Tuijan Blogi

perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Lordi Kauppatorilla!

Alkaa kyllästyttämään koko euroviisu hössötys,Suomi voitti ja sillä siisti.Virpi suunnistaa tänään Kauppatorille Lordia katsomaan.Tero pyysi minuakin että mennää mekin sinne mutta EVVK koska telkkarista näkee paljon paremmin:)
Saunassa kävimme jo ahkera armaani tekee keittiössä lasagnea,nam nam!! Laurilla ja Terolla oli tänään vapaapäivä mikä tavallaan on ihan kiva mutta jotenkin on hankala siivoilla kun kaikki "pyörii jaloissa",yleensä teen kotityöt silloin kun olen yksin kotona.
Noora oli täällä ke/to välisen yön ja hyvin meni,haimme kellarista vanhan puuarkun missä oli vanhoja leluja,niillä sitten kovasti leikki.
Virpi vielä tänään käväisi täällä ja voi että kun Rocky oli innoissaan:)Rocky rakastaa naisia,oikee naistenmies...Virpin hiuksia piti maistaa,pusutella,halitella,sateenvarjo ottaa ja muutenkin komistella:)
Kohta tulee Lene ja Santtu maistamaan lasagnea sekä kaffille.
Aurinkoista perjantaita vaan kaikille!

2 kommenttia:

  • 27.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hmmm, lasagnea! Että se on sitten hyvää.
    Minähän olin sitten mukana myös niissä Lordi-pippaloissa:) Suomi-tevessä näytettin myös täällä. Valtava mikä ihmismäärä siellä oli. Pittää olla kyllä melkoinen paikka, että niin paljon sopii.Onhan niistä nyt tosiaan höyrytty, varmaan koko loppuvuosi:)
    Oikein hyvää viikonloppua teille koko perheelle.
    Itselläni se meneekin taas töiden merkeissä:(

     
  • 27.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    Oli muuten hyvää lasagnea.
    Minäkin olin Lordi-pippaloissa kun sohvalla kattelin ja hyvin näkyi,Virpi ei siellä tungoksessa nähnyt kuin toisten ihmisten päät:)
    Sinulle hyvää viikonloppua ja koitahan jaksaa töissä!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu