Tuijan Blogi

maanantaina, huhtikuuta 17, 2006

Päivissä sekasin!

Ei yhtään tunnu siltä että tänään olisi maanantai,olen ihan sunnuntaissa.Kohta tulee jo korvistakin pääsiäispyhiä,no kohta on sitten vappu ja jokunen pyhä taas!
Tämä ainut kauppa mikä täällä enään on pystyssä oli tänään tupaten täynnä asiakkaita,jonot oli ainakin 200 metriä pitkiä ja ei sinne edes viitsinyt jäädä jonottamaan pikkuostosten takia,kiukkusia ihmisiä oli vaan jonossa:)
Eilen oli sitten lapsukaiset kylässä ja laitoin lammasta,oli ihmeen hyvää kun oli jotakin savustettua eikä maistunut yhtään villasukalle..kissat ja koiratkin tykkäs.
Tero tuossa juttelee ystävänsä kanssa puhelimessa joka asuu pohjanmaalla ja siellä tulvii niin että vedet tulee asuntoihin sisälle,todella ikävää:(
Rockylla on uhmaikä eli nulikkaikä,ulkona haukkuu "isoille"koirille häntä pystyssä ja sisällä ei anna kovinkaan helposti suusta pois jos on jotain kiellettyä ottanut,murisee kun tyhjennän sen suun.
Eipä tässä tämän kummempaa tänään ole sitten tapahtunut.Hyviä pyhiä kaikille!

3 kommenttia:

  • 17.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Vai semmosta siellä. Mikähän on kun tälle tytölle ei vaan lammas maistu. No oikeastaan kyllä tiedän syyn. Pieninä Hellun kanssa mentiin kurkkimaan kun isukki nylki lampaan. Oli kyllä kieltänyt, ettei saa sinne tulla. Meillehän se oli tietysti ikäänkuin kutsu. Se näky on vieläkin mielessä,yääk!
    Viimeinen pyhä tosiaan tänään. Meni minulla pyhät ikäänkuin ohi suun, kun olin töissä.
    Hyvää viikon jatkoa teille ja karvaisille ystäville myös.

     
  • 17.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    En kyllä sitten yhtään ihmettele jos ei lammas maistu.Minä söin pienenä ekan kerran lammasta äitini tätin luona ja sain kaameen yrjötaudin ja kaiken lisäksi se maistu pahalle!!
    Sinulla ei sitten ole pyhiä ollutkaan kun olet töissä ollut,ahkera olet:)
    Hyvää viikon jatkoa!

     
  • 18.4.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Siellä sitten Rockykin pääsi kun pääsikin lampaan makuun :)) Kyllä nauratti !
    Voi mitkä muistelot siellä Kaarinalla nyt oli, ihan nousi niskavillat pystyyn, kun muistin itsekin sen iljettävän näyn, hyi hyi :(
    Varmasti eläimillä tosiaankin on aivan samalla lailla "uhmaiät" ja vaiheet kuin pienillä lapsillakin.
    Hyvää viikon jatkoa teidän perheelle !

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu