Tuijan Blogi

maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Neuvoja kaivataan!!!!

Hermot menee ihan täysin Viivi-kissaan.Lauantaina kun Viivi oli pöydän alla ja Rocky meni kurkistamaan sinne niin se riitti Viiville ja hyökkäsi Rockyn kimppuun vaikka toinen oli jo eri huoneessa..sai tehtyä haavan Rockyn "kauluksen"kohdalle!!
Eilen illalla sitten taas kun Pipsa ja Rocky rähisivät keskenään possunkorvista niin Viivi tuli salamana meidän parvisängystä ja kävi Pipsan kimppuun,puri aivan raivona Pipsaa selästä ja raapi..vähän tuli verta mutta onneksi Pipsalla on karvat ja läskit suojana!! Viivi ei edes varota kun hyökkää,se vaan kattoo oikeeta hetkeä milloin voi käydä kuin sika limppuun kiinni.
Nyt niitä mielipiteitä haluan teiltä että mitä teen ton katin kanssa? Ajattelin antaa sen pois ennenkuin se repii koirien silmät päästä.Viivi on ihmisille ja kissoille kiltti mutta tämä alkaa jo mennä yli mun ymmärryksen:( Inhottavaa kun joudun jatkuvasti olla varuillaan että milloin se saa taas raivarin!!

4 kommenttia:

  • 10.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Voi kylläpä on ikäväksi mennyt se tilanne Viivin kanssa. Mikä ihme sillä on? Ensin ajattelin että vain sille pienelle Rockille isottelee ja menee aikanaan ohi, kun Rocky siitä kasvaa.Tämmösestä tapauksesta justiin täällä ruotsalaisessa lehdessä oli kysymys. Mutta, mutta että Pipsallekin sama köpitys, en voi ymmärtää. Onko ennen tehnyt Pipsalle silleen?
    Toivotaan että jotain apua vielä löytyisi.
    Hyvää viikon jatkoa teille koko perheelle.

     
  • 10.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Välillä on kyllä vaikea kissoja ymmärtää kun ei tiedä mitä niitten päässä liikkuu.Ei ole koskaan ennen noin tehnyt Pipsalle.Ehkäpä Viiville voisi leikkaus auttaa,niin vähän mietimme.
    Mutta hyvää viikon jatkoa teillekkin:)

     
  • 11.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Jospa tosiaankin Viivi rauhoittuisi leikkauksen jälkeen. Sepä se kun ei oikein kissojen ajatuksia ja "puhetta" aina ymmärrä :)
    Tiedätkö meille tulee noin kuukauden päästä sitten tosi suloinen kisutyttö ! Semmoinen hieman pitempiturkkinen, pörröinen, todella suloinen pörriäinen ! Eilen kävimme katsomassa ja siitä tulee Elvira :)
    Elvikselle sitten tyttökaveri ja toivottavasti kans ottaa Elviran herraskaisesti vastaan.
    Hyvää päivän jatkoa teille ja hyviä vointeja !!

     
  • 11.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Viivillä on parhaillaan juoksuaika ja se kun loppuu niin viemme sen leikkaukseen.
    Kiva että löysitte kisuvauvan ja toivottavasti Elvis hyväksyy sen,alussa tietenkin on sähinää ja murinaa:)
    Hyvää tiistaita myös teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu