellut,pyykinhuuhteluaine sai kyytiä kun teki pullon täyteen pieniä reikiä,vesikippoansa kaateli,eikä meinanut päästää minua ovesta ulos kun olin viemässä roskia,riehui siinä edessä ja rikkoi roskapusseja ja hetkessä taas oli housunpuntissa kiinni..kunnon uhmaikä päällä.Täytyisi laittaa Rockysta uusi kuva sivulle kun on paljon kasvanut ja voimaakin on kuin isommassakin koirassa:)
Lene asuu nyt pari viikkoa täällä kotona kun kokeilevat Santun kanssa että miltä tuntuu olla hetken erossa,melkein viikon Lene on täällä ollut ja kummasti ne Santun kanssa vaan treffailevat:)Tulee vanhat ajat mieleen kun herättelen aamulla Lenen,paitsi nykyään herää helpoimmin kuin ennen....nuorempana aina mäkätti vastaan kun herätin kouluun!
Ilmat on taas kylmennyt ja tänäkin aamuna oli -12 pakkasta mutta päivät on onneksi vähän lämpimämpiä.
Lueskelin Hellun päiväkirjaa ja huomasin että haluaisi mirrin,taidanpa pistää Kissun laatikkoon ja salaa lähettää se Hellulle,ei nyt sentään:D
Kohta ystäväni Salli tulee käymään kun tarvii konetta että saa lähetettyä työhakemuksia.Eipä tässä muuta kuin täytyy olla vähän reippaampi ja kirjoittaa useimmin päiväkirjaani!

2 kommenttia:

  • 22.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija :)
    Olipa mukava kun olit kirjoittanut taas kuulumisia, ihan jo kaipasin !!
    Mutta olisipa mieluinen paketti haettavana, joka sisältäisi Kissun :D Ihan kun hakisi Mirren takaisin sieltä jostakin !!
    Kyllä uutta pientä kisulia todellakin havitellaan Elviksen kaveriksi ja katson päivän aamulehdestä aina ilmoitukset tarkkaan, jospa olisi kisuvauvoja.
    Aikamoinen viuhkapa teillä on ollut, voi sanoa, että niinhän ovat kun vilkkaat pikkulapset konsanaan :) Ja pikku Rocky kasvaa ja vahvistuu ja sitä mukaan tietenkin se oma tahto.
    Kissu kylläkin nyt voisi unohtaa ne lintujen saalistamiset. Tosi inhottavaa tuo lintuinfluenssa :(
    Tulin hiljattain kursseilta ja tunnen itseni tällä hetkellä vanhaksi tiskirätiksi !
    Teille kaikille mukavaa loppupäivän jatkoa ja hyviä vointeja!

     
  • 22.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Hellu:)
    On se kyllä kumma kun ei edes joka päivä jaksa kuulumisia kirjoitella.
    Voi kun teille löytyisi pikkuinen kisuvauva,on ne niin sulosia että! Kissu taas häippäsi omille poluille mutta tuli ilman "ruokaa" onneksi kotiin! Sinä se olet ahkerasti kurssilla käynyt,ei ihme jos väsyttää..soffalle vaan pötköttämään.
    Hyvät illan jatkot teillekkin ja paljon lepoa niin jaksaa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu