Tuijan Blogi

maanantaina, maaliskuuta 27, 2006

Maanantai ja kova tuuli!

Ulos kun katsoo niin taitaa tulla takatalvi,on niin kylmä tuuli ja lumipyryä luvattu.Liukastakin on ja eilen sen taas sain kokea kun olin kauppakassin kanssa rähmälläni ja itekseni tai oikeestaan Terolle raivosin kun ei kaduille laiteta tarpeeksi hiekkaa..täytyy varmaan hankkia semmoset raudat lenkkareitten pohjaan että pysyy pystyssä,yhellä mummelilla näin tänään semmoset ja kävi kateeksi kun niin sutjakkaasti porhelsi eteenpäin:)
Lene sitten lauantaina lähti jo kotiinsa ja itku minulla tuli,ihan kuin olisi taas muuttanut pois:( Mutta onneksi nähdään usein kun välimatka on vain noin 10km.
Tero on murheissaan kun hänen 82 vuotias äitinsä on joutunut sairaalaan sydänvaivojen takia..täytyy vaan toivoa että kaikki menisi hyvin!
Pipsa on tarkoitus viedä perjantaina eläinlääkärin tutkittavaksi niin saa selvyyden että mikä vatsaa vaivaa tai pikemminkin peräpäätä.Samalla tulee Rocky rokotuksiin,kaksi kärpästä yhdellä iskulla:)Meillä on mukava tuttu eläinlääkäri jonka luona aina käymme,olen ollut siellä joskus vastaanottoapulaisena.
Telkkarista menee parhaillaan prisma ohjelma ja huh huh minkä näköistä on kun siellä synnytetään vauvaa,oliko se todellakin tommosta äherrystä kun omat "poikaset"syntyi..en kyllä muista enään!!
Mutta jatkanpa taas omia hommia.Hyvät maanantait tutuille ja tuntemattomille toivoo Tuijeliini:)

1 kommenttia:

  • 28.3.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    No voi sinua parkaa, taasko olet ollut siellä "rähmälläsi" !! Huonoa tuuria.
    Toivotaan että Teron äiti siitä piristyy ja tervehtyy ! Tottakai se huolestuttaa, kun vielä sydänvaivojen vuoksi joutuu sairaalaan.
    Semmoista se on, kun lapset lähtee, aina ihanaa kun tulevat käymään ja sitten tulee niin ikävä, haikea mieli kun lähtevät.
    Toivottavasti Pipsankin vatsavaivat selviää ja saa apua siihen. Mitähän Rocky-poika tuumaa piikistä ?.:)
    Hyvää illan jatkoa teidän perheelle !

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu