Tuijan Blogi

tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Heissuliveissuli !

Ihana päivä ,aurinko paistaa ja lämmintäkin on 17 astetta:) Aamusella tein jo 45 min.lenkin koiran kanssa. Suunnistettiin tässä lähellä olevalle kasvimaalle ja siellä oli vielä paljon kukkia ja kaikenmaailman kasviksia, se on kiva paikka kun sieltä saa pläntin itselle vuokrattua.
Voi itku taas tota Tigrua kun sillä on juoksuaika! Kissa on pieni ku kirppu mutta ääntä lähtee sitäkin enemmän ja varsinkin yöllä mutta kyllä se nytkin huutaa.Eikä se juoksuaikasena edes ruokaa halua syödä.
Torstaina Lene menee sitten sairaalaan tutkimuksiin ja siellä katotaan vauvan paino ym. Nyt on mennyt jo puolitoista viikkoa yli lasketun ajan. Voi olla että jääkin jo torstaina sairaalaan mutta se nyt on ainakin varma että ennen sunnuntaita syntyy:) Lene meinaa tänään mennä saunaan jos siitä vaikka alkaiskin syntyä kun ei oikeen halua että se käynnistetään!
Nyt pitäis vielä nopeesti imuroida ja mopata lattiat,käydä automaatilla ja kaupassa.Ei hommat lopu!

6 kommenttia:

  • 25.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija!
    Kyllä täällä tulee käytyä montakin kertaa päivässä, että joko on jotain tapahtunut!:) Aika paljon on jo yli mennyt ajan että akuankka-lähdön sais jo pienokainen ottaa. Se on rankkaa tuo odottaminen niin äitille kuin muillekin:)
    No voihan Tigrua. Ei uskoisi muuten miten paljon noista palleroisista ääntä lähteekin silloin. Juuri huomasin, että Lady on tainnut melkenkin mouruamiset lopettaa, hyvä vain. Vanhuus on tullut.
    Mukavaa viikonjatkoa vaan sinulle Tuija ja jännitykset päivä päivältä nyt kasvaa.
    Tsemppiä vain Lenelle, että kaikki menisi hyvin ja nopeasti.

     
  • 25.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moikkelis Kaarina!
    Tämä mun blogi on vähän huonosti toiminut,aina ei ole mun vastaaminen onnistunut:(
    Jospa ne kunnon löylyt vaikka käynnistäis sen synnytyksen.Lene sanoikin että kohta alkaa rappuja juoksemaan jollei mitään tapahdu:)
    Tigrun juoksuaika voi olla vaikka puoli vuotta poissa ja sitten se taas alkaa.
    Kivaa viikonjatkoa sinullekkin ja Lenelle tsempit kerron:)

     
  • 25.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heippa Tuija !
    Voi että on siellä tosissaan jännittävät päivät ja ajat nyt ja täytyy sanoa, että hirveä jännitys on päällä täällä minullakin ! :)
    Toivotaan että synnytys tapahtuu nyt pian ja ilman käynnistystä, mutta jos niin käy, ainakin Hanne tykkäsi, että hyvinhän se meni niinkin ja nopeesti sitten kun alkuun pääsi !
    Niinhän ne sanoo että rappuja ylös ja alas voi hyvinkin synnytyksen käynnistää, mutta ei varmaan ihan helppo juttu ison massun kanssa ;)
    Mutta joka tapauksessa Lenelle kaikkea hyvää ja jaksamista synnytykseen !!
    Minulla tämä kone on niin loppu kun olla vain voi olla, oikein suututtaa :( Mutta onneksi saan pian uuden koneen niin johan alkaa asiat netissäkin sujua :))
    Tigrulle toivottaisin pikaista "ennalleen paluuta" ! ;)
    Mehän ollaan nyt Minnan kissoja hoidettu ja tänään siellä oli kauhea oksennus makuuhuoneen lattialla, YÄK ! Mutta on ne niin ihania kisuja !!!
    Hyvää viikon jatkoa ja jännitys alkaa nousta nyt kyllä huippuunsa ! :)

     
  • 25.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Heippa Hellu!
    No kiva kuulla että Hannella myös käynnistettiin eikä niin kamalaa sitten ollutkaan:) Lohduttaa Leneä tieto koska varmasti hänelläkin käynnistetään.
    Rapuissa ravaaminen voi olla aika raskasta kun Lenellä jo pelkkä käveleminenkin niissä pistää puuskuttamaan:D
    Kiva että saat uuden koneen ja mulla ainoastaan temppuilee tämä blogi,en tajua yhtään että miksi!
    Kait tuo Tigru kohta tipahtaa maanpinnalle,ääni lähtee jos liikaa mouruu. Meillä kissat aina sihtaa siististi oksennukset maton päälle:D Ihania on Minnan kissat kun kävin kurkkamassa sun blogiasi:)
    Mukavat illanjatkot!

     
  • 26.9.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Huomenta Tuija !
    Joo Hannella on käynnistetty joka ikinen synnytys ja nyt Kevinin aikana ei lähtenyt heti ensi yrityksellä, mutta sitten muutaman tunnin päästä kun uudelleen käynnistettiin, johan alkoi tapahtua ja aika nopeasti vielä :) Hannella ei ole ollenkaan huonot kokemukset niistä.
    Joten ihan Lenellekin rohkaisuna vielä lisää tästä jos joudutaan synnytys käynnistämään ;)
    Hyvää päivän jatkoa sinulle Tuija ja jokaiselle perheen jäsenelle !!!

     
  • 26.9.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu:)
    Heti kerroin Lenelle nämä kuulumiset ja oli iloinen tiedosta:) Tänään kävivät vielä kylässä ja seuraavan kerran taidankin sitten nähdä pienen perheen;D
    Mukavaa illan jatkoa sinne teille!

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu