Tuijan Blogi

tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Ärsyttää:(

Kyllä on hyvä aamu kun kiukuttaa jokaikinen asia ja masentaa! Luntakin tuli ja pakkasta on -7 astetta,aivan sama vaikka satais tuolta taivaalta tomaatteja päähän:(
Asiat ei vaan suju miten pitäisi ja kohta on joulu mitä en odota yhtään!! Ennen oli kivaa kun oli lapset pieniä ja sai askarrella ja laittaa kotia joulukuntoon niiden kanssa! Nyt tekis mieli olla vaan vaikka peiton alla koko joulu tai painua jonnekkin hevonkuuseen,niin paljon nyrppii määrätyt asiat!
Tulee ainakin Lene ja Santtu tänne jouluksi,Virpi perheinensä on joulun laivalla.
Tämä on ainut paikka mihin voin valittaa kun Tero ei kuitenkaan halua kuulla mun itkuvirttä ja Laurille en haluu valittaa kun se ei ole niiden syytä:(
Nyt juon kahvin ja lähen ulos koirien kanssa kaatuilemaan.
.

2 kommenttia:

  • 19.12.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Niin joskus nyt vaan on niin, että heti aamusta ärsyttää tietyt asiat :(
    Katsoinkin että teillä siellä on niin hienosti lunta maassa ja pakkasasteita, joten johan siitä jo tulee hieman jouluinen mieli, eikö vaan ? Ja ajatteles, miten ilkeiltä lässähdyksiltä ne tomaatit tuntuisikaan, jos päähän niitä tipahtelisi :)) Ja mikä siivo !!!
    Minä sain tänään tehtyä joulutortut ja lussepullat ja voi miten tuntuu nyt mukavalta, mutta tosi on Tuija, aina sitä kaipaa sitä aikaa kun lasten kanssa yhdessä touhuttiin, leivottiin ja pistettiin koti jouluiseksi. Justiin tänäänkin tuli mieleeni kun siinä leipoessa kuuntelin ihania suomalaisia joululauluja jonka sain ystävältäni Leenalta, ne laulutkin niin herkisti mieli että aivan itku tuli !
    Toivotaan että sinullakin ystäväiseni on nyt parempi mieli ja huominen päivä tuntuu paremmalta ! Joulun aika ja joulu yleensä on niin herkistävää aikaa, mutta onhan se mukava sitten kun teillä siellä on ainakin kaksi lapsista aattona.
    Mukavaa illan jatkoa ja iloista mieltä Tuija !

     
  • 19.12.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Eiköhän se olo tästä vielä iloksi muutu!
    Lunta tuli ja kuulemma jo torstaina sulaa pois.Heti on valosampaa vaikka ois kuinka vähän lunta.
    Sinä siellä olet ahkerasti leiponut.Minä taidan jättää joulutortut väliin kun niitä ei syö muut kuin koirat!
    On se kumma kun on se jouluaatto niin silloin minuu ei stressaa ja sureta enää mikään!
    Mukavaa illan jatkoa teille myös:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu