Tuijan Blogi

lauantaina, marraskuuta 03, 2007

Pyhäinpäivä!

Lunta alkoi satamaan,pääsisköhän tänää tekee lumiukkoja Rockyn kanssa:) No toivottavasti ei paljoo tule lunta kun autossakin on kesärenkaat. Tänää ois pitänyt mennä viettämään Nooran synttäreitä mutta ajattelin että menemme huomenna kun juhlat jatkuu silloinkin.
Nämä pyhäpäivät sekottaa päivät ihan sekasin,ei yhtään tunnu että ois lauantai. En edes tiedä mikä on pyhäinpäivä tai mikä tarkoitus sillä on! Enkä tykkää että kaupat on kiinni vaikka eilen kävinkin kaupassa niin silti aina jotakin unohtaa ostaa,no onneks on ärrä lähellä:)
Tässä kuussa on paljon juhlia kun on Sofian ristiäiset,Lenen synttärit,isänpäivä ja ties mitä vielä? Aikoinaan isänpäivä oli samana päivänä kun Lene syntyi 12.11 ja oli Terolle aika hauska isänpäivälahja,niin ja samana päivänä vielä Virpin nimipäivä:D
Mistäköhän sais ostettua askelmittarin kun tuntuu että semmosen tarvisin, vois innostaa vähän liikkumaankin päivä päivältä enemmän. Kohta kuluu sohva puhki kun kulutan sitä liiankin ahkerasti:) Jotain pitää alkaa tehä kun minä ja Rocky ollaa läskejä:((
Ei tässä "taas" muuta kuin hyvää pyhää!

2 kommenttia:

  • 3.11.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

    Heips Tuija !
    No mutta ettekös te Rockyn kanssa juoksentele ulkona vähän tämän tästä ;)
    Onpas siellä teillä juhlia tosiaankin tiedossa ! Niinhän on kyllä ollut täälläkin ja jatkuu yhä edelleen, koska synttäreitä on vielä monilla lapsukaisilla :D Voipi sanoa että välillä elämä on yhtä juhlaa ! :)
    Niin tämä Pyhäinpäivä täällä ainakin ihmiset laittavat haudat kauniisti ja sytyttävät kynttilät sinne ja muistavat poisnukkuneita läheisiään.
    Täällä myös oli lunta aamulla ja oli niin ihanaa katsoa, kun lapset meni tuolla pulkkien kanssa ja tekaisivat jopa pienen lumiukonkin, mutta senpä jotkut "pojanvintiöt" jo rikkoivat :(
    Hyvää, leppoisaa viikonloppua sinulle Tuija ja koko perheelle !

     
  • 3.11.07 , Blogger Tuija.V kirjoitti...

    Moi Hellu!
    Kyllä minä Rockyn kanssa aika paljon vipellän tuolla pitkin pitäjiä mutta tuntuu ettei se vaan riitä:)
    On tämä marraskuu yhtä juhlaa ja vielä joulukuussakin juhlat jatkuu!
    Nyt tiedän sitten mikä on Pyhäinpäivän tarkoitus,vähäsen hävettää tämä tietämättömyys:(
    Täällä ei ole vielä pulkalla päässyt menemään kun lumet sulaa samantien.Ainakin joku heitti lumipallon keittiön ikkunaan ja hyvä ettei ikkuna hajonnut!
    Mutta hyvät lauantain jatkot sinulle ja Kakelle sekä Elvikselle ja marsuille:)

     

Lähetä kommentti

<< Etusivu