Tuijan Blogi

perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Piiiiiitkäperjantai!

Ja hyvää pääsiäistä,tässä sitä tulee:)
Help! Nyt vasta tajusin: Olen tietämättäni sairastanut lintuinfluenssaa vuosia...tiputanssia on tanssittu,kiiltävän perään olen kuin harakka ja munien päällä on tullut maattua.Joskus tunnen itseni pöllöksi,äimän käkenäkin on heiluttu,peiliin kun katson siellä näkyy huuhkaja.Niin ja etelään taas tekee mieli!

Sain tämän tervehdyksen Rockyn kasvattajalta:D
Mutta tänään on sauna taas ja innolla oottelen sinne menoa.Viivikin on rauhottunut kun loppui juoksuaika,menee se silti leikkaukseen ja samalla vien pikku Tigrunkin.
Kurakelit on täällä aivan hirveät kun kurat ja hiekat tarttuu koirien karvoihin,eikä ne hiekat lähe ees suihkulla pois.Lattiatkin ropisee hiekkaa!
Rocky sai uuden ystävän saman ikäisestä dobberin pennusta ja voi sitä iloa kun ne eilen leikkivät yhdessä,meno oli niin hurjaa että Rocky tippui suoraan ojaan jossa oli metri kuravettä..oli poika kyllä ihan hirveen näkönen,silmät vaan jotenki erottu päästä,nolotti kävellä kotiin kun ihmiset katto siihen malliin että tota koiraa ei varmaan hoideta:)Onneksi Rocky tulee ihan kiltisti suihkuun ja tulis silloinkin kun ei ole tarvis!
Mutta oikein hyvää pääsiäistä kaikille ja nyt pakkaan saunakamat kassiin!

2 kommenttia:

  • 14.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Olipa mukava tuo lintuinfluenssa juttu :)
    Ja teillä siellä taas on tapahtunut, kun Rocky on uinut kurajoessa, kyllä mahtoi koiraa itseäänkin hävettää kurainen turkkipuku !
    Pitkäperjantai on ja täytyy sanoa, että tänä vuonna se oli hämmästyttävän lyhyt :D Huomenna töihin, että silleen täällä pääsiäistä vietetään, mutta olen kyllä sitten sunnuntaina vapaana ja sittenpä taas toisena pääsiäispäivänä töihin. Myös Minnan kissoja käyn hoitamassa nyt joka päivä, joten välillä meinaa tulla ihan kiire.
    Teille oikein ihanaa Pääsiäistä !!

     
  • 14.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Yleensä pitkäperjantai on pitkä mutta harmi että sulla on siitä lyhennetty versio..nauti niistä pienistä hetkistä jotka on vapaata!
    Ja Minnan kisuleille terveiset sekä teille hyvää pääsiäisen jatkoa:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu