Tuijan Blogi

keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Tavallista arkea!

Nyt alkoi sitten taas tavallinen elämä kun ei ole tiedossa enää mitään jännittävää tapahtumassa kun vauvakin syntyi! Lene ja Santtu ovat ihan onnensa kukkuloilla vaavin kanssa, pitävät joka päivä tunnin mittaisen "kauneudenhoito"tunnin vaaville,silloin putsataan päästä varpaisiin:) Lenen ja Santun kissa on ollut aivan ihmeissään kun tuli vauva taloon, hiljaa hiipparoi tutkimaan ja alussa oli mustasukkanen, vähän piti sähistäkkin:D
Eilen päivällä kun tiskasin niin ihmettelin että mikä ihmeen rouskutus kuuluu olkkarista, aattelin että Rocky syö luutansa mutta kun menin katsomaan niin se olikin pistänyt miljoonaan osaan Teron työmaan suojalasit! Sanoin Rockylle että ei kunnian kukko laula kun isi tulee töistä... Tero kun tuli niin ei yhtään ollutkaan vihanen sille,onneksi:)
Tänään on ihan ihmeen paljon väsyttänyt taas, käväsin kaupassa ostamassa läjän satsumia jos vaikka vähäsen piristäis.
Hyvää arjen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  • 3.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija !
    Jännitys on sitten siltä osin ohitse, kun vauveli on onnellisesti maailmassa ! Mutta nyt sitten alkaa koko ajan jännittäviä seurailuja, miten vauva kehittyy ja kasvaa hurjaa vauhtia :)
    Meilläkin oli tytöt, siis Minna ja Hanne ja pojat tässä aamupäivällä ja käytiin yhdessä Melindan haudallakin. Ja on niin ihana sää ulkona ja lämmin, ettei uskoisi ollenkaan että ollaan jo lokakuussa.
    Vai semmoista "vilunkia" Rocky siellä nyt teki, kyllä hän ehtii ja keksii kans mitä vaan ;)) No onneksi säästyi tukkapöllyiltä :D
    Ihanaa päivän jatkoa ja iloista syysmieltä kaikille !

     
  • 3.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Hellu!
    Vauvat kyllä kasvaa kauhiaa vauhtia.Tällä viikolla olisi tarkoitus mennä Lenelle ja santulle kylään mutta koko viikko sielä käy vieraita vauvelia imettelemässä:)
    Täällä on niin kylmä ilma että aamulla jäädyin pystyyn kun olin lenkillä!
    Rocky oli niin huvittava kun alkoi jo mököttämään ennenkuin Tero edes kerkesi töistä kotiin, sen verran vissii hokasi että pahaa tuli tehtyä:D
    Mukavat päivän jatkot sinne myöskin!

     
  • 3.10.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    No voi sitä Rockypoikaa, mitä taas teki:) Eihän sille voi olla edes vihainen. Mitähän mietti mielessään kun niitä laseja rouskutteli?:)No ei vaan saanut kurkkuunsa mitään paloja, vai niin viisas varmaan, ettei niitä nielekään, kunhan hampaitaan "teroitteli".
    Voin ymmärtää, että Lenen kissalle nyt ihme taloon tuli. Toivotaan että tottuu pian uuteen perheenjäseneen.
    Muistan miten minä kans Sonjalle annoin "kauneudenhoitoa":) Joka ilta ensin kylvetinkin kunnes neuvolassa kielsivät muka iho kuivuu liikaa:( Sonjalla oli aika kuiva iho, taitaa olla vieläkin. Vaan harmitti kun meidän yhteinen hupi otettiin pois.
    Ihanaa kuulla, että hyvin pienokaisen kanssa menee ja on siinä jännää seuraamista nyt teillä isovanhemmillakin:)Uutta sisältöä on taas elämään tullut.
    Mukavaa illan ja viikonjatkoa sinne Tapanilaan!

     
  • 4.10.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Terve Kaarina!
    Rocky voi silloin tehdä pahoja jos tiskaan tai olen koneella, ei mukamas saa tarpeeks huomiota:)Lasin sirut se laittoi siistiin riviin:)
    Kyllä se Lenen Hattis kisu varmaan nopeesti tottuu vauvaan.
    Vauvaa on kiva "tuunata"ainakin alussa kun kaikki on niin uutta:D
    Lene on korviasa myöten rakastunut vaaviin, ei ole edes väsynyt vaikka joutuukin valvomaan välillä!
    Kivaa torstain jatkoa Gävleen!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu