Tuijan Blogi

sunnuntaina, huhtikuuta 30, 2006

VAPPUAATTO !!

Niinpä vappuaattokin tulla tupsahti ja aurinkokin paistaa taivaan täydeltä.Virpi,Noora ja Tatu piti tulla tänään tänne mutta eivät nyt sitten pääsekkään kun Noora on sänkypotilaana.Ei ole kivaa Nooralla kun ei saa kävellä ja pedissä pitää vaan olla jalka pystyssä,touhukas tyttö kun on niin ei varmasti ole kiva olla jatkuvasti pedissä!
Me sitten vietämme keskenämme kotona vappua,taitaa saada kisut ja koirat hännänpäihinsä serpentiiniä.Nuorempana mentii aina Teron kanssa keskustaan mutta enää ei innosta yhtään,eikä siellä edes kävelemään mahdu.
Telkkarissa menee eläinlapset ohjelma,se on pakko aina sunnuntaisin katsoa..ihania pieniä eläinvauvoja:) Ensi torstaina Viivi menee leikattavaksi,toivon että luonnekkin muuttuis kiltimmäksi.Viivi on semmonen huuhkaja että,istuu vaan sohvan selkänojalla ja liikuttaa silmiä ei muuta..suoraansanoen pöllön näkönen:)!!!
Eipä tässä muutakuin toivotan kaikille iloista,aurinkoista,rauhallista vappua ja älkää ihmiset hyvät juoko simaa liikaa:D

2 kommenttia:

  • 30.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Ei varmaankaan ole Noora-paralle mukavaa ja vielä vappukin tulossa :(
    Vai leikkaukseen on menossa Viivi ! Saman näköisiä ja oloisia mahtavat olla sitten Viivi ja Elvis, Elviskin muistuttaa hyvästi pöllöä tai huuhkajaa monta kertaa :)
    Meillepä ei tainnut koko sima ehtiä vapuksi, no nautitaan se sitten vapun jälkeen.
    Ihanaa vappuaattoa ja vappua teille !

     
  • 30.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!

    Kiitos viestistä vieraskirjassamme!
    Meinasin tuonne teidän viestisivulle kirjoittaa, vaan se ei toiminutkaan.
    Oikein hyvää vappua myös teille Tuija ja Tero:) Me jo simaa maistoimme, täydellisesti kerrankin onnistunutta. Se kun ei aina vaan onnistu, on niin pienestä kiinni.
    Joo, sääli Nooraa, ei tullut oikein kiva vappu tytölle.
    Toivotaan että Viivin kanssa lekurireissu menee kans hyvin. Kieltämätä kissoissa on kyllä pöllön näköä. Soile tapasi pienempänä Ladyltä laittaa korvat piiloon, tykkäsi että oli niin pöllön näköinen.Sai sitten mukamas nauraa sille, tuhmeliini.

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu