Tuijan Blogi

torstaina, toukokuuta 18, 2006

Torstai jo!

Kylläpäs säikähdin kun vessan ikkuna oli auki ja Tero unohti sulkea oven...Kissu heti karkasi ikkunasta ulos ja Viivi sekä Tigru istuivat ikkunalaudalla ja olivat kovasti menossa jo Kissun perään,onneksi sain ne nykästyä sisälle turvaan kun ei ne ulkona pärjäisi kun sisäkissoja ovat!!
Täällä ei ole oikeestaan mitään tapahtunut,päivästä toiseen samanlaisia päiviä.Keittiötä aattelin vähän siivota ja jotain siellä järkkäillä.Eilen kävi isännöitsijä ja sähkölaitoksen äijä katsomassa keittiön kuntoa ja vasta ensivuonna tulee koko keittiö uusiksi lattiasta kattoon,remontti kestää kaksi viikkoa mutta sentään saadaan kotona asua,voi kyllä olla hankalaa laittaa silloin ruokaa kun pitää koko keittiö tyhjentää.Onneksi ei tulekkaan olohuoneen remonttia niin saadaan nämä lattiat pitää mitkä vähän aikaa sitten laitoimme!
Näin tässä yks päivä piisamin ojan vieressä mutustelemassa,voi itku että oli söpö eikä koiratkaan tajunneet että mikä pikkukaveri se oli:) Rockysta on tullut kukko,se kävelee kuin kukko tunkiolla joka paikassa,pörhistelee ja häntä on niin pystyssä että! Sitten se vähän komentaa muita koiria jos ne haukkuu,Rocky päästää semmosen wuf wuf äänen mutta vielä vähän kimeesti vaikka kuinka koittaa möristä,taitaa olla pojalla äänenmurros:) Huvikseni mittasin Rockyn säkän niin oli 48cm.
Virpillä sairasloma loppui ja meni tänään töihin.Laurilla on enää pari viikkoa koulua niin sitten alkaa ansaittu kesäloma,kyllä onkin ollut ihan yliväsynyt kun on pitkät päivät!!
Ei kait tässä nyt muuta kuin oottamaan että kesä tulisi ja lämmin,pari kertaa olen jo joutunut kaivamaan talvitakin kaapista kun on ollut niin kylmä:(

4 kommenttia:

  • 18.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Voi kun nauratti tuo Rocky:) Mikähän siitä oikein tulee vielä, kun "aikamieheksi" varttuu. Kovasti tuntuu olevan tomera poika!
    Ja ne kissimirrit. Kyllä nidenkin kanssa monet "mukavat"hetkensä on.
    Meillä Sonja oli yötä täällä viime yönä. niin näytti että Lady syö koko tytön:) Oli varmaan niin iloinen kun Sonja pitkästä aikaa oli täällä. Ja ilman lapsia! Ladyhän ei oikein lapsirakas ole.
    Mukavaa päivän jatkoa vaan sinulle ja perheellesi:)

     
  • 18.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Rocky leikkii nyt jo niin isoa miestä että naurattaa:)
    Tigru kun pääsi ikkunalaudalla käymään niin ois sinne jatkuvasti menossa! Meillä ei Kissu ja Viivi ole yhtään lapsirakkaita mutta Tigru kyllä on.
    Nyt alkaa lätkämatsi ja se pitää kattoa ja sitten vielä euroviisuja!!
    Oikein hyvää illan jatkoa teille ystäväni!

     
  • 19.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moikka Tuija !
    No voihan sitä Rockya, pikkuista höppänää ! :) Kyllä nauratti minuakin. On ne nuo eläimet ihania ja kaikenlaista ne järjestää, kuten nyt ne teidän kisulaisetkin !!
    Meidän Ville edelleen aivan syötettävä ja juotettava ! Eläinlääkärin mukaan ei mitään vikaa hampaissa ja suussa, mutta miksei se sitten pysty syömään ?? Syö todella hyvällä ruokahalulla kun syötämme sille marsuille tarkoitettua seosta suoraan suuhun useimpia kertoja päivässä. Saa nähdä miten tässä loppujen lopuksi käy ? :( Nyt sille kokeillaan antibioottia, jos on vaikka infektiota suussa .
    Hyvää päivän jatkoa teidän perheelle !

     
  • 19.5.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Elämää noi eläimet ainaskin järjestää tässä huushollissa:) Voi pientä Villeä,ei tainnut olla eläinlääki ihan perillä marsuista koska kipeehän toinen on jos ei itse pysty syömään:(
    Melkein koko päivän on meidän nettiyhteys ollut poikki jostain syystä,kyllä on kiukuttanut!!!
    Hyvää illan jatkoa ja Villelle pikaista paranemista!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu