Tuijan Blogi

torstaina, syyskuuta 13, 2007

Päivä se tämäkin:(

Aamulla lähdin Rockyn kanssa niin iloisin mielin lenkille ja eikös taas vieras koira käynyt Rockyn kimppuun! Tällä kertaa oli sitten nainen jolla oli hihnassa kaksi pientä terrieriä ja toinen niistä pääsi hihna perässä karkuun ja suorinta tietä Rockyn kimppuun ja puri kuin pikku perkele vaikka Rocky ei tehnyt edes yhtään mitään:( En edes heti tajunnut mitä sille terrierille teen kun toinen roikkuu Rockyn mahassa kiinni, jalalla sitten astuin sen koiran hihnan päälle että pysyi edes hetken aloillaan kunnes omistaja tulee..omistaja tuli ja oli hyvin pahoillaan ja kovasti pyysi anteeksi.Sanoin kyllä sille omistajalle että sen koiralla kävi hyvä tuuri kun sattuikin käydä Rockyn kimppuun koska Rockysta ei tappelukaveria saa ja Rocky vaan seisoi paikalla kun toinen hyökkää takaapäin kimppuun:( Mielessä kyllä juolahti että potkasenko sen terrierin niin pitkälle kun monosta lähtee mutta en raaskinut! Onneks Rockylla on tommonen turkki niin suojaa siinäkin jos joku kimppuun käy.
Lenellä on ja pysyy edelleenkin vauva mahassa mutta ei vauvelilla mikään kiire ole mihinkään:)

4 kommenttia:

  • 13.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Hei Tuija!

    Voi eiihh, joko taas!!!
    Rockyparka, kun aina sille pitää tuommosta tapahtua. Ei kai koiria oikein sais irti pitää? Niin usein vaan täälläkin on lehdissä vastaavia tapauksia.
    KYllä Rockylla ois aihetta puolustautua tuommosissa tilanteissa. On se kyllä kiltti koira.
    Ja Lenellä sitten kokonainen päivä laskettuun aikaan:)Niin söötti kuva tuossa edellisessä päivityksessäsi ja luulenpa "tietäväni" tuosta masusta, kumpi tulee:D
    Voi on teillä huissin jännät ajat nyt ja se on varmaa että hyvin montaa päivää siihen H-hetkeen ei enää ole. Useinhan vaan menee yli ajankin varsinkin ensi kertalaisella.
    Kyllä hengessä olen mukana, että kaikki hyvin menee.
    Oikein hyvää illanjatkoa ja toivotaan, että Rockykaan ei nyt aivan masennu moisesta käsittelystä!

     
  • 13.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Hei Kaarina!
    Sanos muuta että aina Rockylle sattuu jotakin! Tänään mietin että johtuuko siitä kun se on niin musta että toisia koiria ärsyttää ja pelottaa mutta Lene sanoi minulle että johtuu varmaan siitä kun Rocky on nyt niin kuin "miehen iässä" niin toisia uroksia se ärsyttää:)
    Lenen massua kun tarkastelee niin eiköhän sieltä poika tule? Voi olla että menee sen pari viikkoa yli lasketun ajan mutta toivon ettei menisi.
    Kiitos Kaarina kun olet hengessä mukana.
    Rocky ei onneksi pienistä säikähdä:)

     
  • 14.9.07 , Blogger Toianne kirjoitti...

    Kyllä tuo ihan poikamasulta näyttää tuo Lenen massu. Kyllä täällä jännätään mukana kovasti.
    Voi Rocky parka :( Kyllä se on kiltti kun ei mene mukaan tappeluihin.

     
  • 14.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi anne!
    Lenekin on niin varma että poika syntyy ja suurin osa vaatteistakin on sinisiä:)
    Rocky on ehkä turhankin kiltti kun ei edes puoliansa osaa pitää mutta ekä se on parempi kun on tommonen hyväluonteinen.

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu