Tuijan Blogi

sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Sunnuntai!


Aivan kamala ilma täällä kun myskyää ja lunta tulee poikittain,weppikamerasta sitä ei oikeen huomaakkaan.Aamulla olin koirien kanssa lenkillä ja silloin ei vielä satanut.Koirat tykkää lumesta ja ne menee kuin pikku pupujussit hangessa,Pipsa tykkää syödä lunta koko matkan ajan.

Täällä pitäisi alkaa pikkuhiljaa tyhjentämään keittiötä kun ensikuussa tulee iso keittiöremontti joka kestää jopa kaksi viikkoa...siis koko keittiö pitää tyhjentää kun remontti tehdään katosta lattiaan.Keittiö maalataan,lattia uusitaan ja siihen tulee laminaattilattia,uudet kaapit jotka ovat kirsikan väristä pyökkiä,uus hella ja uus jääkaappi.Ihan kiva että remontti tehdään mutta on tosi iso homma änkeä keittiön tavarat johonkin ja tehdä sitten parisen viikkoa ruokaa jossain muualla kuin keittiössä! Ja kuinkahan paljon nämä eläimet häiritsevät työmiesten rauhaa kun ei ole oikeen tilaa mihin ne laittaisin.

Lauri on ollut tosi väsynyt ja unirytmit ihan sekaisin kun oli pitkä joululoma,vapaapäivänä saattaa herätä vasta neljältä päivällä!!
Lene ja Santtu käyvät aika useesti kylässä.Santtu lähti perjantaina Tallinnaan työkavereiden kanssa pikkujoulua viettämään,aika myöhään oli pikkujoulut:)Toivottavasti on Santtu eilen päässyt turvallisesti satamaan:D No on se kunnon mies että ei huolta!

Nyt pitää mennä vähäsen syomään ja kuva tuossa on tänään otettu meidän partsilta..alkaa tulla jo Lappi mieleen mutta porot puuttuu:)

4 kommenttia:

  • 14.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Täällä alkoi kans nyt yhtäkkiä niin hirveä myräkkä, että hyvä jos uskaltaa ikkunasta ulos katsoakaan, puhumattakaan että sinne sekaan pitäisi mennä ! Lumiräntää tulee hirveän myrskyn kanssa, ei mukavaa tämmönenkään sää.
    Sitten kun keittiöremonttinne on valmis, varmasti mukavaa, mutta itse remontin aikana vähemmän mukavaa. Voin vain ymmärtää ja vielä niinkin kauan kestää, että kaksi viikkoa !!
    Meillä tuntuu olevan jo kauhea show, kun keskiviikkona tulevat laittamaan pari lattiaa, eteisen ja makuuhuoneen :( Mutta sitten on kyllä kivaa senjälkeen :)
    Semmoistahan se tahtoo koululaisilla olla, että unirytmit menee sekaisin pitempien lomien aikana, niin se oli usein tytöilläkin, mutta nopeasti se oikea rytmi sitten taas löytyi, kun pari päivää olivat silmät ristissä koulussa :D
    Hyvää alkavaa uutta viikkoa sinulle ystäväiseni ja koko perheelle ja hyviä vointeja !!

     
  • 14.1.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Täytyy toivoa ettei sinne tule semmosia myrskyjä mitä etelä Ruotsissa on!
    Olen kyllä tosi onnellinen sitten kun se remontti on ohi mutta nyt menee varmasti pari viikkoa että saan koko keittiön tyhjäksi:(
    Sain tänään jopa kolmelta Laurin hereille että taitaapa mennä huomenna kouluun silmät kiinni:D
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle ja Kakelle:)

     
  • 17.1.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!
    Nyt kyllä jotenkin tuntuu, ettei tuo lumentulo yhtään riemastuta. Kai sitä totuttiin tähän lumettomaan ja onhan se paljon helpompaa kaikin puolin kun lunta ei olisi. Nyt sitten näyttää kun vähänkään talvea yrittää se menee yli äyräiden, myrskyjä ja muuta kamalaa.
    Voi että teilläkin alkaa keittiöremontti. On siinä touhu. Minulla aika tuoreessa muistissa meidän remontti kesällä ja ehkä se kuitenkin kesällä oli helpompaa. Siinä pari viikkoa se meilläkin otti, meillähän oli kans täysremontti lattiasta kattoon. No sen jälkeen se on sitten ihana kokkailla uudessa keittiössä, joten jaksakaa!
    Eläinten kanssa tietysti voi olla vähän hankalaa. Meillä Ladyhän asusteli yläkerrassa aika paljon.
    Mutta kyllä se aina jotenkin menee.
    Hyvää viikon jatkoa teillekin ja lämpimiä terveisiä täältä koko perheelle!

     
  • 19.1.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Vasta huomasin että olit kirjoittanut!
    Niin sitten helmikuun alussa alkaa remontti ja just kuulin että samalla remontoidaan eteinenkin joten hoh hoijaa vaan.
    Eläimet sitten lykkään Laurin huoneeseen tai olohuoneeseen.
    Hyvää viikonloppua teille myös:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu