Tuijan Blogi

lauantaina, toukokuuta 20, 2006

Jännä lauantai !!!


Hyvää huomenta kaikille! Aikasin tänään heräsin ja kirjottelen jo hyvissä ajoin.
Ainakin telkkarista tulee hyvää ohjelmaa,ekana lätkämatsi ja sitten illalla euroviisut jossa tämä monsteri esiintyy!!Minä tykkään Lordista,on kerrankin hyvä kappale eikä aina sitä samaa suomalaista humppaa vuodesta toiseen...aivan varmasti pärjää hyvin eikä jää viimeiseksi:)Ruotsin leukojen lonksuttajasta en tykkää ja siinä vielä tukkakin hulmuu jonkun föönin avulla! Ois kyllä ihan liian hyvin asiat jos suomi voittais euroviisut ja lätkämatsin!
Eilen illalla sain nauraa mahani kipeeksi kun Pipsa karkasi,ei ole ikinä karkanut!Olin Rockyn ja Pipsan kanssa pellolla ja sinne tuli taas Rockyn pentukaveri leikkimään,päästettiin koirat vapaaksi niin samalla sekunnilla Pipsa lähti kotiinpäin menemään,lähdin Pipsan perään ja se vaan lisäsi vauhtia eikä halunnut totella edes odota käskyä,juoksi karkuun ja näytti ihan minipossulta kun kipitti..sain sen sitten kiinni vaikka oli jo aika kaukana.Rocky odotti sitten pellolla sen aikaa sen toisen pennun ja omistajan kanssa.Pipsa vanhus raukka on vaan niin kyllästynyt pentuihin kun ne kiusaa:)
Kauppaan pitäisi vielä mennä mutta vettä on satanut aamusta asti.

4 kommenttia:

  • 20.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija!
    Joo, eipä tiedä, mitä mukavaa tämän päivän aikana tapahtuukaan.
    Ois se jo aika Suomenkin pärjätä noissa. Nyt sitten jo meidän aamulehdessä mitätöitiin kovastikin tuota Lordia. Voi kun se näyttäisi nyt noille aina itsevarmoille ruotsalaisille. Ja vissiin joku valttikortti on vielä Carolalla, jota emme ole nähneetkään:)
    Mukavaa päivän jatkoa vaan koko perheelle, ja toivotaan että Pipsakin malttaa pysytellä kotona:) Kaikkea nekin keksii. Oispa ollut mukava tietää ajatuksensa, kun siellä mennä huiteli.

     
  • 20.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Kaarina!
    Kyllä se vaan niin taitaa olla että ruotsi pistää paremmaksi.
    Pipsalla oli semmonen ilme että nyt helv...riitti tää pelleily kun kaksi apinaa selässä riekkuu:D

     
  • 20.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Nyt ymmärrän täydellisesti Pipsaa.
    Sen päässä varmaan takoi; pois,pois,kauaksi pois:))

     
  • 20.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Justiinsa niin:D

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu