Tuijan Blogi

sunnuntaina, heinäkuuta 08, 2007

Voihan tylsyys näitä ilmoja!

Vois se aurinkokin välillä paistaa eikä jatkuvasti vettä satais.Eilen päivällä oli kyllä aika kova ukkonen ja sattui pörräämään tässä meidän päällä monta tuntia.Kadut ja parveke oli ihan veden peitossa.Harmittaa kun ei tommosella ilmalla voi oikeen mitään tehdä muutakuin sisällä kököttää!
Rocky aloitti eilen mökötyksen eikä vieläkään ole lopettanut,kattelee meitä kuin halpaa makkaraa eikä edes "puhu"mitään:( Olen miettinyt että miksi mököttää? Collie on vielä semmonen että jos jotakin sattuu niin loukkaantuu ja mököttää pitkään eikä helpolla anteeksi anna:) Mutta syy taisikin selvitä! Perjantaina otin Rockyn mukaan kun menin Alepaan.Tulin kaupasta takaisin ja mietin että miksi se on ihan peloissaan ja vauhkona mitä ei koskaan ennen ole ollut. Eräs nainen sitten sanoi minulle että jotkut pojat oli kiusaneet Rockya,kiljuneet suoraan sen korvaan vaikka kuinka pitkään ja pamautelleet palloa sen naaman edessä:( Joku muu koira olisi jo purrut mutta Rocky on vielä niin kiltti ettei pure ja harmittaa että toista kiusattiin:( Jos oisin ne kakarat nähnyt niin ois selkääsä aivan varmasti saanut! Sitten eilen kun oli se ukkonen niin ei se ole ikinä pelännyt vaan nyt sitten oli niin peloissaan pamauksista että oli tärisi ja meni vessaan piiloon. Kiitos vaan niille kakaroille jotka antaa turhia traumoja koiralle!!!
Mun mielestä vanhempien pitäisi opettaa lapsia kunnioittamaan eläimiä koska eläimellä myös on tunteet eikä niitä saa kiusata:(
No nyt on tunteet tältä päivältä purettu:) Hyvää sunnuntaita!

4 kommenttia:

  • 8.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    No kyllä kiukun puna naamalla minäkin tuosta tapauksesta luin:( Voi Rocky-parka! No kai se nainen oli sentäs puuttunut asiaan kun näki mitä ne kakarat teki? Minä en voi ymmärtää mitä huvia on kiusata viatonta eläintä. Ja en ihmettele ollenkaan jos jotkut koirat sitten joskus käy lastenkin kimppuun, kyllä varmaan jotain on täytynyt tapahtua mikä sitten laukaisee semmosia tilanteita.
    Näinhän se on että, että pienestä pitäen lapset pitäisi opettaa kunnioittamaan ja käsittelemmään eläimiä oikein.
    Tuo on vain niin ikävä asia, koira ei unohda tuommosta ja tosiaan saa traumoja ja tästä lähin Rocky varmaan pelkää kun vieraita lapsia näkeekään.
    Ois tuossa tilanteessa kyllä ollut ihan oikein vaikka hampaitaan vähän niille ilkimyksille näyttää ja murahtaa vihaisesti, että meettekös siitä:)
    Toivotaan että Rocky nyt siitä leppyy ja toipuu.
    Oikein mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa teille koko perheelle!

     
  • 8.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Sitä minäkin mietin että se nainen olisi kyllä voinut sanoa niille kakaroille kun kerran oli näkemässä!
    Lehdissä lukee usein vain siitä kun koira puri lasta ja en yhtään ihmettele että pureekin jos sitä kiusataan tai härnätään.Jos Rocky olisi purrut silloin kaupan edessä niin yhtään korvausta minulta ei olisi tullut!
    Sehän tässä just harmittaakin kun Rocky on aina lapsia rakastanut mutta ei varmaan enää pikkupojista tykkää:(
    No en enää ota sitä kauppaan mukaan kun ei tiedä mitä siellä tapahtuu!
    Mutta hyvää illan jatkoa ja koita saada pian itsesi kuntoon!

     
  • 10.7.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Moi Tuija !
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle ja perheellesi !
    Viikonloppu meni töissä ja nyt onkin sitten monta viikonloppua vapaata töistä, ihanaa ! Eilinen loppupäivä töiden jälkeen meni melkein sohvaperunana, olin aivan loppu !!
    Voi Rocky parkaa mitä joutui kokemaan siellä kaupan edessä :( Ja sitä ei kyllä ihan pian tule unohtamaan, tuskin koskaan ! Mitäs ne lapset ois tuumanneet jos Rocky olisi haukahdellut täysillä niiden korviin !! Kovat nuhtelut tarvitsisivat ja kyllä jokaisen vanhemman velvollisuus olisi opettaa lapset pienestä pitäen kunnioittamaan eläimiä !
    Hyviä vointeja teille ja paljon kesäisiä terveisiä koko perheelle !

     
  • 10.7.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Hellu!
    Kohta saat nauttia pitkästä lomasta ja toivotaan että ilmatkin suosii lomailijoita!
    Tavallaan minäkin olin tyhmä kun yleensä otin Rockyn kauppaan mukaan mutta aina olen kuvitellut sinisilmäisenä että eihän kukaan pahaa voi tehdä:( Rockyn olisi ihan hyvä oppia pitämään puolensa eikä aina odottaa että kyllä se "äiti" auttaa tarpeen tullen:)
    Mutta oikein kivaa illan jatkoa!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu